-
KaZiK
wlasnie slyszalem to kiedys od kogos i zyje jeszcze z ta nadzieja ze sobie jednak odpusci... -
Anonim
labo z dr Starzyńskim to wg mnie jedna z lepszych opcji. Kolokwium to mit mający na celu zmusić studentów do minimum wysiłku po przez czytanie skryptu. Należy jednak pamiętać, aby nigdy nie mówić nigdy :P -
KaZiK
no wlasnie... dzisiaj mielismy kolsa; / po jednym pytaniu z kazdego cwiczenia... -
-
Kubanczyk
-
BuuL
Witam ponownie :D
Kto wie kiedy jest zerówka z magnesów u szanownego pana Jacka??? -
Anonim
A warunkowicze moga isc na zerówke jesli ma sie zaliczone cwiczenia??? I ponawiam pytanie kiedy zerówka??? -
Anonim
Tak warunkowicze mogą przychodzić na 0' a przynajmniej mogli - w zeszłym roku :P -
BuuL
Słyszałem, że ponoć jakieś sprawdziany na wykładach robił, ale nie każdy przecież mógł być na wykładzie gdyż jako warunkowicz miał inne zajęcia w tym czasie.
Dalej natomiast nie wiem kiedy może być zerówka :] -
Artur
-
BuuL
Z tego ci się orientowałem to 2 potok ma zajęcia z magnesów w piątki od 12 do 14. -
Anonim
pewnie standardowo na ostatnim wykładzie
czyli wypada 13 czerwca o godz 12
-
Anonim
13 czerwca godz. 12:00 egzamin zerowy z magnesów. Może jutro będę wiedział coś więcej... I jeszcze drobna informacja - nie było żadnych sprawdzianów/wejściówek czy innych tego typu prac na jakichkolwiek zajęciach w tym semestrze (tylko straszył...). -
Hugo
-
-
Krzysiek
-
Artur
-
ukwiał ukwialny
może sie uda, zeby na zaliczeniu cw byl zakres jaki Karwat robil na swoich cwiczeniach... -
Anonim
Byla dzisiaj zerowka z magnesów??? Jak tak to prosilbym o podanie pytan jakie byly... -
Marq
Pytania jakie były dziś na zerówce:
1) Dielektryki i przewodniki w polu elektrostatycznym: polaryzacja i elektryzacja.
2) Sposoby wyznaczania pola magnetycznego: prawo Biota Savarta, prawo Ampera, potencjały.
3) Wektor Poyntinga w prostoliniowym przewodzie koncentrycznym. -
Damian
-
Joanna Rapacka
Dziś był pierwszy termin z magnesów. Nie dał żadnego zadania- sama teoria:
1. Równania Maxwella i jaką przyjmują postać dla pola elektrostatycznego.
2. Opisać zjawisko indukcji magnetycznej, podać prawo Faradya, siła elektromotoryczna.
3. Opisać materiały magnetyczne: para- dia- i ferromagnetyki.