-
Michał
Czy ktoś może wie, czy będzie jakaś szansa na zaliczenie wykładu na początku semestru letniego? Podobno w poprzednich latach tak robił. -
pan shat
-
Żylak
-
Oko
Czy ma ktoś możliwość podzielenia się notatkami z wykładów z magnesów od prof Rawy?
Jakies skany ewentualnie pozyczyc do skserowania? Bardzo mi zależy
Z góry dzięki -
-
dr3du
-
dredu, chyba innej opcji nie masz jak przyjść na pierwszy lepszy termin żeby to w końcu zaliczyć :P
-
;)
-
senner
-
tosterovsky
-
JJ
-
Piotrek®
A może ktoś zaliczał ćwiczenia u Rawy i pamięta, jakie zadania można dostać? -
;)
ja zaliczałem:)
z tego co pamiętam (nie dam sobie ręki uciąć) to dawał zadanka z kondensatorami wielowarstwowymi i było trzeba policzyć pojemność czy tam coś innego; pojawiło się też zadanie z ładunkami rozmieszczonymi w rogach kwadratu albo trójkąta równobocznego i też coś tam było trzeba obczaić ale nie pamiętam co:P
chyba rozrysować wektory jakieś:|
może jeszcze dać coś w stylu F=BIL :) ale to już trzeba obczaić w książce (kierunek zgodny i przeciwny płynących prądów w 2 przewodach)
pozdro -
Bałwanek
Siema jak wygląda egzam u prof. Rawy? Czy ma on jakąś listę kilkunastu/kilkudziesięciu pytań które mogą trafić sie na egzamie, czy pytania bierze z kosmosu a może ma po prostu kika swoich ulubionych?? Jeśli ma jakąś listę to bajeczka będzie jak ktoś linka wrzuci :P -
senner
-
Vul
Wiadomo kto przejmie egzamin na 1 potoku? Chodzi szczególnie o to czy będą pytania Teoretyczne( Takie ja dawał Prof. Rawa) czy bardziej zadania (dr Starzynski). -
Krzysiek
-
Vul
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne