- 1
- 2
-
~
Chciałem polecic wszystkim znającym sie na prawdziwych rozkminach grupę BSE, jest to ciekawy inny rodzaj d'n'b, polecam bo warto, ich płyta zwie sie "Driving Insane" strasznie ciezko jest znalezc ich kawałki ale dla chcącego nic trudnego
W kaazie sa do sciagniecia ze 4 -5
-
.
znam fajne takie strasznie syntetyczne brzmienie ale mi sie podoba taka ciezka wiertara:) -
¦ ŠĥĭŽă
-
pwff
-
-
Skarb
goowno prawda,ze trudno znalezc.....przesiadzcie sie z Kaazy na DC i tyle :P hehe
poza albumem "Drivng Insane" znalazlam zajebisty set ale teraz nie moge wam podac nazwy (korzystam z cudzego kompa)
Przyznam, ze ucieszyl mnie topic o BSE ale spodzewalam sie, ze bedziecie cos pisac o łódzkiej imprezie.....bo nie wiem czy wiecie ale we wrzesniu.... a zreszta macie tu wklejke :]
DRUM TEAM i Klub CUBE zapraszają na wielką imprezę kończącą tegoroczne wakacje. Gościem specjalnym będzie holenderska formacja Black Sun Empire, których 120 minutowy set promujący ich nową płytę urozmaicony będzie dwoma lub trzema dziesięciominutowymi występami z dodatkiem żywych dźwięków i efektów. Na scenie w środku klubu grana będzie wyłącznie muzyka drum'n'bass.
Dodatkowo tego dnia otwarty też będzie ogródek na którym będziecie mogli usłyszeć brzmienia old school,happy hardcore,break beat. Sporym urozmaiceniem tej sceny będą napewno pokazy tańca break dance oraz specjalnie wystawiona rampa, na której prezentować się będą najlepsi w kraju mistrzowie deskorolki i rolek.
Przedsprzedaż biletów prowadzić będzie sklep Art Media przy ulicy Piotrkowskiej 111 w cenie 25 zł. W dniu imprezy bilety kosztować będą 35 zł. Liczba biletów w przedsprzedaży ograniczona i najprawdopodobniej wynosić będzie tylko 200 sztuk. Więc trzeba się śpieszyć.
Postaram sie tam byc, a Wy ?
Pozdro 666 -
Mallory Knox
-
Skarb
Ooo! Chodzilo mi o Circulation :D zajebisty secik, dziekuje przedmowcy za te linki :> -
Mallory Knox
-
Mallory Knox
hmmm takie małe przemyślenie... M@Jk3l, na tym gronie chyba wszyscy znają BSE, więc polecać nie trzeba... :] -
krii
ciezko?? kazza SUX :)
emule ruleZ... tam jest sporo tego towaru :) z tej plyty najlepszy IMHO jest the rat i don't you :)
po za tym polecam: bse_and_concord_dawn-the_sun-r fl.mp3 <----moze w "czystej" postaci bedzie latwiej to znalesc w kazzzzzie; ) i inne cooperacje - najczesciej pakowane po dwa utwory :)
-
Anonim
-
kzk
driving insane to juz starutki album.... to w zasadzie pierwszy konkretny album od ktorego zaczalem swoja edukacje d'n'b:D
z tego co wiem juz niedlugo wychodzi ich nowy album na cd'ku wiec trza tylko czekac z niecierpliowoscią..
co do sciagania...jebac kazze i inne..... -> only SLSK & XDCC -
Skarb
-
Mallory Knox
SLSk ==> soulseek
XDCC ==> to pewnie jakas wersja direct conect, ale pewna nie jestem :] -
MySzA
-
Anonim
-
kzk
XDCC to nie zaden klon DC, tylko sposób na sciaganie od botów w starym prymitywnym Irc'u
polecam linki:
http://www.drumandbass.pl/forum/vie...
jak cos nie bedziecie wiedziec to walic na PW
-
hagik
BSE lubie -- niektorym nie podobaja sie ich "disko-sample" ale mnie bawia i jestem ZA -
~
w sumie niemiałem pojecia ze temat sie chociaz troche rozwinie dziekuje wszystkim za wypowiedzi (zwłaszcza ludziom ktorzy zamiescilitu konkretne linki) BSe rulez jednakze chciałbym aby ktos poddal mi naprawde slwane utwory dnb lub grupy ktore naprawde sa na topie w tej muzyce niewliczajac BAd company bo juz skminilem ich klimat -
Mallory Knox
high contrast, andy c, dillinja, dieselboy, hype, john b, friction, APHRODITE, j majik, noisia, pendulum, total science, teebee, potential badboy, calibre, roni size, cyantific, logistics, london electricity, zinc, flight, cauce 4 concern, spice, usual suspects, dom & roland, marky, die, ed rush, dj ss, concord dawn.... na początek chyba wystarczy :] enjoy!
- 1
- 2