Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Te pytania są z godz 10.00
  • BuuL

To ponowie pytanie. Jakie były zadania na 11 u jstara???
  • Anonim

a wchodzili ludzie na 11? :|
  • Anonim

Ziombo z podstaw elektromagnetyzmu były te pytania... ale chyba jeszce jakiś grzybek na 3cim czy 4tym roku masz z magnesów i może się komuś coś miesza. Spadam do miarki, ciekawe czy pobije rekord i w jedną noc się naucze :DDDD
  • Anonim

Jeśli to nie byłby dla nikogo problem to prosiłbym o przesłanie mi na maila (bad.mieke@gmail.com) rozwiązania 2 zadania z środowego egzaminu poprawkowego (podstawy elektromagnetyzmu). Chodzi mi o zadanie z kablem koncentrycznym i policzenie rozkładu pola magnetycznego z prawa ampera + wektor poyntinga i wartość energi dla 1 m kabla. Z góry ogromne dzięki... wydawało mi się iż dobrze napisałem ten egzamin jednak kolejny raz przy nr mojego indeksu widzę cyferkę 2... ucze się z ksiązki prof Rawy i nie wiem czy zawarte tam informacje są błędny czy zwyczajnie mam jakiegoś niewyobrażalnego pecha... nie wiem czy warto dalej się uczyć skoro kolejny raz zostałem uwalony.... ku#%^ m*ć
  • Paweł

U mnie tym razem zamiast cyferki pojawił się wyraz... "USTNY".
    Ja się chyba postrzele.
  • BuuL

Jak już ktoś ma zrobione to zadanie 2 z środowego to też prosiłbym na maila: buul@o2.pl
  • Kamil

hehe a kto dziś zaliczył??
  • Anonim

Dzisiejszy termin był zdecydowanie trudniejszy i atmosfera pisania mniej komfortowa ale cóż, poczekamy do wtorku na wyniki.
  • BuuL

Hmm. A teoretycznie do 18 trzeba oddać indeksy :D
  • Anonim

luzujcie z tymi indeksami
    dzisiaj było mniej przyjemnie
    chyba wiadomo dlaczego
  • BuuL

Czarno widzę te wyniki...

Dla tych co chcą to zadanie drugie z dzisiejszego terminu jest rozwiązane w zbiorze zadań do ćw z magnesów. Nr zadania to 3.22
    Poprawny wynik to: Lw=u0*1mb/8*pi.
    Oczywiście u mnie było zupełnie co innego na oddanej kartce.
  • margerytka

Hmm.. kiedy są wyniki i gdzie.. bo niestety nie wiem ^^
  • yfw.fotolog.pl

>That's Majorka :D napisał
    >Hmm. A teoretycznie do 18 trzeba oddać indeksy :D

indeksy można oddawać do 28.09.
  • BuuL

To tym lepiej. Ale kobity z dziekanatu se w kulki w takim razie lecą.
  • Anonim

Są już wyniki z 13.09 ?? Może zrobił ktoś fotkę ?
  • Plateau

optymista?;>
  • horrible dream

Wyniki z magnesów już są - dowiadywać się albo osobiście u J*, albo przez jakąś bazę danych na iem.pw.edu.pl (która zazwyczaj nie działa i mało kto o niej wie).
    Nawet będąć osobiście nie można się dowiadywać o wyniki kolegów z roku bo "ochrona danych osobowych" jak usłyszałem.
  • Anonim

kombinuje z tą bazą jak kuń pod górę, jako identyfikator podaje nr indeksu ale skąd to jasnej wziąć hasło.. tam trzeba się jakoś rejestrować.. jak tak to gdzie?
  • BuuL

Z tego co czytam to, to trza wysłać maila z prośbą o założenie konta na serwerze volt... u jakiegoś klienta. On dopiero da ci login i hasło. Najprościej będzie znaleźć kogoś z dostępem do tej bazy.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)