-
Kuba
Jak w temacie, większość odpowiedzi z 2005 roku, jest jakieś inne forum ece? -
Ricardo da Lima Gutierrez Rojas
-
Kuba
-
Kuba
-
-
A.
Tak, na pewno podamy Ci go na gronie :P
Dostaniesz po pomyslnie zaliczonym szkoleniu z ERES-a :P BUHAHAHAHA!!; ) -
Anonim
No chyba, że się czesław na rozpoczęciu wygada... Różnie to z nim bywa... Może się zamknie w sobie znów, choć nie sądzę. Ogłady już trochę nabrał :P -
Kuba
-
Rostek jest Twoim Starym!
-
Anonim
to ja dymam czarnuchow i meksykow; )
pozdrawiam i do zobaczenia na rozpoczeciu :] -
Kuba
-
kurwa, nigdzie nie ma zadnego info o tych zasranych studiach, a jak sa to sa nieczytelne :( -
Kuba
-
pabi
-
studia.elka.pw juz znalazlem, przydatne.
chce sie dowiedziec do kiedy, dokad i ile kasy trzeba przeslac za I semestr :) wyslalem mail, moze ktos odpowie jutro -
Kuba
-
-
Kuba
-
D3m0
siema, mam pytanie, kiedy jest inauguracja roku ? Bo znajoma z administracji dostała w liscie dokladne miejsce i godzine a ja nic nie mam :). Wiem że musimy iść na tą główną i na wydziałową ale nie za bardzo wiem o której sie trzeba gdzie pojawic -
pabi
glowna? rusz sie na wydzial, na pietro po schodkach i w lewo w kierunku dziekanatu... na scianie po lewej wisi tablica ECE - tak jest info kiedy i gdzie zaczynasz, jak sie zapisac na wf i takie tam pierdoly (instrukcja od wejscia po prawej... jak wejdziesz od lewej, to powodzenia; )) -
D3m0
to jak będe śmigał z badaniami żem jest zdolny do studiów to sobie sprawdze. A takiej inauguracji w głównej auli nie ma (tam gdzie było miss world; ] )? są tylko wydziałowe?