-
Anonim
Jak to się mówi w mojej firmie: 400 kwartałów dla tego Pana! Zdrowia, szczęścia, pomyślności i samych rowerzystek na drodze; )
To byłem ja, Emil :) -
ankap
a teraz ja - ankap dolacze sie do zyczen :)
Wszystkiego najlepszego Maletz :) -
plisowanka
-
agni
Ja też się dołączę bardziej oficjalnie - słoneczka na trasie :)
nie zaszkodzi dwa razy życzyć :)) -
-
Yousee..
Zaiste okazja nielada. Zyczenia szczególne sie należą , bo i cyfra okrągła, ładna taka......
Dużo wolnego czasu, szerokich horyzontów, upojnych nocy i szlonych dni, spokoju kiedy jest potrzebny, przyjaciół od świeta i na co dzień, portwela wypchanego i w ogóle wszystkiego najlepszego.....
Zdrowie wypije i owszem, ale juz w niejakiej Jurze.......
CMOK
Y -
just polityk
to i ja dorzuce od siebie duzo fajnych tras :) sil na pokonanie wszystkich przeszkod nie tylko tych na rowerze i wogole realizacji wszystkich najdziwniejszych marzen jakie wpadna CI do glowy :)
pozdrawiam -
яazo я
abyś się czuł wiecznie młodo,
abyś promieniał szczęściem,
abyś znalazł to czego szukasz,
abyś miał wielu wesołych ziomali,
abyś miał z kim dzielić swe pasje,
abyś zrealizował swe marzenia,
abyś nie miewał kaca,
abyś...i w ogóle :-)
wszystkiego naj :-)
-
Św. Agnes z Guadalupe
dolacze sei do zyczen wujaszku :P
znowu mam problem z rozpisaniem sie :P;)
..ide sie przewietrzyc :) -
Grajkoo
Dołącze do życzonek..
Oczywiście solenizant stawia dziś browarki na masie! :D :P -
Anonim
Nie, żebym wytykał palcami, ale ktoś miał postawić browary za to, że się spóźnił na ostatnią wycieczkę całe 45 minut.. :D -
Grajkoo
-
Yousee..
-
Rzeźnik
Maletz, wszystkiego browerowego, coby nam się wiecznie lał złocisty płyn, a pedały nie odmawiały :))).
I nie martw się, ludzie żyją dłużej, czego jestem dowodem :) -
Anonim
-
Maletz
Dopiero teraz mam okazję usiąść tu i najcieplej podziękować Wam za wszystkie powyższe wyrazy pamięci i pozytywne myśli. Sprawiliście, że jest mi naprawdę miło - dziękuję bardzo :) -
Św. Agnes z Guadalupe
i zapomniales wujaszku prezentu urodzinowgo :P ....
przybadz w niedziele to wtedy przekaze:) -
Maletz
-
Grajkoo
wyleciało mi dizś z głowy zlożyć życzenia w realu :/ ugrhh dzis nie mój dzien. A przeciez wifdzielismy sie na masie ..,b
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne