-
Anonim
jak to mawiają do 6 razy sztuka :DDD każdy musi osobiście przyjść aby poznać swój wynik, jak przelatywał tę listę to jednak sporo 2 widziałem... tak czy siak życzę powodzenia. -
Spec
Wie może ktoś czy jutro jstar urzęduje u siebie kanciapie , bo dzisiaj podobno go nie było, i chodzą pogłoski że jutro też ma go nie być. -
Anonim
Egzaminy ustne
4.09, 10-15, GE 226
6.09, 10-13, GE 226
7.09, 10-13, GE 226
10.09, 10-13, GE 226
17.09, 10-15, GE 226
18.09, 10-15, GE 226
19.09, 10-18, GE 226
20.09, 10-15, GE 226
21.09, 10-15, GE 226 <<<<
Teoretycznie być powinien... -
-
Kamil
-
Damian
Jstar mowil,ze jesli sie zbierzemy jakos i damy mu znac to moze zrobic termin w listopadzie jakos,zeby nie zabierac nam pozniej czasu w sesji... -
LKay
ak cos by bylo wiadomo, ze ktos sie organizuje na listopad to koniecznie dajcie znac tutaj :) kiedys w koncu trzeba zaliczyc te magnesy -
Anonim
-
Anonim
-
KaZiK
-
Anonim
Labo z dr Starzyńskim jest okey, sama wejściówka i wykonanie ćw raczej nie jest specjalnie trudne, za to do sprawozdań trzeba się przyłożyć... -
Mate0
Widze, że prof. Rawa robi jakis termin w grudniu, a jak sie sprawy maja u dr Starzynskiego? wiadomo cos? bo na stronce nic sie nie zmienilo... dajcie znac jakby co bo dziekan mnie zabije jak nie zalicze przed nastepnym sem... -
Anonim
Wysłałem Jstarowi maila z pytaniem czy planuje jakiś termin egzaminu w najbliższym czasie
odpowiedź:
>Nie przewiduję.
>Ale.
>Jeśli dogadacie się Państwo - to mogę zrobić coś w jakieś
>popołudnie (byle nie wtorkowe).
>Proszę o listę chętnych z numerami albumów i propozycję terminu.
>Ukłony,
>--
>Dr. Jacek Starzynski Warsaw University of Technology
>...
no więc
jeżeli jest ktoś chętny
to niech wyśle mi imię nazwisko, numer albumu i pasujące mu popołudnie na kubix86@wp.pl
zrobię jakąś listę i dostarczę ją jstarowi
dobrze by było machnąć to przed świętami :] -
Mate0
ok mail do Ciebie poszedl. Tak dla innych zeby wiedzieli: mi pasuje kazdy dzien, wiec sie dostosuje do reszty, jednak im blizej swiat tym dla mnie lepiej, bo wypadaloby cos pouczyc sie, bo tak z wrzesnia to juz srednio cokolwiek pamietam... :/ -
-
Anonim
-
Mate0
no ja ogolnie z wrzesnia 2007, 2006 i 2005 tez :P mam nadzieje ze 2008 juz nie bedzie :) -
Anonim
dobra ogarniajcie sie z tym
czekam na nazwiska do niedzieli
później wysyłam listę i ustalam termin z dżejem
na tydzień 17-21 grudzień -
Niuman
przypomina mi się podobna sytuacja z przed roku. zapisało się 40, przyszło 20, zdała 1:) J* wtedy powiedział , że już nigdy nie zrobi luźnego terminu poza sesją , a Tu proszę;) -
Anonim
-
Niuman
zdałem w zerówce na 4:) ale rok później , także się da, ale przeczytałem wiele książek sporo czasu nad tym spędziłem, także uczcie się , może się i wam uda;) teraz tylko UTC i czysto:) -
Anonim