-
Stanek
Ludzie byłem ostatnio u parola i się dowiedziałem, że ostatnio była poprawa heheh 11.05.2010r dowiedziałem się po fakcie, ogółem to był wku..wiony, ale pogadałem z nim i powiedzaił, że może jeszcze zrobić jeden termin 14 albo 15 tylko muszę do piątku donieść mu liste chętnych. Więc jak ktoś chce to niech pisze na mejla dst.stanek@gmail.com -
Stanek
OK... Sprawa wygląda tak: Poprawa z Instalacji odbędzie się we wtorek o godzinie 16.15 wszystkich chętnych zapraszam na poprawe; pp -
Uriel | FICAG
-
-
szleszyniak
jeśli nie ma pod gabinetem Parola to trzeba się spytać osobiście, z tego co mi wiadomo nie zaliczyła tylko jedna osoba -
brzydal
w piątek 3.09.2010 o godz 11 w gmachu mechaniki odbedzie sie poprawa z instalacji u pana Parola -
Leszek
Czy ktoś może wie gdzie można znaleźć mgr inż. Sławomira Bieleckiego lub gdzie można dostać kontakt do niego (mail, tel, cokolwiek)?
222347314 - tel do 240 GG (tam gdzie wg googli on urzędował) - nikt nie odbiera.. -
dr3du
slbielec@ien.pw.edu.pl
Witam,
o ile nie wystąpią nieprzewidziane okoliczności powinienem się pojawić
10.09 (piątek)GG240 ok. godz.12:00
Pozdrawiam,
S.Bielecki
Byłem tam po 13 ale już go nie było. Do kiedy można do niego zanieść ten projekt? -
brzydal
w poniedzialek 13.09.2010r. o 13 jest zaliczenie z instalacji w gm u pana Parola -
Anonim
Czy ktokolwiek posiada pytania z pierwszego kolokwium u dr Baczyńskiego? -
R.
1.) Narysować schemat instalacji TN-S (lub TN-C) z urządzeniami 1,2,3 klasy
2.) Narysować schemat instalacji dla zakładu przemysłowego (lub domu wielorodzinnego)
3.) Schemat z numerami przewodów (lub liczbą przewodów) narysować wieloprzewodowo
4.) Coś z serii co to jest: wyłącznik, rozłącznik, odłącznik
5.) Odszyfrować + narysować przewód o danym oznaczeniu -
Anonim