Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KaZiK

wlasnie slyszalem to kiedys od kogos i zyje jeszcze z ta nadzieja ze sobie jednak odpusci...
  • Anonim

labo z dr Starzyńskim to wg mnie jedna z lepszych opcji. Kolokwium to mit mający na celu zmusić studentów do minimum wysiłku po przez czytanie skryptu. Należy jednak pamiętać, aby nigdy nie mówić nigdy :P
  • KaZiK

no wlasnie... dzisiaj mielismy kolsa; / po jednym pytaniu z kazdego cwiczenia...
  • Kubanczyk

Ale pytania były dość proste; ) Wystarczyło powtórzyć...; P
  • BuuL

Witam ponownie :D

Kto wie kiedy jest zerówka z magnesów u szanownego pana Jacka???
  • Anonim

A warunkowicze moga isc na zerówke jesli ma sie zaliczone cwiczenia??? I ponawiam pytanie kiedy zerówka???
  • Anonim

Tak warunkowicze mogą przychodzić na 0' a przynajmniej mogli - w zeszłym roku :P
  • BuuL

Słyszałem, że ponoć jakieś sprawdziany na wykładach robił, ale nie każdy przecież mógł być na wykładzie gdyż jako warunkowicz miał inne zajęcia w tym czasie.

Dalej natomiast nie wiem kiedy może być zerówka :]
  • Artur

Podobnież 13 czerwca, godziny nie znam :/
  • BuuL

Z tego ci się orientowałem to 2 potok ma zajęcia z magnesów w piątki od 12 do 14.
  • Anonim

pewnie standardowo na ostatnim wykładzie
    czyli wypada 13 czerwca o godz 12
  • Anonim

13 czerwca godz. 12:00 egzamin zerowy z magnesów. Może jutro będę wiedział coś więcej... I jeszcze drobna informacja - nie było żadnych sprawdzianów/wejściówek czy innych tego typu prac na jakichkolwiek zajęciach w tym semestrze (tylko straszył...).
  • Hugo

Kiedy sa terminy z magnesow w sesji??
  • Krzysiek

http://www.iem.pw.edu.pl/~jstar/dyd...

tutaj są terminy
  • Artur

Widzę, że z ćwiczeniami nie wszystko stracone :)
  • ukwiał ukwialny

może sie uda, zeby na zaliczeniu cw byl zakres jaki Karwat robil na swoich cwiczeniach...
  • Anonim

Byla dzisiaj zerowka z magnesów??? Jak tak to prosilbym o podanie pytan jakie byly...
  • Marq

Pytania jakie były dziś na zerówce:

1) Dielektryki i przewodniki w polu elektrostatycznym: polaryzacja i elektryzacja.
    2) Sposoby wyznaczania pola magnetycznego: prawo Biota Savarta, prawo Ampera, potencjały.
    3) Wektor Poyntinga w prostoliniowym przewodzie koncentrycznym.
  • Damian

Jedna grupa byla? zazwyczaj dawal dwie z tego co kojarze.
  • Joanna Rapacka

Dziś był pierwszy termin z magnesów. Nie dał żadnego zadania- sama teoria:
    1. Równania Maxwella i jaką przyjmują postać dla pola elektrostatycznego.
    2. Opisać zjawisko indukcji magnetycznej, podać prawo Faradya, siła elektromotoryczna.
    3. Opisać materiały magnetyczne: para- dia- i ferromagnetyki.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)