Dziennikarstwo/ UW [2050]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Złapana Żona:-)

Witajcie,
    Moim marzeniem są studia dziennikarskie na UW. Mogę tylko zaocznie, bo dziennie studiuję w Gdańsku, poza tym, zależy mi na podyplomowych,. dwuletnich studiach. Dowiedziałam się,że studiować mogą tam TYLKO studenci UW! Nie sądzicie, że to rodzaj dyskryminacji...?? Mimo to,wysłałam do prodziekana d/s studenckich pismo z prośbą o dopuszczenie do rekrutacji. Jakie mam szanse, wg Was? Czy jest jakaś inna opcja? A może znacie DOBRE studia dziennikarskie na innej uczelni? pozdrawiam!
  • Wymyśliliście Mnie Sobie

Mam w takim razzie przykrego newsa.

Ze względu na ustawowa liczbę godzin magisterskie zaoczne studium dziennikarstwa z tym rokiem zostaje zamknięte=w tym roku nie ma naboru.

MZSD UW studentka.

Dobre studia dziennikarskie?
    To zależy co chcesz robić. Być dobrym specjalistą w danej dziedzinie, specjalistą PR/HR, pracować w mediach (reklamie).

Dobra jest chyba jeszcze WSH - specjalizacja media i komunikacja społeczna na Woli.
    Uczą tam profesorowie z UW.

Na pewno nic nie przeskoczy Colegium Civitas -
    cena adekwantna do poziomu :)

Podjęcia dobrej decyzji życzę!
  • Złapana Żona:-)

Dzięki. ale ja tam dzwoniłam i powiedzieli,że rekrutacja jest..Dla ściemy?? A w takim razie, zamiast tego, co na UW możesz mi polecić, coś co przyda mi się w mojej dziennikarskiej karierze i będzie uzupełnieniem moich studiów filologicznych? Jest coś takiego?:) Dziękuję
    pozdrawiam
  • Wymyśliliście Mnie Sobie

http://www.id.uw.edu.pl
| |

Forum dla studiujacych, chcacych studiowac i tych co studiowali na dziennikarstwie.

Fotki

Miejsca grona (3)