Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żylak

hmmm, czyli 9. wtedy jest piątek zamiast wtorku.
  • Piotrek®

A można u niego zaliczać ćwiczenia?
  • =D

ktoś termin 9 (wtorek) może potwierdzić?
  • Żylak

przesuniety z 9 na 17. 9 jest normalny wyklad.
    17.06 "0"
    18 albo 19.06 "1"

pewnie dokladnie wszystko poda 09.06 na wykladzie.
  • =D

>Żylak napisał
    >przesuniety z 9 na 17. 9 jest normalny wyklad.
    >17.06 "0"
    >18 albo 19.06 "1"
    >
    >pewnie dokladnie wszystko poda 09.06 na wykladzie.

na stronie J*:
    17 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219
    24 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219
  • Żylak

na ostatnim wykładzie tj wczoraj mówił, że 9 egzamu ma nie być tj "0", a bedzie 17. nie wiem ocb. może na stronie nie zmienił.
  • Wacek

No to jest zerówka we wtorek czy jej nie ma ?
  • Żylak

Podstawy elektromagnetyzmu (Egz., II sem. Elektrotechniki)
    TERMIN ZEROWY: 17 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219
    19 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala SK 108
    24 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219
  • Anonim

Hehe może Pan Waszczuk wreszcie popchnie :D
  • Oko

co dał dzisiaj js na zerówce?
  • =D

esej na temat mocy w polu przepływowym
    zadanie z ramką i wyznaczyć SEM'a
    pojemność kond cylind
    za pomocą potencjału skalarnego opisać pole elektrostatyczne
    za pomocą czego można policzyć rozkład pola magentycznego od kabla o promieniu R :P

Ogólnie to trudne nie było, ale myślę, że po poprzednich terminach każdy (wyższe lata) przygotowywali się na coś innego...
    Efekt: 90% osób wyszła... I po 15min wpadł dziekan Wincenciak :D chyba ktoś się poskarżył na J* :>?
  • Oko

czyli js znowu sie bawi w zadanka?
    i cos ciekawego mowil dziekan?
  • =D

Uwaga!
    Starsze roczniki jak ktoś nie ma magnesów to musi się u Starzyńskiego zapisać na nie... Mimo, że chodziło się wcześniej na przedmiot... Żebyście nie mieli takiej sytuacji jak ja dzisiaj... Pytam się o wyniki zerówki - nie ma mnie zapisanego na przedmiot u niego w komputerze na ten semestr -,-' i mnie dopiero dzisiaj dopisał... Ale na pytanie o wynik: dla mnie Pan Wczoraj nie istniał...

Pozdrawiam
  • mks1987

W najbliższym terminie planowane sa zadania czy teoria?
  • Ł

co było na ostatnim terminie?
  • =D

indukcyjność (L) kabla
    porównać pole przepływowe z elektrostatycznym
    polaryzacja opisać+wzory na nią
    definicja pole mag/elektryczne
    jak policzyć rozkład pola magnetycznego od dużej ilości kabli, cienkich, nie prostoliniowych o różnych długościach i kształtach (czy jakoś tak)

Łasuch - Teraz pytania są z:
    http://wikidyd.iem.pw.edu.pl/index....
    Ogólnie to możesz się dowiedzieć czy wszystko przerobione zostało... Mi na szczęście po 3 latach pozostało tylko odebrać ocenę :D Jak coś to daj znać najwyżej na PM to mogę Ci podrzucić jakoś ten stos makulatury z tego; ]
  • mks1987

Jak kogoś nie ma w tej jego bazie to nie moze jutro przystepowac do egzaminu?
  • damian77

Może, ale nic mu to nie da, bo dla Starzyńskiego taka osoba nie istnieje i nie sprawdzi nawet pracy. Ja się dopisałem jeszcze w trakcie sesji po zerówce, w godzinach konsultacji poszedłem do niego i mnie dopisał z miejsca. Myślę że jak się dobrze zagada to jest szansa żeby jeszcze Cię dopisał, ale na jutrzejszy egzamin raczej nie masz po co iść
  • =D

mks1987 - moja rada spróbuj wbić na swoje konto jeśli kiedyś je miałeś... chodzi o konto w tej bazie ocen... jeśli nie pamiętasz... to wyślij do Starzyńskiego prośbę o podanie hasła (zrób to z maila wydziałowego) i tam możesz się dopisać do jego zajęć... przynajmniej powinno się dać... inaczej wątpię by Ci się udało abyś mógł po pierwsze pisać jutro, po drugie mieć sprawdzoną pracę...

Pozdrawiam
  • Żylak

nie musi pisać @. niech wbije i kliknie zapomniane hasło. daje radę taki bajer.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)