Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .Karolina.

ja mam karte visa w mbanku-Izzy i kurde wpisuje te dane z karty i nie chce mi pzrejsc weryfikacji...pzreciez moge dokonywac platnosci na tym koncie pzrez neta wiec nie rozumiem zabardzo.;/
    wogole ten caly pay pal jest jakis zkarecony bo juz sie wtym pogubilam..chce spzredac bluze a nie moge bo nei co z tym pay palem..;/
  • Krzysiek

bo karta, ktora masz, nie jest karta kredytowa i nie sluzy rowniez do platnosci internetowych. Musisz wyrobic sobie ta karte, o ktorej juz byla mowa w tym watku.
    A platnosci jakich dokonujesz przez neta, jak przypuszczam, to jest mTransfer lub poprostu zwykly przelew bankowy, prawda?
    Pozdrawiam!
  • Anonim

Witam
    Czy jest mozliwosc rejestracji karty z Kredyt Banku Visa Electron Junior?....ma ona mozliwosc placenia przez internet lecz nie przechodzi weryfikacji
  • femme fatale

a ja mam pytanie czy jest możliwość rejestracji karty z PKO BP konto graffiti? kompletnie się na tym nie znam więc prosze o odpowiedź
  • Filip

Musisz sprawdzić czy ta karta jest przeznaczona do płatności internetowych. Tzn na odwrocie, na końcu miejsca przeznaczonego na podpis powinien być 3 cyfrowy kod weryfikacyjny. U mnie jest to 124 :P
  • Kaczor

>Александра napisała:
    >a ja mam pytanie czy jest możliwość rejestracji karty z
    >PKO BP konto graffiti? kompletnie się na tym nie znam więc
    >prosze o odpowiedź

Nie da sie, sam mam taką. Musi to byc karta KREDYTOWA, nie platnicza.
  • Filip

Wystarczy zwykła karta bankomatowa. Ja mam vise z wbk <30 i działa.
  • Kaczor

Ty masz karte płatniczą, taką z której sie wypłaca itp ?
  • Filip

tak
  • Tigran.

Zanim będzie możliwe dodanie tej karty do innego konta, musisz skontaktować się z Zespołem ds. kart kredytowych PayPal pod adresem cardproblems@paypal.com. Wkrótce pracownik obsługi klienta odpowie na Twoją prośbę. Jeżeli wolisz dodać inną kartę kredytową do swojego konta PayPal, możesz to zrobić w każdej chwili. Dziękujemy za pomoc

dostaje taki komunikat na paypalu, dlaczego nie moge powiazac karty?
| |

konkurencja 4 allegro.pl & i caly swiat

Miejsca grona (0)