-
Anonim
-
BuuL
-
Anonim
-
-
Anonim
Ziombo z podstaw elektromagnetyzmu były te pytania... ale chyba jeszce jakiś grzybek na 3cim czy 4tym roku masz z magnesów i może się komuś coś miesza. Spadam do miarki, ciekawe czy pobije rekord i w jedną noc się naucze :DDDD -
Anonim
Jeśli to nie byłby dla nikogo problem to prosiłbym o przesłanie mi na maila (bad.mieke@gmail.com) rozwiązania 2 zadania z środowego egzaminu poprawkowego (podstawy elektromagnetyzmu). Chodzi mi o zadanie z kablem koncentrycznym i policzenie rozkładu pola magnetycznego z prawa ampera + wektor poyntinga i wartość energi dla 1 m kabla. Z góry ogromne dzięki... wydawało mi się iż dobrze napisałem ten egzamin jednak kolejny raz przy nr mojego indeksu widzę cyferkę 2... ucze się z ksiązki prof Rawy i nie wiem czy zawarte tam informacje są błędny czy zwyczajnie mam jakiegoś niewyobrażalnego pecha... nie wiem czy warto dalej się uczyć skoro kolejny raz zostałem uwalony.... ku#%^ m*ć -
Paweł
U mnie tym razem zamiast cyferki pojawił się wyraz... "USTNY".
Ja się chyba postrzele. -
BuuL
Jak już ktoś ma zrobione to zadanie 2 z środowego to też prosiłbym na maila: buul@o2.pl -
Kamil
-
Anonim
Dzisiejszy termin był zdecydowanie trudniejszy i atmosfera pisania mniej komfortowa ale cóż, poczekamy do wtorku na wyniki. -
BuuL
-
Anonim
luzujcie z tymi indeksami
dzisiaj było mniej przyjemnie
chyba wiadomo dlaczego -
BuuL
Czarno widzę te wyniki...
Dla tych co chcą to zadanie drugie z dzisiejszego terminu jest rozwiązane w zbiorze zadań do ćw z magnesów. Nr zadania to 3.22
Poprawny wynik to: Lw=u0*1mb/8*pi.
Oczywiście u mnie było zupełnie co innego na oddanej kartce. -
margerytka
-
-
yfw.fotolog.pl
>That's Majorka :D napisał
>Hmm. A teoretycznie do 18 trzeba oddać indeksy :D
indeksy można oddawać do 28.09. -
BuuL
To tym lepiej. Ale kobity z dziekanatu se w kulki w takim razie lecą. -
Anonim
-
Plateau
-
horrible dream
Wyniki z magnesów już są - dowiadywać się albo osobiście u J*, albo przez jakąś bazę danych na iem.pw.edu.pl (która zazwyczaj nie działa i mało kto o niej wie).
Nawet będąć osobiście nie można się dowiadywać o wyniki kolegów z roku bo "ochrona danych osobowych" jak usłyszałem. -
Anonim
kombinuje z tą bazą jak kuń pod górę, jako identyfikator podaje nr indeksu ale skąd to jasnej wziąć hasło.. tam trzeba się jakoś rejestrować.. jak tak to gdzie? -
BuuL
Z tego co czytam to, to trza wysłać maila z prośbą o założenie konta na serwerze volt... u jakiegoś klienta. On dopiero da ci login i hasło. Najprościej będzie znaleźć kogoś z dostępem do tej bazy.