-
Anonim
-
Anonim
Oj Nati jaka jestes niecierpliwa!!! Lepiej myśl o naszej dwójce na turniej a nie o obozie. :)) -
Opona
Moj tata dzwonil do biura bo musial wczesniej znac terminy to podali mu juz 3 terminy, mam gdzies zapisane nie pamietam dokładnie, napisze potem jak znajde a co do grup to jak pytal o moje G4 to powiedzieli ze moge sobie wybrac termin...nie wiem na ile to sie okaze prawda ale tyle narazie wiem -
eR
-
-
.ola.
Ja się ostatnio pytałam o obóz i z tego co wiem mają byc takie terminy:
25.06-8.07
9.07-22.07
23.07-5.08
no i 6.08-19.08
=) -
N i n j a
-
.ola.
-
.ola.
-
Anonim
mam nadzieję, że rozkład będzie taki sam jak rok temu czyli P16 niech jedzie w II terminie.
I termin to przecież jeszcze sesje trwają; / -
N i n j a
-
Bambino
Dzieciaki jada na IV turnus, wiem jeszcze, ze V5 i V3 jada na II albo III, break I albo II i tyle - reszty nie wiem; ) -
Anonim
Daria! Kurde! Nie moge z Tobą.... :D Ty zawsze wiesz więcej ode mnie :D ( a propo breka ) :]
Ciekawa jestem, czy break wogóle pojedzie.... =/ <chciałabym :]> I fajnei by było żeby break i V5 jechało razem- szczególnei dla Ciebie :] -
Tysia
ej, a ja mam pytanie, bo mój chemik mówił, że w końcu rok nie jest skrócony i że koniec jest 30 czerwca! To prawda? Bo jak tak, to pierwszy turnus zaczyna się za wcześnie :P -
Anonim
ejj a fajnie tam jest? bo ja od niedawna chodze wiec jeszcze nie bylam na takim obozie... -
Anonim
na obóz bym chętnie pojechała, idealny byłby II termin. I odpada, III ostatecznie może być.
P16 w II terminie !!!! ma być :) -
Anonim
-
Anonim
na obozie w Augustowie jest naprawde ZAJE******!!!!:)))Polecam!!był am tam 3 razy i z chęcia tam wroce!:))Pozdrawiam:* -
N i n j a
-
kat
rok szkolny jest skrócony o ten tydz tak jak miał być :] ja jadę na 2 albo 3 turnus :) -
Anonim