ECE @EiTI [138]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witajcie!
    Jak pewnie wiecie, w dniach 21-25 listopada (poniedziałek - piątek) odbywać się będą wybory do samorządu studenckiego na naszym wydziale. Zapraszamy wszystkich do oddania głosów (zwłaszcza, ze w zamian za udział w wyborach dostaniecie krówkę:).

Prosimy o oddanie Waszych głosów (możecie skreślic do 15 nazwisk) na JEDYNCH KANDYDATÓW Z ECE, czyli:
    1. Ania Kurowska
    2. Michał Bożek
    3. Paweł Drążyk
    4. Paweł Kłósek
    5. Krzysztof Rakowski 'czeslaw'

Naszym głównym celem jest walka o lepsze warunki studiowania dla studentów anglojęzycznych oraz praca nad tym, aby wydział był miejscem bardziej przyjaznym.

Nasze cele związane z ECE obejmują głównie walkę o zrównanie naszych praw ze studentami polskojęzycznymi. Zależy nam również na obniżeniu (lub nawet całkowitym wycofaniu) opłat za studia. Oprócz troski o sprawy studiów anglojęzycznych ważne są też dla nas kwestie ogólnowydziałowe:

1. sprawny dostęp Wi-Fi do Internetu w całym budynku, oraz udostępnienie sali 122 dla osób z laptopami
    2. uruchomienie klubu Amplitron już w semestrze letnim
    3. tańsze kursy CISCO dla studentów WEiTI
    4.ułatwienie dostępu do wyjazdów zagranicznych (na semestr, rok, itd.)
    5. praca nad dobrymi imprezami, zwłaszcza ze sfeminizowanymi wydziałami UW; )
    6. unowocześnienie wydziałowej strony WWW
    7. walka o więcej stypendiów naukowych

Posiadamy poparcie Niezależnego Zrzeszenia Studentów. W ciągu najbliższego tygodnia wypatrujcie na wydziale członków naszego Komitetu Wyborczego, aby otrzymać gadżet reklamowy :)

Pozdrawiamy!
  • A.

teraz czekamy na kielbase wyborcza; )
  • Anonim

w czasie głosowania dostaniesz krówkę... To nie wystaczy?; )
  • Anonim

Chcesz nalepkę? :lol:
  • Anonim

ja chce gwaranotowany browar i panienke :P
  • life is not a bed of roses

Ale krowki tylko z Milanowka, bo inne to sa czerstwe suchary; ) LOL
  • Anonim

Pooh -> musisz się na jedno zdecydować :P
  • J.

a kobiety miedzy czym a czym wybieraja ???; )
  • pabi

pooh, mozesz co najwyzej dziewczyne dostac i to z naszego wydzialu... powodzenia :]
    a browara szkoda na ciebie :]

asiu, a co bys chciala? :>
  • J.

hehe .... dziewczyne z wydzialu ???

to ja podziekuje...

ale browerek w sumie chetnie :)
    albo cos co Asie lubia najbardziej; ) -> czekolada :D
  • Anonim

poprosze dziewczyne, bo borwara mam w domu. ale taka z UW albo SGH. jak od nas to biore bowarka :P
  • pabi

w sumie racja; ) ja jeszcze moge dodac od siebie, ze SGGW oraz AWF dysponuja takze pieknymi przedstawicielkami plci przeslicznej :]
  • Anonim

Zobaczymy, co da się zrobić... :]
  • pabi

jak tak mowisz, to znaczy, ze gowno ci wyjdzie :D
  • Anonim

Ja zawsze tak mówię... :>
    Poza tym, robienie wspólnych imprez z innymi uczelniami jest, jak sądzę, realne.
  • pabi

ty mnie lepiej imprezami sie nie zajmuj, tylko czyms dla nas istotniejszym... a lista wcale nie jest krotka :/
  • J.

aha... jak z PW panna to nie ?? w tym miejscu focha powinnam strzelic :P

no... i strzelam :)
  • Anonim

Panna z PW to nie, bo jest Was za mało... 5% całości? 10%? Nadal za mało :>
  • pabi

panna? z PW? :]
  • Anonim

No niektóre osobniki mają w dowodzie wpisane "płeć: kobieta", więc chyba tak; )
  • 1
  • 2
| |

Studies in Electrical and Computer Engineering at Faculty of Electronics and Information Technology ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)