-
Anonim
uheheh jak czytam te wypowiedzi powyżej to czuję że będzie ostry hardzik z tego przedmiotu. Pytanie mam z letko innej beczki. Tak isę nie fajnie trafiło e mam z P. Kalickim labo z tych procków. Podpowiedzcie z czego się wogóle na to uczyć. Na sierra sa jakieś manuale... większość po angielsku i na max z pompy... lol jest do tego jakiś skrypt o_O -
animavilis
-
Fi_Flak
7 stron wystarcza, aby dostać 3,5
później można chodzić i dopisywać i mieć 5 - kilka razy nawet
na egzaminie podpisuje kartki, ale przez większą część egzaminu siedzi w miejscu
później nie robi kolejnych terminów tylko pisze się u niego w pokoju -
-
Kłamliwa Świnia.
-
animavilis
a jakie procki teraz u niego obowiazuja? ostatnio byly chyba 2, ale nie wiem jak jest teraz -
Zajebisty
80C251 i AVR XMEGA w tym roku plus jakieś inne głupie pytania. Jak ktoś ma coś ciekawego na te tematy to żadnymi nie pogardzę.; )
1. Mikrokomputer 80C251. Architektura, sposoby adresowania i możliwości dostępu do różnych obszarów
pamięci mikrokomputera
2. Zdalne ładowanie programów do komputera docelowego
3. Porównanie efektywności wykorzystania stosu do obsługi podprogramów w środowiskach procesorów 8086 i
80C251 na przykładzie podprogramu divide
4. Moduł cstartup dla programów w języku C
5. Segmenty pamięci w kodzie wykonywalnym programu w języku C
6. Własności mikrokomputera wpływające na jakość kodu asemblerowego generowanego przez kompilator
języka C
7. Własności rodziny mikrokomputerów AVR XMEGA -
Marcin
-
LKay
22 czerwca jest termin. o 10 rano, gdzies w gmachu mechaniki, ale nei wiem ktora sala. pytanai sa inne, mozna sobie sciagnac ze sierra pdf z aktualnymi pytaniami, jest ich 4. -
Marcin
a istnieją może jakieś opracowania do nowych pytań, może ktoś by wrzucił na aik.polibuda. -
=D
pytania zostały wrzucone dzisiaj koło 12... To nie napisy do PB, że po 3 godzinach są gotowe :D -
Anonim
-
Marcin
-
Anonim
-
-
-=[o_o]=-
Jest sprawa. Muszę iść do Kalickiego i dopisać coś do swojej pracy. Potrzebuję uzbierać jeszcze 0,4 pkt. Poratujcie opracowaniami pytań 2,3,4c,d. Nigdzie nie mogę tego znaleźć a chyba jako jedyny z warunkowiczów pisałem te nowe pytania.
Albo dajcie namiary na jakiegoś linka lub coś w tym stylu; )
Podeślijcie jak coś macie: sokolowski.m@g.pl
Z góry dzięki!! -
=D
jak Ci się nie spieszy to wieczorem mogę Ci wysłać moje opracowania, teraz niestety czasu nie mam... osobiście dostałem 4... ale nie napisałem wszystkiego co tam jest... powinny wystarczyć one nawet na 5tkę; ) -
-=[o_o]=-
Dzięki Wam ludzie - naprawdę można na niektórych liczyć.
Jak coś trzeba w miarę możliwości służę pomocą
POZDRO -
Piotrek Wasyk
czy moge prosic o podeslanie materialo do Kalickiego. Widzialem ze wrzucacie gdzies (ja musze dokonczyc studia wiec nie chodze z Wami na zajecia) podeslijcie link do materialow lub na priv (wasykp@gmail.com).
Z gory bardzo dziekuje