-
no właśnie egzaminy były dawno, ale może pamiętacie, albo macie gdzieś wypisane jakies pytania na ustny, j.w. u Kujszczyka.
ps. przeszukałem tematy w gronie i nie ma takich odopowiedzi w tematach -
vajroos
z tego co pamietam to męczył o definicje "spadku napiecia" i różnice miedzy spadkiem a "zmniejszeniem napiecia" -
ChrustAA
-
Marcin
-
-
był właśnie wróciłem z niego, zadanie + co generuje moc bierną w SEE
pytanie na 5:
co tego roku czerwca 27 spowodowało w wawie obniżenie w sieci napięcia do 170V? -
Tomek
Jeszcze coś takiego obiło mi się o uszy: zwarcie 3-faz, straty energii, co generuje wyższe harmoniczne, co wytwarza moc bierną, czynną... -
czubek
OTO jak ja zrobilem !
Nie potrafilem za wiele , poszedlem w dniu mojego ustnego pod sale , posiedzialem 1,5 H czekajac na swoja kolej sluchalem przy tym co mowili inni na zadawane przez profesora pytania ... i pozniej wszedlem , odpowiedzialem w 10 slowach na 3 zadane pytania - doklanie to co bylo minimum mowionym przez innych i dostalem 4 = ] ... hehehe ...
a zatem polecam ten sposob . Bez zmudnego uczenia sie . U niego pytania sie bardzo czesto powatrzaja tak wiec to chyba dobre rozwiazanie . =]
Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia . -
Obywatel MK
-
Domi
-
Adam B
-
Anonim
Dajcie znać jeśli będą wyniki I terminu (nie 0') wpisy będą we wrześniu ale interesuje mnie stopień :] -
Radek
A tak z ciekawości spytam. W tym roku nie ma ustnego z energetyki?; > -
Anonim
chyba nie ma, bo profesor zlamal noge i lezy w szpitalu. zadnego info o ustnym nie ma konkretnego, wiec moim zdaniem go nie ma
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne