-
Anonim
UWAGA!!!!!
zanim cokolwiek kupicie upewnijcie sie czym zostanie wyslana paczka(najlepiej nie oszczedzac na przesylkach zza granicy i wybrac UPS bo poczta lubi paczki gubic) czy dostaniecie numer przesyłki oraz sprawdzcie ile komentarzy ma sprzedajacy. ja tego nie zrobilam i zostalam oszukana na 380$. paypal po tym jak wygralam roszczenie napisal ze niestety nie mogli odzyskac srodków z konta sprzedajacego bo.. nic na nim nie ma!! wcale mnie to nie zdiwilo! ciekawe ktory oszust bedzie czekał az mu odbiora pieniadze.. nie wiem co dalej bedzie, ale po prostu uwazajcie.. -
burak
takie rzeczy sie niestety zdarzaja... z tego co sie slyszy to na allegro nawet czesciej. ja zawsze patrze po ilosci komentarzy pozytywnych i to jest podstawowe kryterium. i masz racje z poczta. jak ma isc cos ze stanow, to o wiele lepiej kurierem. a nie mialas ubezpieczonej przesylki? -
Anonim
to byl oszyst wiec przesylki nie ubezpieczal a ni nic. dostalam na szczescie zwrot z od pay pala. :) uff -
-
Anonim
>burak napisała:
>takie rzeczy sie niestety zdarzaja... z tego co sie slyszy
>to na allegro nawet czesciej. ja zawsze patrze po ilosci
>komentarzy pozytywnych i to jest podstawowe kryterium. i
>masz racje z poczta. jak ma isc cos ze stanow, to o wiele
>lepiej kurierem. a nie mialas ubezpieczonej przesylki?
Mnie niestety wiele razy oszukali na Allegro, zamkneli mi konto, bo 1 dzień spóxniłam się z zapłatą rachunku :/
Dlatego teraz korzystam z e-bay.
Ciężej cokolwiek sprzedac, ale przynajmniej cokolwiek można.