DUET Dance Studio [270]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Angela; ]

Jakie wrażenia?
  • Anonim

też chciałbym wiedzieć?
    Jakie wyniki

Dziękuję wszystkim, którzy pojechali
  • Anonim

No więc, organizacja nie była najlepsza, nie mogłam się na początku połapać o co cho, a po za tym było spore opóźnienie ale pomijając to było OK miałam 4 miejsce :D he he, to chyba dobrze bo jak się zapytałam dziewczyny ile już tańczy to powiedziała, że 4 lata, a ja dopiero drugi rok zaczynam :PP
  • ulaa

ja tez 4 miejsce i prawie wszystkie z karczewa dziewczyny mialy czwarte xDD
  • Anonim

ja niestety nie mogla pojechac bo w czwartek zachorowałam !.
  • użytkownik skasowany

no i ja też niestety nie - dopadła mnie choroba.
  • Anonim

i nie mam zamiru ponosic takich konsekwecjii o jakich sie dowiedzialam bo po
    1.Trener(juz nie pamietam ktory) powiedzial ze jak sie nie zdazymy przygotowac do piatku to mozemy sie wypisac!.(ja bylam chora wiec poprosilam o to dziewczyny...
    i wlasnie po
    2.bylam chora... i oczywiscie jak by mnie mama wypuscila to bym pojechala xD; ).
  • Anonim

Ja w sumie też się w czwartek rozchorowałam i nie ukrywam, że jeszcze w sobotę byłam trochę przeziębiona :D
  • ulaa

i nie zalujcie ze was nie bylo fajniej bylo w nasielsku bo tam ... ehh szkoda gadac xD ale niezle jaja byly xD
  • Marysia.

a wlasnie wiecie moze czy w najblizszym czasie bedzie jakis turniej w nasielsku ??
  • Kama

Ja nic nie wiem xD
  • Dorota

ja tez zajelam 4 miejsce.....chociaz praktycznie nic nie zatanczylam <lol2>;D
| |

Grono Studia Tańca Duet :) Mistrzów Polski, Europy i Świata; ) http://www.danceweek.pl Zapras...

Fotki

Miejsca grona (0)