Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rado_

• 24/10/2007 11:41
    witam czy ktos ma jakis sposob na skuteczna sprzedaz na eBayu? Mam konto od paru lat ale niestety dopiero teraz zaczalem sprzedawac. Cyz jest moze jakas mozliwosc importu komentarzy z allegro?
  • BartekK

• 25/11/2007 19:32
    Kolego nie można importować komentarzy z Allegro.
    Musisz wystawić dużo aukcji i czekać....bardzo długo czekać.
    Ruch sprzedażowy na eBayu jest naprawdę bardzo mały.

W sieci krążą pogłoski że eBay kupi Allegro, na dzień dzisiejszy eBayowi nie zależy na tym aby być konkurencją dla Allegro.

Ja osobiście wystawiam aukcje na eBay.pl tylko dlatego że można wystawiać za darmo. Od czasu do czasu ktoś kupi ale to jest bardzo mały procent.

Pozdrawiam
    Bartek
  • Rado_

• 26/11/2007 18:34
    wlasnie tez to zauwazylem ale ostatnio chcac poprawic jedna z moich aukcji na ebayu nie wiedziec dlaczego poprosili mnie o weryfikacje paypal niestety tego nie mam i nie moglem zmienic nic w aukcji.
  • .

• 03/12/2007 17:04
    czy istnieje opcja zeby z amerykanskiego ebaya placic za pobraniem pocztowym?
    Jesli tak, to jak jest to oznaczone na aukcjii jakiegos produktu bo za chuja nie wiem jak to sie nazywa po angielsku. pozdrawiam.
  • Marcin

• 22/12/2007 18:33
    pamiętaj, że sprowadzając a USA musisz od niektórych towarów zapłacić cło. Więc czasem nie jest to aż tak opłacalne, chociaż teraz... przy tak słabym dolarku.... :)
| |

konkurencja 4 allegro.pl & i caly swiat

Miejsca grona (0)