-
Magdalenka
czy któs pisał magisterę na dziennikarce na uw? najlepiej u osicy? ale nie tylko?
piszcie jak z obroną? -
@gnieszka
ja pisze wlasnie u płonkowskiego, ale na tej uczelni jest taki burdel, że tak naprawdę też nie do końca wiem co i jak, bo cały czas dochodzą do mnie jakieś nowe (dziwne) informacje,które tylko jeszcze bardziej mnie dobijają. -
skrecCos.pl
hehe, a ja bede pisal u Sonczyka... super on jest... jak narazie nic nie wymaga i nie ma spotkan zadnych... cos czuje, ze bedzie jak zawsze na tej uczelni - "na za piec dwunasta" -
Madżun
-
-
aleksandra maria
a mnie to czeka dopiero za cztery lata :D narazie to się do sesji uczyć powinnam. ale tak mi sie nie chcee... -
**MAGIC IN LAS VEGAS**
-
@gnieszka
bo ty superstar to od nauki imprezy wolisz!!!
a studia to bardzo wazna sprawa,nie wolno tego olewac -))) no chyba ze dla majowki na helu :-))) -
**MAGIC IN LAS VEGAS**
w zyciu jest czas na wszystko - takze na przyjemnosci...:P
chciej zauwazyc moja droga Guslawo, ze procent moich obecnosci w porownaniu z Twoim jest bez porownania wyzszy...
Ja sie nie stresuje tak bardzo wszystkim i wychodzi mi to na zdrowie:) -
@gnieszka
błagam cię, ja się stresuję???????????
i nie mów do mnie Gusławo!!!!!!
W Twoich słowach wyczuwam dużo negatywnej energii wobec mnie. Dlaczego??? -
głodny
helo,
jak pisałem mgr u prof. Gruszczyńskiego. Było rewelacyjnie - jak dla mnie okropnego lesera zawsze bardziej zajętego pracą zawodową niż magisterską :]
w sumie - zanim się obejrzałem - było po wszystkim. choć ostatnie dni: kończenie mgr, składanie głupich kwitów, załatwianie formalności etc. były na wariackich papierach.
potem obrona: też super. tego dnia - hehehe 4 lipca - broniłem się tylko ja. ostatnie piętro, pusto, gabinet zakładu języka mediów. pomagałem promotorowi stolik wnosić :] atmosfera super. :] na zawsze zapamiętam -
stary gingers
A mniej jak dobrze pójdzie to czeka to za...5lat:]
fajny ten kierunek dziennikarstwo-sielko anielsko nikt nic nie robi-tak wynia z waszych opowieści.jak w moim liceum-kurcze dobrze- żadnej traumy nie będzie:] -
Sal
dziewczynki, jak wy tutaj o magisterce piszecie, to poradźcie lepiej, jak tu się zmotywować, żeby ją skrobnąć...
nie chce mi się, nie chce mi się, nie chce mi się...
a za promotora mam Mroza - dziwny jakiś jestem... głupota młodości..;] -
cudownie. tu jest cudownie.
Pytanie techniczne: czy wybór specjalizacji obliguje jakoś do wyboru promotora, tj. jeśli będę np. na prasowej, to czy będę mogła pisać pracę magist. u gościa z katedry komunikowania, czy jak jej tam? :) -
Sal
bez strachu, wybierasz sobie kogo chcesz (przynajmniej tak było wczesniej). ale do tych najlepszych jest zawsze koleja;]
swoją drogą, zabijasz mnie, jak patrzę na godzinę Twojego wpisu;] -
Teraz już Twojemu życiu nic nie powinno zagrażać, po bożemu jest.; )
I jeszcze jedno: pracę można pisać tylko u ludzi, z którymi są proseminaria/seminaria na moich studiach, prawda? Okazuje się jednak, że koleś, u którego chciałabym pisać, chyba nie będzie miał seminarium, przynajmniej na dziennych. A jeśliby miał na wieczorowych, to można dołączyć? What do you think? -
Sal
hmm... to chyba nie powinien być duży problem...
chociaż później może być kłopot z papierami - wieczorowe studia i dzienne mają inne sekretariaty i tak dalej. wiem, że z ćwiczeniami czy egzaminami przechodziło tak...
lepiej nie pytaj się studenta-obiboka a pogadaj z kierowniczką studiów...;]
godzina po bożemu...zgadza się.
zatwierdzam;]
a u kogo chcesz pisać? -
Generalnie - na proseminarium chodzę do Bralczyka. No i zastałabym sobie, ale obawiam się, że temat mojej ewentualnej pracy mało mu się spodoba. Chciałabym poruszyć w niej kwestię propagandy w filmie, a nie w prasie, jak zapewne wolałby Bral.
Więc pomyślałam, że może taki Płonkowski zechciałby mnie przyjąć pod swoje skrzydła. Tylko on u nas nie ma w przyszłym roku żadnego seminarium... Chociaż Mrozu być może i ma... no tak. :)
Pzdr.
-
Sal
Mrozu spox - to temat dla niego. z nim jest tylko jeden kłopot - co semestr musisz mu składać jeden rozdział pracy. jak tego nie zrobisz - nici z zaliczenia semestru.
dlatego między innymi ja wciąż na 5 roku jestem;]
btw. fajne zdjęcie, czeknij na moje;]
haha -
Nie da się, ściąga się tylko do 1/4 :/
Co do Mroza, to ból... Ja też jestem kawał obiboka i wątpię, czy nasza współpraca mogłaby przebiegać bezproblemowo.; )) No cóż, wyjdzie w praniu. :) -
Sal
ech... nic, opór materii. ten też jest o psach...;]
Mrozu jest dość trudno osiągalny, zajęty i tak dalej. w zasadzie nie wiem, dlaczego akurat do niego zechciało mi się przyczłapać...;]
pójdź, popróbuj...dla swoich semnarzystów jest zdecydowanie inny niż na wykładach i ćwiczeniach;]