Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ene due

• 20/05/2006 15:05
    na stronie PayPala jest napisane, że wystarczy mieć kartę kredytową, Visa albo MasterCard (resztę pomijam). no nie do końca. raczej należy podejść do sprawy z innej strony: mając którąś z tych kart należałoby sprawdzić najpierw, czy bank operacje przez internet umożliwia. może taka kolejność jest logiczna, ja się zasugerowałam tą chwaloną łatwością usługi, zarejestrowałam się, opłata została ściągnięta, rejestracja ukończona, chcę zapłacić za towar i nie da się. niby Visa ale co z tego. a 1.50 euro mam w plecy
  • Arek Roguski

• 13/01/2007 01:51
    wlasnie paypal polega na tym ze twoje konto nie musi miec opcji przez internet
    chyba cos powaliłaś:)
  • BORS

• 05/03/2007 16:43
    A jak to wygląda z kwestią sprzedaży przez Ebay z użyciem paypala za granicę? Czy jest tu ktoś z takimi doświadczeniami? Planuję podziałać troszkę na europejskim albo Amerykańskim Ebay, ale znajomi którzy tam działają twierdzą że jesli nie mam za granicą konta to będę miał jazdy z płatnościami i kosztem przelewów i przewalutowania....
    Jakieś słówko na ten temat?
  • /r/e/t/r/o/-/e/l/e/k/t/r/o/

• 11/03/2007 23:38
    bez paypal to za granicę nie pohandlujesz
  •       

• 15/03/2007 19:36
    Mam pytanie, czy ktoś ma paypala z kartą debetową mbanku? Czy aby korzystać z paypala muszą mieć kartę kredytową?

Zarejestrowałem się na tym paypalu, ale nie przyjmuje karty debetowej mbanku. Usuń wpis
    Chcę tylko coś kupić z niemiec bądź UK. Proszę o procedurę jak to się robi - mając na uwadzę wpłatę pieniędzy.

Dziękuję.
  • cinek

• 01/04/2007 12:21
    z mBanku musisz zamówić eKarte...(wirtualna karta płatnicza) i mieć na niej conajmniej 2zł. Wtedy paypal przyjmuje; )

• 10/04/2007 01:07
    tylko kredytowe i dwie niekredytowe (właśnie ekarta i jeszcze jakiegoś innego banku)
  • Reborn

• 10/04/2007 18:38
    kurcze w sumie to dobre pytanie... ale ja np tez do konca nie wiem jak to jest...ja mam konto w nat west w uk, karte solo (nie kredytowa, nie debetowa) i pay pala...i klopotow z tym nie mam...kupuje , place jak najęta...mogłabym juz troszke przestac bo bez kasy zostane...

• 15/04/2007 11:25
    spoko, jak zabraknie dadzą Ci kredytówkę i dalej poszalejesz na zakupach :))
  • marta

• 26/05/2007 19:06
    powiedzcie Wy mi, czy moge sobei zakladac paypall'a z ta niebieska karta mbanku, taka z delfinem? :>
    ja jestem ciemna masa i nie mam pojecia jaka to jest karta :/
    i ile przecietnie czekacie na przesylke z UK?
  • Arek Roguski

• 27/05/2007 03:43
    co do karty to nie wiem
    co do przesyłki z uk to jeśli angol ruszy tyłek to powinna być w ciągu 2-3 dni kurierem i do tygodnia pocztą

• 02/06/2007 11:07
    >Peggy Brown napisał
    >powiedzcie Wy mi, czy moge sobei zakladac paypall'a z ta
    >niebieska karta mbanku, taka z delfinem? :>
    >ja jestem ciemna masa i nie mam pojecia jaka to jest karta
    >:/
    >i ile przecietnie czekacie na przesylke z UK?

podstawowe pytanie ??
    to jest wypukła (kredytówka) czy płaska (zwykła) ew. wirtualna ??
  • marta

• 02/06/2007 18:37
    zwykla plaska, juz wiem, ze nie nadaje sie do paypal'a. jednym slowem: fuck :/
  • PIOTR

• 27/06/2007 18:43
    z mbanku możesz zweryfikować konto eKARTĄ, ale jest jeden haczyk - "opłata za wydanie, a następnie za każdy kolejny rok użytkowania - rocznie 25 zł " :(

