-
Żylak
-
Piotrek®
-
=D
-
-
Żylak
przesuniety z 9 na 17. 9 jest normalny wyklad.
17.06 "0"
18 albo 19.06 "1"
pewnie dokladnie wszystko poda 09.06 na wykladzie. -
=D
>Żylak napisał
>przesuniety z 9 na 17. 9 jest normalny wyklad.
>17.06 "0"
>18 albo 19.06 "1"
>
>pewnie dokladnie wszystko poda 09.06 na wykladzie.
na stronie J*:
17 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219
24 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219 -
Żylak
na ostatnim wykładzie tj wczoraj mówił, że 9 egzamu ma nie być tj "0", a bedzie 17. nie wiem ocb. może na stronie nie zmienił. -
Wacek
-
Żylak
Podstawy elektromagnetyzmu (Egz., II sem. Elektrotechniki)
TERMIN ZEROWY: 17 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219
19 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala SK 108
24 czerwca 2009, godz. 8:15-10:00, sala GG 219 -
Anonim
-
Oko
-
=D
esej na temat mocy w polu przepływowym
zadanie z ramką i wyznaczyć SEM'a
pojemność kond cylind
za pomocą potencjału skalarnego opisać pole elektrostatyczne
za pomocą czego można policzyć rozkład pola magentycznego od kabla o promieniu R :P
Ogólnie to trudne nie było, ale myślę, że po poprzednich terminach każdy (wyższe lata) przygotowywali się na coś innego...
Efekt: 90% osób wyszła... I po 15min wpadł dziekan Wincenciak :D chyba ktoś się poskarżył na J* :>? -
Oko
-
=D
Uwaga!
Starsze roczniki jak ktoś nie ma magnesów to musi się u Starzyńskiego zapisać na nie... Mimo, że chodziło się wcześniej na przedmiot... Żebyście nie mieli takiej sytuacji jak ja dzisiaj... Pytam się o wyniki zerówki - nie ma mnie zapisanego na przedmiot u niego w komputerze na ten semestr -,-' i mnie dopiero dzisiaj dopisał... Ale na pytanie o wynik: dla mnie Pan Wczoraj nie istniał...
Pozdrawiam -
-
mks1987
-
Ł
-
=D
indukcyjność (L) kabla
porównać pole przepływowe z elektrostatycznym
polaryzacja opisać+wzory na nią
definicja pole mag/elektryczne
jak policzyć rozkład pola magnetycznego od dużej ilości kabli, cienkich, nie prostoliniowych o różnych długościach i kształtach (czy jakoś tak)
Łasuch - Teraz pytania są z:
http://wikidyd.iem.pw.edu.pl/index....
Ogólnie to możesz się dowiedzieć czy wszystko przerobione zostało... Mi na szczęście po 3 latach pozostało tylko odebrać ocenę :D Jak coś to daj znać najwyżej na PM to mogę Ci podrzucić jakoś ten stos makulatury z tego; ] -
mks1987
Jak kogoś nie ma w tej jego bazie to nie moze jutro przystepowac do egzaminu? -
damian77
Może, ale nic mu to nie da, bo dla Starzyńskiego taka osoba nie istnieje i nie sprawdzi nawet pracy. Ja się dopisałem jeszcze w trakcie sesji po zerówce, w godzinach konsultacji poszedłem do niego i mnie dopisał z miejsca. Myślę że jak się dobrze zagada to jest szansa żeby jeszcze Cię dopisał, ale na jutrzejszy egzamin raczej nie masz po co iść -
=D
mks1987 - moja rada spróbuj wbić na swoje konto jeśli kiedyś je miałeś... chodzi o konto w tej bazie ocen... jeśli nie pamiętasz... to wyślij do Starzyńskiego prośbę o podanie hasła (zrób to z maila wydziałowego) i tam możesz się dopisać do jego zajęć... przynajmniej powinno się dać... inaczej wątpię by Ci się udało abyś mógł po pierwsze pisać jutro, po drugie mieć sprawdzoną pracę...
Pozdrawiam -
Żylak
nie musi pisać @. niech wbije i kliknie zapomniane hasło. daje radę taki bajer.