Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Student Travel

no właśnie egzaminy były dawno, ale może pamiętacie, albo macie gdzieś wypisane jakies pytania na ustny, j.w. u Kujszczyka.

ps. przeszukałem tematy w gronie i nie ma takich odopowiedzi w tematach
  • vajroos

z tego co pamietam to męczył o definicje "spadku napiecia" i różnice miedzy spadkiem a "zmniejszeniem napiecia"
  • ChrustAA

Ale macie problemy...
  • Marcin

To on jakis termin zrobil ?
  • Student Travel

był właśnie wróciłem z niego, zadanie + co generuje moc bierną w SEE

pytanie na 5:
    co tego roku czerwca 27 spowodowało w wawie obniżenie w sieci napięcia do 170V?
  • Tomek

Jeszcze coś takiego obiło mi się o uszy: zwarcie 3-faz, straty energii, co generuje wyższe harmoniczne, co wytwarza moc bierną, czynną...
  • czubek

OTO jak ja zrobilem !

Nie potrafilem za wiele , poszedlem w dniu mojego ustnego pod sale , posiedzialem 1,5 H czekajac na swoja kolej sluchalem przy tym co mowili inni na zadawane przez profesora pytania ... i pozniej wszedlem , odpowiedzialem w 10 slowach na 3 zadane pytania - doklanie to co bylo minimum mowionym przez innych i dostalem 4 = ] ... hehehe ...

a zatem polecam ten sposob . Bez zmudnego uczenia sie . U niego pytania sie bardzo czesto powatrzaja tak wiec to chyba dobre rozwiazanie . =]

Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia .
  • Obywatel MK

Hehe. A jak wszyscy tak zrobią? :D
  • Domi

kiedy u niego jest termin??
  • Adam B

kiedy wpisy z zerówki?
  • Anonim

Dajcie znać jeśli będą wyniki I terminu (nie 0') wpisy będą we wrześniu ale interesuje mnie stopień :]
  • Radek

A tak z ciekawości spytam. W tym roku nie ma ustnego z energetyki?; >
  • Anonim

chyba nie ma, bo profesor zlamal noge i lezy w szpitalu. zadnego info o ustnym nie ma konkretnego, wiec moim zdaniem go nie ma
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)