Ja mam jeszcze pytanie ze swojej strony - paypal kilka miesięcy temu zabrał mi z konta ponad 200zł, mialem dochodzenie w tej sprawie na stronie allegro, chyba chodziło o to, że koleś który mi je przysłał miał je z lewego źródła czy coś takiego. Ponieważ tych pieniędzy już nie miałem na koncie to zrobił mi się debet, teraz mam -200zł na koncie. Co miesiąc przychodzą mi emaile, żebym to uregulował. Mam pytanie, czy mi nic nie zrobią jeśli nie wpłacę im tych pieniędzy?
  • marta

• 01/07/2007 00:10
    mysle, ze zrobia, wpisza Cie na liste z zadluzona karta, a to podobno utrudnia zalatwienie wielu formalnosci, jesli bys chcial cos kiedys kupic na kredyt, raty, wziac pozyczke.
  • PIOTR

• 01/07/2007 10:33
    ale ja mam nie zweryfikowane konto.
  • Marta

• 29/07/2007 12:38
    A jak to jest z kartą Inteligo Visa Electron? PayPal ją przyjmuje?
  • marta

• 29/07/2007 15:14
    prawdopodobnie tak samo jak z karta mBanku visa electron, czyli nijak
  • ....

• 31/07/2007 12:34
    moj kolega ma karte inteligo i przeszedl weryfikacje.
  • Rado_

• 21/11/2007 16:55
    to jest jakis bezplatny sposob aby przejsc rejestracje z karta visa elektron z mBanku? Cyz trzeba wyrabiac ta wirtualna karte?
  • .Karolina.

• 30/12/2007 00:47
    ja mam karte visa w mbanku-Izzy i kurde wpisuje te dane z karty i nie chce mi pzrejsc weryfikacji...pzreciez moge dokonywac platnosci na tym koncie pzrez neta wiec nie rozumiem zabardzo.;/
    wogole ten caly pay pal jest jakis zkarecony bo juz sie wtym pogubilam..chce spzredac bluze a nie moge bo nei co z tym pay palem..;/
  • Krzysiek

• 30/12/2007 15:51
    bo karta, ktora masz, nie jest karta kredytowa i nie sluzy rowniez do platnosci internetowych. Musisz wyrobic sobie ta karte, o ktorej juz byla mowa w tym watku.
    A platnosci jakich dokonujesz przez neta, jak przypuszczam, to jest mTransfer lub poprostu zwykly przelew bankowy, prawda?
    Pozdrawiam!
  • Szymi

• 01/03/2008 10:15
    Witam
    Czy jest mozliwosc rejestracji karty z Kredyt Banku Visa Electron Junior?....ma ona mozliwosc placenia przez internet lecz nie przechodzi weryfikacji
  • femme fatale

• 12/04/2008 13:36
    a ja mam pytanie czy jest możliwość rejestracji karty z PKO BP konto graffiti? kompletnie się na tym nie znam więc prosze o odpowiedź
  • Filip

• 07/06/2008 10:03
    Musisz sprawdzić czy ta karta jest przeznaczona do płatności internetowych. Tzn na odwrocie, na końcu miejsca przeznaczonego na podpis powinien być 3 cyfrowy kod weryfikacyjny. U mnie jest to 124 :P
  • Kaczor

• 07/06/2008 10:43
    >Александра napisała:
    >a ja mam pytanie czy jest możliwość rejestracji karty z
    >PKO BP konto graffiti? kompletnie się na tym nie znam więc
    >prosze o odpowiedź

Nie da sie, sam mam taką. Musi to byc karta KREDYTOWA, nie platnicza.
  • Filip

• 07/06/2008 10:52
    Wystarczy zwykła karta bankomatowa. Ja mam vise z wbk <30 i działa.
  • Kaczor

• 07/06/2008 11:16
    Ty masz karte płatniczą, taką z której sie wypłaca itp ?
  • Filip

• 07/06/2008 11:26
    tak
  • Tigran.

• 18/08/2008 13:49
    Zanim będzie możliwe dodanie tej karty do innego konta, musisz skontaktować się z Zespołem ds. kart kredytowych PayPal pod adresem cardproblems@paypal.com. Wkrótce pracownik obsługi klienta odpowie na Twoją prośbę. Jeżeli wolisz dodać inną kartę kredytową do swojego konta PayPal, możesz to zrobić w każdej chwili. Dziękujemy za pomoc

dostaje taki komunikat na paypalu, dlaczego nie moge powiazac karty?
| |

konkurencja 4 allegro.pl & i caly swiat

Miejsca grona (0)