- 1
- 2
-
Anonim
może za jakies 2-5 lat?chciałbym zobaczyć, jak wyglądają ludzie z mojej humanistycznej klasy, nie tylko ziomusie od dobrej zabawy.pozdro -
Ciornij Skolopiendr
za 2 - 5 lat w ogole o nikim nie bedziesz pamietal, teraz skompletowania wszystich stanowilo by problem... gdzie jest Wiatrak? -
Ciornij Skolopiendr
-
Ciornij Skolopiendr
-
-
Anonim
gdzie jest wiatrak, klaudia bardowska, lucynka... ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
kopas, rozumiem, ze ja sie zaliczam do ziomusiow, he?:) -
Ciornij Skolopiendr
ja widzialem starych lucynki na powazkowskiej pare miesiecy temu chyba mnie poznali bo zaczeli udawac ze mnie nie znaja :D:D -
amelia
hahah i jak zwykle zrobilo ci sie bardzo przykro piotrus co?;)
no ja widzialam kilka razy lucynke w tramwaju i ze 2 razy nawet nie udawalam ze jej nie widze...ona to chyba do poniatowki chodzi ... -
Anonim
werka, przecież widzieliśmy ja 2 lata temu na olimpiadzie z pol. i nie raczyła się przywitać.no cóż, może to nawet wygodniej...a wiatrak hula gdzieś po...miejscówkach?no nie wiem sam, pzdr -
Anonim
a i piotrek-spieprzaj. mój mózg już niczego nie jest wstanie przyswoić.stan total nasycenia -
Anonim
a moj jest chlonny jak gabka... bo jeszcze go niczym nie nasaczylam.massakra.od jutra nie odpalam kompa -
Anonim
ja się staram od paru dni i dupa.powinienem chodzić na 10 h do buwu, tylko ja i litery i daty.zero komunikacji, zero przerw między przerwami -
Anonim
-
Anonim
-
Ciornij Skolopiendr
co wy pierdolicie, matura ustna do zart i nawet nie biora pod uwage ocen na studiach a pisemna, no z tym juz troche trudniej ale bez zadnego uczenia dostaje kolo 70% (jak chcecie to odezwijcie sie mam fajne tesciki do wosu i historii) , z polaka coprawda jest tak troche na granicy bo 35% ale dam rade sondzem :]
i przestancie srac, poza tym jak teraz wezmiecie sie za nauke to za miesiac nie bedziecie nic pamietac, trzeba na swiezo zrobic pare dni przed maturka z browarkami :] -
.
-
Anonim
no tak, a do sondazu najlepiej dużo ludzi, np. jakaś imprezka. o motyla noga, jeszcze tylko miesiąc!!!o ile dożyje, to będzie piękny czas...aż do wyników... -
Ciornij Skolopiendr
widze ze kolega lolek nie wytrzymal w sacu i teraz takie rzeczy wypisuje; ) -
♪ Jack Creed ♪
O taaak amitam ta atmosfer nauki przd egzaminami gimnazjalnymi :) Hehehe; ) Czasami na sama mys mnie głowa bli; P -
Anonim
kolega lolek nigdy nie miał mocnej głowy:-), to co do piotrka, jak i jacusia.choć z czasem człowiek nabiera pewniej wprawy... -
Qlka
- 1
- 2