-
Alabama :)
Witam;]
Mam przyjaciela;]..ale od wielu osób słyszałam,ze to jest niemożłiwe..ze prędzej czy później jedna z osób zakocha się w drugiej. A uczucie wciąż jest.. i pozniej przez to są nieporozumienia.
A przyznam,ze mój były chłopak miał przyjaciółkę i mnie to drażniło. -
I'm No Angel..!
mysle ze to mozliwe ale dosc rzadkie
mam takiego przyjaciela i jestesmy jak... rodzenstwo;) -
Vi
hmmmmm........wiesz moim zdaniem istnieje przyjaźń miedzy kobietą a facetem...............:D:D:D
W każdym razie powiem tak mam DUŻO PRZYJACIÓŁ MĘŻCZYZN(nawet więcej niz dziewczyn) no i uważam że przyjaźń między boy'em a dziewczyną może istnieć:D -
Anonim
Uważam, że taka przyjaźń istnieje jak najbardziej, i często jest bardziej trwała niz przyjaźń dziewczyn!!!!! Nie wyobrażam sobie życia bez przyjaźni zarówno z jednymi jak drugimi- spojrzenie na świat zupełnie odmienne, ale zarówno jedno jak i drugie przydatne w kazdej sytuacji, a o uczuciach tutaj nie ma co mówić, bo ja moich chłopaków kocham jak braci, i wszelkie cechy fizyczne straciliśmy dla siebie:p ale zawsze moge na nich liczyć, bo czesto maja wiecej dystansu do różnych spraw, noi zawsze bezpiecznie sie z nimi czuje!!!!! -
-
I'm No Angel..!
jestem całkowicie za taka przyjaznia
facet przynajmniej jest szczery a nawet najlepsza przyjaciolka czesto nie powie ci czegos zeby ci nie zrobic przykrosci...
albo z zazdrosci;p
a facet? wali prosto z mostu.
mam w zasadzie samych kumpli i swietnie sie z tym czuje
-
anna p.
-
I'm No Angel..!
-
Anonim
-
I'm No Angel..!
-
Martuś
Zapraszamy na grono o prawdziwej milosci, tam tez ten temat byl poruszany : http://w8.grono.net/forum/57911/0/ -
I'm No Angel..!
-
~:*Martusia*:~
Ja uważam że istnieje cos takiego... Osobiście mam kilku kolegów, których śmiało mogła bym nazwać swoimi przyjaciółmi. Ale jak juz wcześniej napisałam na jednym z tematów tego grona, nie wierze w przyjaźń z byłą/ byłym. -
Anonim
Wypowiada się coś mało facetów więc dorzucę swoje 4 grosze:) Otóż istnieje i to jak najbardziej! Tylko u mnie objawia się to tym, że najlepsze przyjaciółki to moje byłe... Raz ja rzucałem, innym razem mnie rzucano, rok przerwy a potem już przyjaźń na wieki:) Lepszej recepty chyba nie ma!
pozdr.! -
~:*Martusia*:~
Mam do ciebie pytanie :) te byłe z którymi się teraz przyjaźnisz, przychodzą do ciebie i mówią o swoich problemach z chłopakami?? Bo ja przez definicje "przyjaciel" rozumiem kogoś, komu moge pójść wypłakać się w rękaw ze wszystkich moich smutków, nawet tych, które dotyczą innego chłopaka. Osobieście chyba nie potrafiła bym słuchać o obecnej dziewczynie mojego byłego... -
I'm No Angel..!
rOZMAWIALAM KILKA RAZY ZE SWIOMI BYLYMI O ICH PROBLEMACH Z AKTUALNYMI DZIEWCZYNAMI...
NIE POWIEM - DOSC DZIWNIE SIE CZULAM, ALE KAZDE Z WAS MA PRZECIEZ PRAWO ZYC DALEJ
gdybym nie chciala - nie sluchalabym... -
Anonim
Ja uważam ze jest mozliwosc miec przyjaciela (chlopaka) sama mam i sie ciesze:) chociasz czasem mnie wkurwia :) -
Zuzia
Istnieje ...
Mam przyjaciela,spelnia wszystkie wazne cechy ktore powinien miec PRZYJACIEL!
I pomimo ze wole byc w innych stosunkach z chlopakami, to on jest naprawde moim przyjacielem :)
Hehe ... przyjaciel,przyjaciel,przyjeci el ...
Wazne zeby miec do siebie szacunek, pomagac sobie, moc rozmawiac o wszystkim , ale tak zeby nie laczylo juz nic wiecej ...
Tak mi sie przynajmniej wydaje :) -
I'm No Angel..!
>>"Wazne zeby miec do siebie szacunek, pomagac sobie, moc rozmawiac o wszystkim , ale tak zeby nie laczylo juz nic wiecej ...
Tak mi sie przynajmniej wydaje :) "
do tej wypowiedzi moge sie smialo przylaczyc.
tak trzymac;) -
panieneczka z okieneczka
jest to mozliwe, chociaz rzadkie:)w przyjazn miedzy bylymi partnerami nie wierze, moze byc kolezenstwo. zawsze bedzie jakas krztyna zazdrosci (oo, masz nowa dziewczyne?no i co, jaka ona jest?bo wiesz, nie to,zebym sie interesowala...;) -
..Delicious..!..