Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak to mawiają do 6 razy sztuka :DDD każdy musi osobiście przyjść aby poznać swój wynik, jak przelatywał tę listę to jednak sporo 2 widziałem... tak czy siak życzę powodzenia.
  • Spec

Wie może ktoś czy jutro jstar urzęduje u siebie kanciapie , bo dzisiaj podobno go nie było, i chodzą pogłoski że jutro też ma go nie być.
  • Anonim

Egzaminy ustne
    4.09, 10-15, GE 226
    6.09, 10-13, GE 226
    7.09, 10-13, GE 226
    10.09, 10-13, GE 226
    17.09, 10-15, GE 226
    18.09, 10-15, GE 226
    19.09, 10-18, GE 226
    20.09, 10-15, GE 226
    21.09, 10-15, GE 226 <<<<

Teoretycznie być powinien...
  • Kamil

ktoś coś wie o następnym terminie?
  • Damian

Jstar mowil,ze jesli sie zbierzemy jakos i damy mu znac to moze zrobic termin w listopadzie jakos,zeby nie zabierac nam pozniej czasu w sesji...
  • LKay

ak cos by bylo wiadomo, ze ktos sie organizuje na listopad to koniecznie dajcie znac tutaj :) kiedys w koncu trzeba zaliczyc te magnesy
  • Anonim

amen
  • Anonim

Ty QbX zamiast się modlić to w końcu zacząłbyś się uczyć :P
  • KaZiK

trudno u niego laborki z 3 sem zaliczyc ?
  • Anonim

Labo z dr Starzyńskim jest okey, sama wejściówka i wykonanie ćw raczej nie jest specjalnie trudne, za to do sprawozdań trzeba się przyłożyć...
  • Mate0

Widze, że prof. Rawa robi jakis termin w grudniu, a jak sie sprawy maja u dr Starzynskiego? wiadomo cos? bo na stronce nic sie nie zmienilo... dajcie znac jakby co bo dziekan mnie zabije jak nie zalicze przed nastepnym sem...
  • Anonim

Wysłałem Jstarowi maila z pytaniem czy planuje jakiś termin egzaminu w najbliższym czasie

odpowiedź:
    >Nie przewiduję.
    >Ale.
    >Jeśli dogadacie się Państwo - to mogę zrobić coś w jakieś
    >popołudnie (byle nie wtorkowe).

>Proszę o listę chętnych z numerami albumów i propozycję terminu.

>Ukłony,
    >--
    >Dr. Jacek Starzynski Warsaw University of Technology
    >...

no więc
    jeżeli jest ktoś chętny

to niech wyśle mi imię nazwisko, numer albumu i pasujące mu popołudnie na kubix86@wp.pl

zrobię jakąś listę i dostarczę ją jstarowi

dobrze by było machnąć to przed świętami :]
  • Mate0

ok mail do Ciebie poszedl. Tak dla innych zeby wiedzieli: mi pasuje kazdy dzien, wiec sie dostosuje do reszty, jednak im blizej swiat tym dla mnie lepiej, bo wypadaloby cos pouczyc sie, bo tak z wrzesnia to juz srednio cokolwiek pamietam... :/
  • Anonim

kchmm ja tez z września
    2006 :]
  • Mate0

no ja ogolnie z wrzesnia 2007, 2006 i 2005 tez :P mam nadzieje ze 2008 juz nie bedzie :)
  • Anonim

dobra ogarniajcie sie z tym
    czekam na nazwiska do niedzieli
    później wysyłam listę i ustalam termin z dżejem
    na tydzień 17-21 grudzień
  • Niuman

przypomina mi się podobna sytuacja z przed roku. zapisało się 40, przyszło 20, zdała 1:) J* wtedy powiedział , że już nigdy nie zrobi luźnego terminu poza sesją , a Tu proszę;)
  • Anonim

zdałeś magnesy?
  • Niuman

zdałem w zerówce na 4:) ale rok później , także się da, ale przeczytałem wiele książek sporo czasu nad tym spędziłem, także uczcie się , może się i wam uda;) teraz tylko UTC i czysto:)
  • Anonim

zdałeś magnesy to cicho siedź :)
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)