Dzieci z Bielanbyn [1612]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czyli gdzie jest według was najstraszniej na bielanach :)
  • sound

chyba prosciej bedzie napisac gdzie jest w miare ok, bo na te "najstraszniejsze" miejsca chyba mi polcuf u rak i nóg nie wystarczy :P
  • sound

* palcuf
  • Grono.Net

sound ma racje... ale jak czlowieczek wie gdzie sie nie pokazywac to przezyje; P
  • lemon

dla mnie najstraszniejsze miejsce to okolice huty... kiedyś, jako dwunastoletnia dziewczynka, miałam tam bardzo przykrą przygodę, która położyła się cieniem na moje dalsze życie...
  • Anonim

No faktycznie jest tego troche ale kazdy mieszkaniec bielan wie gdzie i kiedy sie nie pokazywać
  • Grono.Net

oj no już nie przesadzajmy, wszędzie jest tak samo i tyle
  • Anonim

No tu sie niezgodze z tobą.U nas jest jeszcze w miare spokojnie! tzn u mnie:P
  • Grono.Net

no, to mówię przecież :P
  • Anonim

to gdzie jest w takim razie bezpiecznie ?

okolice doryckiej w piątek wieczór ? :->
  • Incognito

Okolice Wolumenu nie sa za ciekawe...
  • StudenT

nie jest strasznie ani troche... mile miejsce
  • ADŻI

hutta rzeczywiście jest nieciekawa ale to przez to że w lesie i technikum obok a i zaludnienie na za duże sprzyja czarnym typkom. Marymont górny można zakwalifikować do mniej przyjaznych.Ale generalnie bezpieczeństwo zależy od planu trasy wycieczki grupy twardzieli z powykrzywianymi ryjami....
  • Grono.Net

no i to potwierdza w zasadzie moją teze, że prawdopodobieństwo trafienia jest wszędzie podobne:)
  • StudenT

eeee jakies fobie macie, nie widuje typkow z krzywymi ryjami, a krece sie w nocy czesto i wszedzie...
  • Anonim

a może ty jesteś jednym z nich ? :-|
  • Anonim

Wolumen to spokojne miejsce, jesli nikogo nie zaczepisz to ciebie tez nie zaczepia. A ogolnie wychodze z zalozenia ze nasza dzielnica jest jedna ze spokojniejszych i nie przychodzi mi na mysl zadne niebezpieczne miejsce.
  • sound

khem
  • Baldo

Remowce Rulezzzzz ::P:P:P:P:P
  • Anonim

ja bym nie radziła niektóry zapuszczać sie na Wrzeciono w okolice Pekinu po zmroku....