Dziewczynki z zasadami [7705]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agata małgorzata

ej,założe sie,ze kazda z was (apropo tego "jakie macie zasady")nie stosuje tych owych zasad w swoim życiu...NIE CAŁOWAĆ SIE Z BYLE KIM, BYC NIEZALEZNA I RADZIC SOBIE SAMA...kochana,niezalezna bedziesz jak sobie zamieszkasz sama...kazdej nastolatce wydaje sie,ze jest niezalezna...tylko potem z pieprzonej perspektywy czasu,bedziesz sie smiala z siebie jaka to ty bylas "niezalezna" wiec prosze was...zastanowcie sie najpierw 3 razy,zanim zaczniecie wypisywac takie bzdury...
  • Anonim

hm...jezeli Ty sie calujesz z byle kim to fajnie masz blahahahaha
    ja tak nie robie

a bycie nie zalezna to wcale nie oznacza wtedy kiedy bede mieszkala sama
    blahaha widac ze malo wiesz...
  • Blondynka

Zgadzam się z założycielką tego tematu.
    A propo tego co napisałaś Olciu to widać ze jesteś małolatą i uważasz się za wielce dorosłą...
  • wonka

ja tam nie uwaam sie za głupią ..za niezalezna tez..za miesiac na studia jade ..jezu jakja sie boje.. pojedzie to takiej olbrzymiej warszawy małą wonka z olsztyna gdzie jeziorek duzo..beł..
  • agata małgorzata

ej,a co mnie obchodzi ze sie boisz jechac do warszawy,jak jestes madra,to sobie poradzisz,a jak nie,to znaczy,ze jeszcze nie czas na dorosle zycie...po co poruszasz jakis temat,ktory wogole jest nie apropo? czy to tez nie swiatczy o inteligencji?
  • Anonim

bezsensowna ideologia wasych mentalnosci nie obliguje mnie do wszczynania z wasmi merytorycznych konwersacji...

smieszne jestescie...
  • Anonim

a co ty wiesz smarkulo o zyciu co..wielka pani !!!!MWJ/DTZI!!!! pewnie sama nic nie wiesz o zyciu a taka inteligencja chcesz wypasc..... takim podejsciem ty nie jestes gotowa na dorosle zycie albo juz myslisz ze w nim jestes...
  • Anonim

dobra wypowiadasz sie bo kazdy ma inne poglady ale przestan obrazac innych bo az nie smacznie sie robi...
  • wonka

przykro mi bardzo ze nie odpowiedziałam na pytanie z topicu konkretnie ale nie mam pojecia dlaczeo 3/4 lasek jest głupia i mysle ze gdyby wszyscy odopwiadali strickte na topic to na ten nie odowiedziałby nikt:(a chyba nie oto chodzi.poza tym ktoras z poprzedniczek poruszała bodajze temat odpowiedzialnosci isamodzielnosci..a wyjazd na studia i samoutrzymanie sie przez 5 lat w obcym miescie jest chyba jaaks forma samodzielnosci prawda/a to ze sie tego boje moze znaczyc takze to ze o tym mysle w miare powaznie a nie "ajkos to bedzie", niekoniecznie musi to oznaczac moj brak inteligencji i przygotowania do dojrzałego zycia..
  • :*Karinka:*

MWJ/DTZI: uwazasz sie za dorosla osobe?!
    Nie rozsmieszaj mnie, bo mam zajady
    ;]
    mozesz miec 30 lat i byc nieodpowiedzialnym gowniarzem.
    Wiek nie jest tak bardzo istotny
    Wronka boi sie, bo bedzie praktycznie sama w obcym miescie, nie dziwie jej sie.
    MWJ/DTZI- apropo Twojego topicu: jak sama zwrocilas uwage klika dziewczyn pisze o swoich zasadach, jesli mowisz, ze to nie mozliwe, zeby sie tego trzymaly, tzn, ze Ty sama ich sie nie trzymasz a to juz nie jest nasza wina
    Jesli lamiesz swoje zasady (o ile je masz) to Twoja sprawa, ale nie mow, ze ktos inny je lamie, bo tak naprawde nie wiesz tego.
    I nie obrazaj ludzi sama nie jestes chodzacym idealem.
    ☆da PRincess☆: masz racje!
    ;]
  • Kasieńka ღ

Karinka dobrze napisane;)

Zapewne nie kazdy sie ze mna zgodzi, ale takie jest moje zdanie na ten temat
    ;]]
  • Anonim

nie moglabym sie bardziej zgodzic z Toba Karinka :) nio moze dla niej 3/4 jest glupia; ) ale dla mnie 1/4 czyli ona pokazala glupote...

dokladnie
    mozna kogos nie lubic, ale nie to znaczy, ze mozna kogos obrazac.
    To jest publicze grono tematyczne i kazdy ma prawo powiedziec swoje zdanie. ja wlsanie to robie
    ;]
  • Agata

