Wydział Elektryczny PW [2424]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Czy ktoś może wie, czy będzie jakaś szansa na zaliczenie wykładu na początku semestru letniego? Podobno w poprzednich latach tak robił.
  • pan shat

Jak tam? Kto w tym semestrze prowadzi ćwiczenia z magnesów?
  • Żylak

wiadomo ze 5-6 gr prowadzi Sawicki. reszty nie wiem na razie.
  • Oko

Czy ma ktoś możliwość podzielenia się notatkami z wykładów z magnesów od prof Rawy?
    Jakies skany ewentualnie pozyczyc do skserowania? Bardzo mi zależy
    Z góry dzięki
  • dr3du

Na te terminy sesyjne mogą przyjść warunkowicze?
  • Dyzma

dredu, chyba innej opcji nie masz jak przyjść na pierwszy lepszy termin żeby to w końcu zaliczyć :P
  • ;)

pamięta ktoś jak profesor mówił kiedy wyniki będą?:)
  • senner

w poniedziałek ale o której to nie wiem
  • tosterovsky

Czy wiadomo już kiedy będzie Elektromagnetyzm we wrześniu?
  • JJ

• Piotrek®

A może ktoś zaliczał ćwiczenia u Rawy i pamięta, jakie zadania można dostać?
  • ;)

ja zaliczałem:)
    z tego co pamiętam (nie dam sobie ręki uciąć) to dawał zadanka z kondensatorami wielowarstwowymi i było trzeba policzyć pojemność czy tam coś innego; pojawiło się też zadanie z ładunkami rozmieszczonymi w rogach kwadratu albo trójkąta równobocznego i też coś tam było trzeba obczaić ale nie pamiętam co:P
    chyba rozrysować wektory jakieś:|
    może jeszcze dać coś w stylu F=BIL :) ale to już trzeba obczaić w książce (kierunek zgodny i przeciwny płynących prądów w 2 przewodach)

pozdro
  • Bałwanek

Siema jak wygląda egzam u prof. Rawy? Czy ma on jakąś listę kilkunastu/kilkudziesięciu pytań które mogą trafić sie na egzamie, czy pytania bierze z kosmosu a może ma po prostu kika swoich ulubionych?? Jeśli ma jakąś listę to bajeczka będzie jak ktoś linka wrzuci :P
  • senner

profesor Rawa nie żyje :(
  • Vul

Wiadomo kto przejmie egzamin na 1 potoku? Chodzi szczególnie o to czy będą pytania Teoretyczne( Takie ja dawał Prof. Rawa) czy bardziej zadania (dr Starzynski).
  • Krzysiek

Egzamin dla potoku 1 poprowadzi prof. Starzyński.
  • Vul

dzięki.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)