- 1
- 2
-
ene due
na stronie PayPala jest napisane, że wystarczy mieć kartę kredytową, Visa albo MasterCard (resztę pomijam). no nie do końca. raczej należy podejść do sprawy z innej strony: mając którąś z tych kart należałoby sprawdzić najpierw, czy bank operacje przez internet umożliwia. może taka kolejność jest logiczna, ja się zasugerowałam tą chwaloną łatwością usługi, zarejestrowałam się, opłata została ściągnięta, rejestracja ukończona, chcę zapłacić za towar i nie da się. niby Visa ale co z tego. a 1.50 euro mam w plecy -
Arek Roguski
wlasnie paypal polega na tym ze twoje konto nie musi miec opcji przez internet
chyba cos powaliłaś:) -
BORS
A jak to wygląda z kwestią sprzedaży przez Ebay z użyciem paypala za granicę? Czy jest tu ktoś z takimi doświadczeniami? Planuję podziałać troszkę na europejskim albo Amerykańskim Ebay, ale znajomi którzy tam działają twierdzą że jesli nie mam za granicą konta to będę miał jazdy z płatnościami i kosztem przelewów i przewalutowania....
Jakieś słówko na ten temat? -
-
/r/e/t/r/o/-/e/l/e/k/t/r/o/
-
Anonim
Mam pytanie, czy ktoś ma paypala z kartą debetową mbanku? Czy aby korzystać z paypala muszą mieć kartę kredytową?
Zarejestrowałem się na tym paypalu, ale nie przyjmuje karty debetowej mbanku. Usuń wpis
Chcę tylko coś kupić z niemiec bądź UK. Proszę o procedurę jak to się robi - mając na uwadzę wpłatę pieniędzy.
Dziękuję. -
cinek
z mBanku musisz zamówić eKarte...(wirtualna karta płatnicza) i mieć na niej conajmniej 2zł. Wtedy paypal przyjmuje; ) -
tylko kredytowe i dwie niekredytowe (właśnie ekarta i jeszcze jakiegoś innego banku) -
Anonim
kurcze w sumie to dobre pytanie... ale ja np tez do konca nie wiem jak to jest...ja mam konto w nat west w uk, karte solo (nie kredytowa, nie debetowa) i pay pala...i klopotow z tym nie mam...kupuje , place jak najęta...mogłabym juz troszke przestac bo bez kasy zostane... -
spoko, jak zabraknie dadzą Ci kredytówkę i dalej poszalejesz na zakupach :)) -
marta
powiedzcie Wy mi, czy moge sobei zakladac paypall'a z ta niebieska karta mbanku, taka z delfinem? :>
ja jestem ciemna masa i nie mam pojecia jaka to jest karta :/
i ile przecietnie czekacie na przesylke z UK? -
Arek Roguski
co do karty to nie wiem
co do przesyłki z uk to jeśli angol ruszy tyłek to powinna być w ciągu 2-3 dni kurierem i do tygodnia pocztą -
>Peggy Brown napisał
>powiedzcie Wy mi, czy moge sobei zakladac paypall'a z ta
>niebieska karta mbanku, taka z delfinem? :>
>ja jestem ciemna masa i nie mam pojecia jaka to jest karta
>:/
>i ile przecietnie czekacie na przesylke z UK?
podstawowe pytanie ??
to jest wypukła (kredytówka) czy płaska (zwykła) ew. wirtualna ?? -
marta
zwykla plaska, juz wiem, ze nie nadaje sie do paypal'a. jednym slowem: fuck :/ -
-
Anonim
z mbanku możesz zweryfikować konto eKARTĄ, ale jest jeden haczyk - "opłata za wydanie, a następnie za każdy kolejny rok użytkowania - rocznie 25 zł " :(
Ja mam jeszcze pytanie ze swojej strony - paypal kilka miesięcy temu zabrał mi z konta ponad 200zł, mialem dochodzenie w tej sprawie na stronie allegro, chyba chodziło o to, że koleś który mi je przysłał miał je z lewego źródła czy coś takiego. Ponieważ tych pieniędzy już nie miałem na koncie to zrobił mi się debet, teraz mam -200zł na koncie. Co miesiąc przychodzą mi emaile, żebym to uregulował. Mam pytanie, czy mi nic nie zrobią jeśli nie wpłacę im tych pieniędzy? -
marta
mysle, ze zrobia, wpisza Cie na liste z zadluzona karta, a to podobno utrudnia zalatwienie wielu formalnosci, jesli bys chcial cos kiedys kupic na kredyt, raty, wziac pozyczke. -
Anonim
-
Marta
-
marta
prawdopodobnie tak samo jak z karta mBanku visa electron, czyli nijak -
....
-
Anonim
to jest jakis bezplatny sposob aby przejsc rejestracje z karta visa elektron z mBanku? Cyz trzeba wyrabiac ta wirtualna karte?
- 1
- 2