-
Anonim
-
sound
chyba prosciej bedzie napisac gdzie jest w miare ok, bo na te "najstraszniejsze" miejsca chyba mi polcuf u rak i nóg nie wystarczy :P -
sound
-
Grono.Net
sound ma racje... ale jak czlowieczek wie gdzie sie nie pokazywac to przezyje; P -
-
lemon
dla mnie najstraszniejsze miejsce to okolice huty... kiedyś, jako dwunastoletnia dziewczynka, miałam tam bardzo przykrą przygodę, która położyła się cieniem na moje dalsze życie... -
Anonim
No faktycznie jest tego troche ale kazdy mieszkaniec bielan wie gdzie i kiedy sie nie pokazywać -
Grono.Net
-
Anonim
No tu sie niezgodze z tobą.U nas jest jeszcze w miare spokojnie! tzn u mnie:P -
Grono.Net
-
Anonim
to gdzie jest w takim razie bezpiecznie ?
okolice doryckiej w piątek wieczór ? :-> -
Incognito
-
StudenT
-
ADŻI
hutta rzeczywiście jest nieciekawa ale to przez to że w lesie i technikum obok a i zaludnienie na za duże sprzyja czarnym typkom. Marymont górny można zakwalifikować do mniej przyjaznych.Ale generalnie bezpieczeństwo zależy od planu trasy wycieczki grupy twardzieli z powykrzywianymi ryjami.... -
Grono.Net
no i to potwierdza w zasadzie moją teze, że prawdopodobieństwo trafienia jest wszędzie podobne:) -
StudenT
eeee jakies fobie macie, nie widuje typkow z krzywymi ryjami, a krece sie w nocy czesto i wszedzie... -
Anonim
-
Anonim
Wolumen to spokojne miejsce, jesli nikogo nie zaczepisz to ciebie tez nie zaczepia. A ogolnie wychodze z zalozenia ze nasza dzielnica jest jedna ze spokojniejszych i nie przychodzi mi na mysl zadne niebezpieczne miejsce. -
sound
-
Baldo
-
Anonim
ja bym nie radziła niektóry zapuszczać sie na Wrzeciono w okolice Pekinu po zmroku....
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem