ECE @EiTI [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

Jak w temacie, większość odpowiedzi z 2005 roku, jest jakieś inne forum ece?
  • Ricardo da Lima Gutierrez Rojas

ece.suchar.net, a poza tym kot gadałby o studiach w wakacje??
  • Kuba

=]
  • Kuba

a co to za 'secret key', który trzeba umieścić przy rejestracji? :P
  • A.

Tak, na pewno podamy Ci go na gronie :P
    Dostaniesz po pomyslnie zaliczonym szkoleniu z ERES-a :P BUHAHAHAHA!!; )
  • Anonim

No chyba, że się czesław na rozpoczęciu wygada... Różnie to z nim bywa... Może się zamknie w sobie znów, choć nie sądzę. Ogłady już trochę nabrał :P
  • Kuba

=[]
  • Rostek jest Twoim Starym!

czeslaw teraz sie lansuje w usa i go murzyny dymaja
  • Anonim

to ja dymam czarnuchow i meksykow; )

pozdrawiam i do zobaczenia na rozpoczeciu :]
  • Kuba

si ja der

kurwa, nigdzie nie ma zadnego info o tych zasranych studiach, a jak sa to sa nieczytelne :(
  • Kuba

yo, nie wiem czy o to ci chodziło:
    http://studia.elka.pw.edu.pl/
  • pabi

a czego konkretnie poszukujesz?

studia.elka.pw juz znalazlem, przydatne.

chce sie dowiedziec do kiedy, dokad i ile kasy trzeba przeslac za I semestr :) wyslalem mail, moze ktos odpowie jutro
  • Kuba

hej do kiedy i gdzie trzeba złożyć to zaświadczenie lekarskie?

do konca miesiaca w dziekanacie zapewne :)
  • Kuba

:PP
  • D3m0

siema, mam pytanie, kiedy jest inauguracja roku ? Bo znajoma z administracji dostała w liscie dokladne miejsce i godzine a ja nic nie mam :). Wiem że musimy iść na tą główną i na wydziałową ale nie za bardzo wiem o której sie trzeba gdzie pojawic
  • pabi

glowna? rusz sie na wydzial, na pietro po schodkach i w lewo w kierunku dziekanatu... na scianie po lewej wisi tablica ECE - tak jest info kiedy i gdzie zaczynasz, jak sie zapisac na wf i takie tam pierdoly (instrukcja od wejscia po prawej... jak wejdziesz od lewej, to powodzenia; ))
  • D3m0

to jak będe śmigał z badaniami żem jest zdolny do studiów to sobie sprawdze. A takiej inauguracji w głównej auli nie ma (tam gdzie było miss world; ] )? są tylko wydziałowe?
| |

Studies in Electrical and Computer Engineering at Faculty of Electronics and Information Technology ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)