- 1
- 2
-
Ganja Ninja
jak jest temat rhytm&sound, jest deadbeat
to nie powinno zabraknac tagze pole'a.....
tymbardziej, ze jako jeden z pierwszych zaczal robic te cudowne dubo szumo trzaski,ktore wrecz uwielbiam :D
(a wogóle to deadbeat w któryms tam wywiadzie mówil,ze dla niego pole jest mistrzem i mentorem); ) -
Anonim
Pole to klasyk fogle.
A tak swoją drogą Deadbeat jest jego bladym epigonem. :P
Hehe, nei byłbym sobą, gdybym znowu mu nie dokopał za te mdłe piosenki z New World Observer.; > -
Anonim
takze ja przygniote ta plyte swoim buciorem, bez szans w porownaniu do wild life... -
Anonim
-
-
Ganja Ninja
thrue, thrue
musze sie zgodzic niestety :P jezeli chodzi o new world..... ale starsze rzeczy naprawde sa super,wiec dajmy mu jeszcze szanse; ) -
bańan
troche perdolicie chłopaki z Deadbeatem - chłopak się zajebiście rozwija i nie powtarza
od Wild Life.........do New World...... słychać postępy i rozwijanie stylistyki electronic dub
koleżka dobrze wkłada -
Damian
Jeśli chodzi o Deadbeata to New World Observer jakos mnie nie powalilo. "Sth borrowed..."- wg bardzo udana plytka. Przejął niejako schede po Pole. Nie slyszalem najnowszych nagrań Betke, ale albumik HipHopowy wydany jaksi czas temu mnie zniechęcił. Co nie zmienia faktu, ze albumy 1-3 to geniusz... -
Ganja Ninja
-
Rudy
ja mam pola tylko plytke "r" jakie tytuły jeszcze jakiekolwiek info plizz -
Anonim
-
Ganja Ninja
jeszcze pole w/ fourtet(leaf 2001) i komfort labor ze ~scape'a i jeszcze pole w/ plotkin; ) -
Rudy
-
Ganja Ninja
-
Anonim
-
Anonim
"Pole kończy prace nad nowym albumem. Zatytułowany jest "Schoner Land", a ukaże się nakładem ~scape 9 marca 2007 roku.
Jednak by nadryźć to, co na nim się znajdzie - nie musimy czekać do marca! Pole przygotował świąteczny prezent w postaci pliku mp3 z nadchodzącego albumu. Będzie to kawałek "Sylvenstein" (5.8 MB) i będzie można go otrzymać po wcześniejszym wysłaniu maila na adres: track@pole-music.com.
Termin zgłoszeń do św. Mikołaja do 5 grudnia. Prezent zostanie dostarczonymiędzy 18 a 20 grudnia!" -
Anonim
TIME IS PASSING SLOWLY 4
6 stycznia 2007, klub Pruderia
POLE aka Stefan Betke [~scape/ echocord] live
CENTRUM [salut rec] live
ARS DECO & VITALIS POPOFF [s!te rec/ telescope] live
+ dj set
MES BRUTAH aka Ganja Ninja -
brak.
-
Ganja Ninja
hehehehe, kurde musze sobie sprawić sampler w końcu czy cóś ... też bym chciał live'a pojechać; ) -
Ganja Ninja
wczoraj do mnie dotarł ten kawałeczek świąteczny dopiero ale muszę powiedzieć że się cieszę bardzo że w "starym" jego klimacie znów robi bo troszkę się bałem "hip hop'u"
chociaż tak wogóle to lubię hip hop,ale wolę jak pole robi swoje reggaeclicky; ) -
Anonim
- 1
- 2