- 1
- 2
-
Anonim
Witajcie!
Jak pewnie wiecie, w dniach 21-25 listopada (poniedziałek - piątek) odbywać się będą wybory do samorządu studenckiego na naszym wydziale. Zapraszamy wszystkich do oddania głosów (zwłaszcza, ze w zamian za udział w wyborach dostaniecie krówkę:).
Prosimy o oddanie Waszych głosów (możecie skreślic do 15 nazwisk) na JEDYNCH KANDYDATÓW Z ECE, czyli:
1. Ania Kurowska
2. Michał Bożek
3. Paweł Drążyk
4. Paweł Kłósek
5. Krzysztof Rakowski 'czeslaw'
Naszym głównym celem jest walka o lepsze warunki studiowania dla studentów anglojęzycznych oraz praca nad tym, aby wydział był miejscem bardziej przyjaznym.
Nasze cele związane z ECE obejmują głównie walkę o zrównanie naszych praw ze studentami polskojęzycznymi. Zależy nam również na obniżeniu (lub nawet całkowitym wycofaniu) opłat za studia. Oprócz troski o sprawy studiów anglojęzycznych ważne są też dla nas kwestie ogólnowydziałowe:
1. sprawny dostęp Wi-Fi do Internetu w całym budynku, oraz udostępnienie sali 122 dla osób z laptopami
2. uruchomienie klubu Amplitron już w semestrze letnim
3. tańsze kursy CISCO dla studentów WEiTI
4.ułatwienie dostępu do wyjazdów zagranicznych (na semestr, rok, itd.)
5. praca nad dobrymi imprezami, zwłaszcza ze sfeminizowanymi wydziałami UW; )
6. unowocześnienie wydziałowej strony WWW
7. walka o więcej stypendiów naukowych
Posiadamy poparcie Niezależnego Zrzeszenia Studentów. W ciągu najbliższego tygodnia wypatrujcie na wydziale członków naszego Komitetu Wyborczego, aby otrzymać gadżet reklamowy :)
Pozdrawiamy! -
A.
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
life is not a bed of roses
-
Anonim
-
J.
-
pabi
pooh, mozesz co najwyzej dziewczyne dostac i to z naszego wydzialu... powodzenia :]
a browara szkoda na ciebie :]
asiu, a co bys chciala? :> -
J.
hehe .... dziewczyne z wydzialu ???
to ja podziekuje...
ale browerek w sumie chetnie :)
albo cos co Asie lubia najbardziej; ) -> czekolada :D
-
Anonim
poprosze dziewczyne, bo borwara mam w domu. ale taka z UW albo SGH. jak od nas to biore bowarka :P -
pabi
w sumie racja; ) ja jeszcze moge dodac od siebie, ze SGGW oraz AWF dysponuja takze pieknymi przedstawicielkami plci przeslicznej :] -
Anonim
-
pabi
-
Anonim
Ja zawsze tak mówię... :>
Poza tym, robienie wspólnych imprez z innymi uczelniami jest, jak sądzę, realne. -
pabi
ty mnie lepiej imprezami sie nie zajmuj, tylko czyms dla nas istotniejszym... a lista wcale nie jest krotka :/ -
J.
aha... jak z PW panna to nie ?? w tym miejscu focha powinnam strzelic :P
no... i strzelam :) -
Anonim
Panna z PW to nie, bo jest Was za mało... 5% całości? 10%? Nadal za mało :> -
pabi
-
Anonim
No niektóre osobniki mają w dowodzie wpisane "płeć: kobieta", więc chyba tak; )
- 1
- 2