-
Citellus Suslicus
-
BuuL
A posiada ktoś konto w tym wspaniałym systemie :)
Jeśli posiada to jest prośba. Zrobić printscreen'a wyników z dzisiejszego terminu z magnesów.
Z góry dzięki. -
Anonim
Oriętuje sie ktoś czy jstar planuje dopytywać tych co dostali "3-" z egzaminu ? -
-
inż. Sylweeczek
Różnie z tym bywa... Niektórych dopytywał na lepszy stopień, innych nie. Ja w zeszłym roku dałem komuś indeks i załatwił mi wpis. To jest najpewniejsza droga do oceny bez odpytania, inaczej jest ryzyko, że po dopytaniu na lepszą ocenę z '3-' zmieni się na '2+'. Kumpla pytał się o coś związanego z cyklotronem i poległ... Ogólnie lepiej cokolwiek wiedzieć udając się po wpis. -
Anonim
U mnie w grupie kolega po pisemnym był 3 razy na ustnym aż wreszcie polazł jeszcze raz na pisemny i zaliczył. Jednym z pytań z tego co pamiętam było "jakim polem rozpędzane są elektrony w telewizorze?", czy coś takiego. Ja miałem z ćwiczeń 4 z pisemnego 3 i bez pytania wstawił mi 3,5. -
BuuL
-
k.
Slyszalem ze wyniki juz sa na 2gim pietrze GE, jak ktos ma fotke z ynikami to niech wrzuca tu szybko; )
-
Anonim
Wdzięczny będę za info o jakimś najbliższym terminie zaliczenia ćwiczeń i egzaminu z magnesów. -
dżon
O której w końcu jest egzamin u jstara? W harmonogramie jest napisane że o 9 a na stronie u jstara że o 10...:/ -
Damian
Jakby ktoś był w stanie wrzucić jutro wyniki z egzaminu to byłbym wdzięczny, pzdr. -
Artur
> Jakby ktoś był w stanie wrzucić jutro wyniki z egzaminu to byłbym wdzięczny, pzdr.
Przyłączam się do prośby. -
seb198718
Macie moze pytania z drugiego terminu egzaminu??
(Ostatni egzamin u j* w sesji czerwcowej)
-
Anonim
W czerwcu na ost terminie bylo:
1) Energia pola elektrycznego (dla uproszczenia podal elektrostatyczne). Zwiazek miedzy energia, a pojemnoscia kondensatora +definicja pojemnosci (tak mi sie zdaje)
2) Pole magnetyczne w kablu koncentrycznym.
3) Dyspersja czestotliwosciowa w przewodnikach i dielektrykach. Przesuniecie fazowe miedzy E i D. -
-
McK :)
-
Anonim
mogłby ktoś wrzucić rozwiazania tych srodowych zadan?
1.Powietrzny kondensator płaski naładowano napięciem 230V a następnie odłączono od źródła napięcia i wlano pomiędzy okładki olej o przen. wzgl. =3. Jak zmienia się napięcia na kondensatorze w funkcji rosnącej wysokości słupa cieczy.
2.Obliczyć poj. kondensatora kulistego o prom r1,r2,r3, gdy r1=1cm,r2=5cm,r3=6cm. Pomiędzy r1 a r2 jest powietrze o epsilon 0= ... ,pomiędzy r2 a r3 jest polietylen o 3*epsilon O
3.Obliczyć siłę działającą na przewodnik w kształcie u 0,5m, umieszczony w odległości 20cm od bardzo długiego przewodu, gdzie płynie prąd o natęż. I=10A, a w przewodniku I=1mA -
Polak
Ciekawe czy dj Jstar nie opublikuje ocen na oceny.iem.waw.pl, widzialem ze dodal tam ostatnio kolumny z miejscami na wpis ocen z sesji wrześniowej, niestety wyników jeszcze nie ma, i nie wiadomo czy trzeba przysiasc do examu na 11.09. Jeżeli ktoś bedzie jednak przechodzil koło pokoju dr Starzynskiego to również bylbym wdzieczny aby upublicznił ją na gronie. pzdr -
Stefan_Zenek -
-
Polak
Wpisując numer indeksu i swoje hasło wydziałowe, wiem że Jstar jakoś pod koniec semestru zbierał liste ludzi, i zakładał takowe konta; jak Ci nie wchodzi to najlepszym wyjsciem bedzie napisanie maila do J* z prośba o utworzenie konta, myśle że nie powinien robić kłopotu. -
Jacek
wyniki u j* zawsze są najpierw na oceny.iem.pw.edu.pl. Tam zawsze wprowadza, później z tego systemu drukuje i wywiesza. Jeśli nie masz konta będzie Ci kazał wysłać maila do siebie z konta wydziałowego w celu potwierdzenia tożsamości. Jeśli masz konto (albo nie wiesz czy masz a chcesz sprawdzić) a nie znasz hasła wpisz swojego numer indeksu, a później "problem z hasłem?" ----> później podajesz numer indeksu i mail wydziałowy xxxxx@ee.pw.edu.pl wygeneruje Ci nowe hasło i wyśle na tegoż maila -
McK :)
JStar powiedział, że wyniki są na oceny.iem.pw.edu.pl, więc prośba do kogoś, kto ma tam konto o sprawdzenie i podanie tutaj. Z góry dzięki.