-
Bartus
-
Oko
-
Mate0
-
-
Anonim
1. Pole elektrostatyczne, zjawiska, wektory D,E na granicy di-przew
2. Kabel koncentryczny z prawa ampera rozkład pola + coś tam jeszcze
3. wyprowadzić równanie falowe dla fali harmonicznej -
Anonim
-
Niuman
napisałem maila do Pana J*, kiedy wyniki, czekam na odpowiedź... dam znać jak coś będzie -
Niuman
ale numer już odpisał cytuje "Najwczesniej 21 czerwca." a wiec trochę się po stresujemy, poza tym 21 czerwca jest kolejny termin jakby co.. och i weź tu się nie zdenerwuj...:( -
yfw.fotolog.pl
-
Anonim
extra na bodajże 4 grupy (I rok) i warunkowiczów zaliczyły chyba 4 osoby i 3 na dopytkę. Ja juz nei wiem czy kiedyś da radę przejść te magnesy... uczyłem isę i wysżło jak zawsze ://// -
Anonim
-
®εβυκ
-
..:: Szeregowy ::..
Mógłby ktoś podać przykładowe pytania jakie JStar zadaje na ustnym? (poza pralką :D) -
Anonim
>Mike napisał
>Ja juz nei wiem
>czy kiedyś da radę przejść te magnesy... uczyłem isę i
>wysżło jak zawsze :////
nic sie nie martw :> ... jak juz w koncu przejdziesz to na 8sem. Cie spotka Teoria pol... takie magnesy II -
-
Macio
-
horrible dream
miały być w ten poniedziałek - nie było nigdzie na całym piętrze, a byłem koło 18.
ba! miała być nawet łaskawie lista na stronie wydziałowej J* album->ocena ale ostatnia aktualizacja na dzień dzisiejszy jest z dnia 27 czerwca więc dupa.
czyli krótko - wyniki będą kiedy będą :/ -
Oko
-
..:: Szeregowy ::..
-
Niuman
cześć, są już jakieś wyniki z ostatniego terminu? ciekawe ile zdało, ile zarżnął ten rzeźnik:) -
Anonim
kumpel mi mowil, ze z ostatniego terminu JStar gdzies wrzucil wyniki czy cos takiego? jakis mail, ale nie wiem dokladnie... -
Anonim
Wyniki są u JStara i trzeba się osobiście zgłosić. JStar jest ponoć do końca tego tygodnia.