-
.Karolina.
ja mam karte visa w mbanku-Izzy i kurde wpisuje te dane z karty i nie chce mi pzrejsc weryfikacji...pzreciez moge dokonywac platnosci na tym koncie pzrez neta wiec nie rozumiem zabardzo.;/
wogole ten caly pay pal jest jakis zkarecony bo juz sie wtym pogubilam..chce spzredac bluze a nie moge bo nei co z tym pay palem..;/ -
Krzysiek
bo karta, ktora masz, nie jest karta kredytowa i nie sluzy rowniez do platnosci internetowych. Musisz wyrobic sobie ta karte, o ktorej juz byla mowa w tym watku.
A platnosci jakich dokonujesz przez neta, jak przypuszczam, to jest mTransfer lub poprostu zwykly przelew bankowy, prawda?
Pozdrawiam! -
Anonim
Witam
Czy jest mozliwosc rejestracji karty z Kredyt Banku Visa Electron Junior?....ma ona mozliwosc placenia przez internet lecz nie przechodzi weryfikacji -
femme fatale
a ja mam pytanie czy jest możliwość rejestracji karty z PKO BP konto graffiti? kompletnie się na tym nie znam więc prosze o odpowiedź -
-
Filip
Musisz sprawdzić czy ta karta jest przeznaczona do płatności internetowych. Tzn na odwrocie, na końcu miejsca przeznaczonego na podpis powinien być 3 cyfrowy kod weryfikacyjny. U mnie jest to 124 :P -
Kaczor
>Александра napisała:
>a ja mam pytanie czy jest możliwość rejestracji karty z
>PKO BP konto graffiti? kompletnie się na tym nie znam więc
>prosze o odpowiedź
Nie da sie, sam mam taką. Musi to byc karta KREDYTOWA, nie platnicza. -
Filip
-
Kaczor
-
Filip
-
Tigran.
Zanim będzie możliwe dodanie tej karty do innego konta, musisz skontaktować się z Zespołem ds. kart kredytowych PayPal pod adresem cardproblems@paypal.com. Wkrótce pracownik obsługi klienta odpowie na Twoją prośbę. Jeżeli wolisz dodać inną kartę kredytową do swojego konta PayPal, możesz to zrobić w każdej chwili. Dziękujemy za pomoc
dostaje taki komunikat na paypalu, dlaczego nie moge powiazac karty?