O jejku,ta dziewczyna mnie dobila,to jej pytanie!!!Watpie zeby wszystko przeczytala dokladnie i wysnula takie wnioski.....
    pozal sie Boze......
  • hawana

jedyny facet z jakim całowałam się to mój chłopak, z którym jestem 3 lata;)
    mieszkam sama, w Krakowie od ponad roku, w domu jestem raz na 2 miesiące na weekend.
    czuję się w pełni członkinią tego grona ^-^
  • Anonim

juz nie bede wypowiadala mojego zdania na temat jego autora sorry autorki ti dla mnie jest beznadziejna ... kochana nudna jestes wiesz?
  • agata małgorzata

DO OLCI,KTORA MOCNO KOCHA : lapidarnosc moich slow jest dosadna,wiec nie bede powtarzala sie 2 raz.

DO PRINCESSKI :> (slodziutki nick,mialam podobnego maila w wieku 11 lat) to,ze nazywasz mnie gowniara,swiadczy o tym,ze ty uwazasz sie za dorosla,a nie ja...ja tylko mowie,co mysle,po to jest forum dlatego ja moge sie wypowiedziec i ty mozesz sie wypowiedziec,gdybys byla naprawde taka dojrzala,za jaka sie uwazasz,doszla bys do tego sama,a nie reagowala w ten sposob na mojego posta. to jedno

nie caluje sie z byle kim,jestem w zwiazku

nie uwazam,ze jestem dorosla,wrecz przeciwnie,jestem pewna,ze jeszcze pare lat nie poradze sobie sama i bede finansowo zalezna od rodzicow,moze z roku na rok coraz mniej,ale bede

zawsze jest sie od czegos zaleznym,wiec niech jakas 13latka nie pisze,ze czuje sie nie zalezna,bo caly ten modny pieprzony lans,ktory praktykuje co 2 z was, jest za pieniadze waszych rodzicow,bo polowa nie jest pelnoletnia

WRONKA,nie uwazam,ze jestes niesamodzielna,bo Ciebie nie znam,ale wchodzac na jakies grono,to chyba to oczywiste,ze poruszajac jakis temat na forum, chodzi pozniej o wypowiadanie sie na to,co jest napisane,a nie,ze jedziesz sobie do warszawy i sie boisz...?

DO KALINKI,wiem? ale chyba nie uwazasz,ze dziewczyna w wieku 15 lat,moze odpowiadac mentalnie 30 letniej niedojrzalej panience...nie. Bo ona chociaz,jest w srodku dziecinna i nieogarnieta,ma jednak te 30 lat za soba,wiec nie jest az taka glupia. nie uwazam sie za dorosla,co juz powiedzialam. poprostu dla mnie to zalosne,jak 14-18letnie panienki wypisuja,jakie maja zasady,jakie to one sa niezalezne i jakie przykladne...nienawidze udawania kogos kim naprawde nie jestes i infantylnosci,ktora wy prezentujecie.

AGATKO,KTOREJ ZOSTALO DWA TYGODNIE WAKACJI, przykro mi,ze Ciebie dobilam,ale ja bym sie zajela wolnym czasem,ktory caly czas Ci ucieka...dzisiaj juz tylko 9 dni,do 1 wrzesnia...oczywiscie,ze wszystkiego nie przeczytalam,bo bym sie zalamala i jeszcze cos gorszego bym wysnula z tego wszystkiego.

DO GORACYCH WAKACYJNYCH DNI, to cudownie, ze masz chlopaka...tez sie bardzo ciesze...

i dziewczyny,spojrzcie prawdzie prosto w oczy,czy gdybyscie byly takie inteligentne,madre i nieglupie,zareagowalybyscie na ten temat?
  • Anonim

sorrymoja kochana ja zareagowalam na ten temat bo czulam ze jest on skierowany do mnie... a nawet gdzyby to co nie mozna sie wypowiedziec???
    naskoczylas na nas a nie wiesz jakie jestesmy...niezaleznosc ma szerokie znaczenia widzisz taka duza jestes a jeszcze tego nie wiesz?
  • agata małgorzata

poczulas,ze jest skierowany do tej 75% czesci,ktora jestes tez ty...sama stwierdzilas,ze jednak jestes taka...niezaleznosc,sprowadza sie do tego ze nie jestes od nikogo zalezna...czyli co, radzisz sobie bez nikogo,potrafisz na siebie zarobic,znalezc pomoc w samej sobie i napewno,jak kazda taka prawdziwa niezalezna nastolatka,napewno nie jestes zalezna od chlopaka,no nie? jestes taka prawdziwa dziewczynka z zasadami...ja sie nie uwazam nia,ale zostalam w tym gronie,bo moge prowadzic z wami ciekawa dyskusje...