-
cantoro thx ale wczoraj już dostałem :P
btw powyżej się pomyliłem bo zapomniałem że nie ma grup na egzaminie u prof. Rawy; ] -
James
-
senner
hej panowie..
czyli jak mam np. uwalone ćwiczenia u krzema to co mam zrobić?
iść do niego i pytać czy mogę zaliczać u rawy? czy najpierw próbować zaliczać u krzema (ktoś wie kiedy i jak?) i dopiero później pytać o możliwość u rawy?
ja tam za krzemem nie przepadam, wolałbym ograniczyć z nim kontakty do minimum.. -
-
Kłamliwa Świnia.
olej krzema, szkoda nerwów. prędzej trafisz 6tke w totka niż coś z nim ugrasz; ]
ogarnij temat i od razu do prof Rawy. -
Piotrek®
Hej, może ktoś kojarzy książkę z zadaniami do magnesów? Bo nie mam się za bardzo z czego uczyć, a wiem, że ktoś coś takiego miał. -
>Piotrek® napisał
>Hej, może ktoś kojarzy książkę z zadaniami do
>magnesów? Bo nie mam się za bardzo z czego uczyć, a wiem,
>że ktoś coś takiego miał.
Jedyna książka jaką kojarzę to ta niebieska prof. Rawy. A jeśli będziesz poprawiał ćwiczenia we wrześniu to ucz się zadań z zeszytu - banalnie jest zaliczyć ćw u Rawy. -
wielgi
-
jeśli robi termin tylko na poprawę ćwiczeń na co się zresztą zapowiada to pewnie da 2 albo 3 zadania, max 4, większej ilości na jednym podejściu chyba nigdy nie uświadczyłem u niego
jakie? w miarę proste i do ogarnięcia, trzeba się nauczyć wzorów i kilku innych rzeczy, wzorów do wyprowadzenia RACZEJ nie będzie, w tych najprostszych wystarczy chyba podstawić do odpowiedniego wzoru co trzeba i obliczyć :P
jak ktoś wie coś więcej to niech napisze bo ja już wszystkiego nie pamiętam -
Praetorianer
-
-
wielgi
ale daje zadaNIA typu :
masz q, U oblicz pojemnosc kondensatora
???????
czy jakies bajeczne calki jak krzemo? -
Praetorianer
>Kudłaty Dyzma napisał
>jak chcesz to ogarniesz, inni ogarnęli to i Ty możesz :]
wiem wiem :)
mam tylko taki problem, że tego samego dnia mam zaliczenie ćw. z tobów (... jak jak tego nie zaliczylem to nie wiem...) więc ciężko będzie -
>Typ napisał
>egzamin da się ogarnąć czy jest metoda jakaś?
yyyy ta.. nauka; ] polecam ten sposób - jesli go zastosujesz to na pewno nie wylecisz za ściaganie i zdasz xD -
-
Praetorianer
taaa ucze się, tylko nie da się ogarnąć wszystkie na raz i na zaraz :P -
SUMO
-
Marcin ***
-
...:::Kozi:::...
poprawka u Krzema jest 2 wrzesnia? (jesli tak to dla mnie to na te dwa terminy mozna isc :D) -
Żylak
-
...:::Kozi:::...
no to tego samego dnia i o tej samej godzinie jest poprawka u Rawy wiec cos nie tak.... -
Żylak
Krzemo ustalał poprawę wg tego kiedy miał zajęcia z nami tj 5 i 6 grupa. ale że o 10 mamy toby to dał na 8 i już.