Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BuuL

O to dobra nowina.

Teraz już wiem, że kiedyś zdam magnesy :D
  • Mate0

Jest juz jakis termin zerowki podany?
  • Anonim

no wlasnie... koledzy 1-roczniacy wiadomko cos juz o jakims terminie? pewnei na ostatnich zajeciach zrobi

na http://www.iem.pw.edu.pl/~jstar/dyd... zadnej nowej notki nie odnotowalem
  • Mate0

jak tam kiedys bylem na magnesach przed dlugim weekendem to mowil, ze nie bedzie zajec w piatek podczas dlugiego weekendu i ze zerowka bedzie w innym terminie. Tylko wlasnie nie wiem kiedy :/
  • BuuL

Ponawiam pytanie. Czy ktoś zna termin zerówki i terminów w sesji u Jstara ???
  • Anonim

to i ja sobie ponowie pytanko :)
  • Mate0

bylem w piatek na wykladzie, ale nic jeszcze nie mowil... pewnie za tydz bedzie wiadomo :) pozdro!
  • BuuL

Na stronie Jstara są już podane terminy. A oto one:

21.VI.2007 10-12 GG219
    28.VI.2007 10-12 GG219

Teraz wystarczy się "tylko" nauczyć; )
  • Mate0

> 21.VI.2007 10-12 GG219

hehe w moje urodziny :D a bedzie jeszcze jakas zerowka?? moze jutro cos powie na wykladzie :) postaram sie byc :P
  • ®εβυκ

a kiedy jest zerowka???
  • Niuman

hej koledzy i koleżanki z 1 roku. mamy do was prośbe pytanie: wiadomo wam cos na temat zerówki u Jstara? Będzie w ogóle coś takiego?rok temu było na ostatnim wykładzie, w tym roku patrze , że ostatni wykład wypada w piątek 15. 06 . 12-14 wiec może wtedy... bardzo prosze o odpowiedz , zwłaszcza , ze w tym terminie mamy(2 rok) inny egzamin, no głupio było by z niego zrezygnowac na poczet terminu z magnesów którego nie ma. Z góry dzięki
  • Oko

z tego co slyszalem to wlasnie zerowka jest za tydzien w piatek czyli tak jak mowisz 15.06.
    A jutro ma dawac jakies przykladowe pytania i zadania
    pozdro
  • Niuman

No i Co z tą zerówką? mówił cos na temat warunkowiczów? dzielił was na grupy? czy wszyscy piszą razem? pamiętajcie , ze im więcej osób przyjdze tym lepiej dla was, z mojego potoku to z polowa ma jstara do tyłu wiec z info wiele osób skorzysta. No można powiedziec , ze od tamtego roku sporo zrozumiałem z elektromagnetyki:P, za moich czasów zerówke zdało tylko 2 osoby (oczywiscie z mojej najlpeszej grypy 8 (wówczas 9 , bo po wakacjach 1 rozwiązali))
  • Mate0

Gadalem z ludzmi z 1 roku w akademiku i dowiedzialem sie, ze na ostatnim wykladzie nie bylo Jstara, tylko bylo zastępstwo, nie bardzo wiedzieli z kim, ale wywnioskowalem ze z Wincentem :) Czyli nie podal zadnych przykładowych pytan czy zadan, a wlasnie o grupy sie nie zapytalem, ale chyba tez nie bylo podzialu... czyli wszyscy przyjda na 12 i wtedy jakos nas podzieli. Tylko nie wiem czy warunkowicze beda mieli wstep na zerowke, bo na początku semestru bylo na jego stronie napisane, ze sie trzeba ujawnic wczesniej, ale teraz juz cos nie widze :P
  • inż. Sylweeczek

Zerówka ma być 15 w piątek... Podzielił nas na grupy, tak że: grupa 5 godz.12, gr 6 - 13, gr 7 - 14, a grupa 8 ma sie podzielić i przyjść jak im pasuje... Nic nie mówił o warinkowiczach. Na ostatni wykład przyszedł dziekan i żadnych przykładowych pytań nie było...
  • Anonim

Do końca bodajże marca czy kwietnia, należało zgłosić się do Starzyńskiego lub przekazać listę chętnych (warunkowiczów) na egzamin. Nie wiem czy chodziło o zerówkę ale podejrzewam, że tak.
  • Mate0

>Mike napisał
    >Do końca bodajże marca czy kwietnia, należało zgłosić
    >się do Starzyńskiego lub przekazać listę chętnych
    >(warunkowiczów) na egzamin. Nie wiem czy chodziło o
    >zerówkę ale podejrzewam, że tak.

Ale chodziło o to żeby mu maila wysłać z numerem indexu? Bo ja na pierwszym wykladzie poszedlem do niego i powiedzialem, że jestem warunkowiczem jeszcze od Wincenta i czy mogę chodzić do niego na wykłady, blablabla... i powiedział, że spoko tylko żeby mu na maila wysłać dane swoje. Mam nadzieje, że to wystarczy :)
  • yfw.fotolog.pl

>Ale chodziło o to żeby mu maila wysłać z numerem indexu?
    >Bo ja na pierwszym wykladzie poszedlem do niego i
    >powiedzialem, że jestem warunkowiczem jeszcze od Wincenta i
    >czy mogę chodzić do niego na wykłady, blablabla... i
    >powiedział, że spoko tylko żeby mu na maila wysłać dane
    >swoje. Mam nadzieje, że to wystarczy :)

ale chodzi o zerówkę, co nie? bo na I i II termin każdy może już przyjść. co nie?
  • Anonim

jstar mi dzisiaj powiedział że warunkowi cze mogą przychodzić na każdy termin w sesji, zerówkę też
  • Anonim

o to w pytke, 0' nie za wiele osób zalicza ale jak to mawiają, jak nie teraz to za rok... yyy o ile dziekan się zlituje :P
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)