Droga do Mekki... [ Wrocław ] [476]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

1 kwietnia czyli w ten piatek dlugo oczekiwane ( od roku; )) oficjalne otwarcie mekki!!! bedzie zajebiscie.... i hope....
  • кaro

yhhh no zobaczymy czy sie pojawie.....:/ ...watpie niestety :(
  • Good bad or ugly?

po pierwsze impreza jest już dzis, nastepna w piatek, nastepna w sobote... - czyli w czwartek.... po drugie ..gadamy o tym chyba na 3 z 5 wszystkich watków na gronie :] aczkowleik post "czysto" o tym tez sie przyda...
    Karola...
    Stay dirrrty jest w pitek.. przyleź... wiem że zpapierniczasz tam jak mały pociąc aczkowleiok chwila wytchnienia tez Ci sie nalezy :)
  • кaro

chwila wytchnienia bedzie w sobote :P
    jezu..... i to chyba bedzie moje ostatnie wyjscie do 19 maja :( :P >> taki jest plan :P
  • Good bad or ugly?

ow morde kwiecień mamy.... to bedziemy Ci przynosić do Twojej samotni w wysokiej wieży bluzy przesiakniete zapachem dymu i piwa :P i troche powietrza w słoiku :P :]
  • кaro

no wlasnie kwiecien ja 18 mam pierwsza mature:/
    sis mi przynosi takie zapaszki :P:P
  • Gretchen Ross

:]

To my Ci piwo doniesiemy do tego :)
  • кaro

hihi no piwem nie pogardze :P:P LOL
  • Gretchen Ross

Tylko to troche zbrodniarskie niesc piwo otwarte z Mekki przez cale miasto; )
  • кaro

:P:P:P:P dacie rade...LOL
  • Good bad or ugly?

dupa damy... wypijemy i kupimy nowe pod domem...:P
  • кaro

hihi....pod domem wlasnie nie ma za bardzo gdzie...wiec jestescie zmuszeni doniesc :P:P:P
  • Gretchen Ross

A powiedziane bylo pod czyim domem ?; ))))

Damy wiec rade!
  • Anonim

karola...czepiasz sie zapaszkow?? jakich znow zapaszkow...sama jak przylazisz z klubu to smierdzisz na km. fajami....o!
  • Anonim

...yyyy...no to cudnie...popłyniemy sobie w piateczek w drooooodze....:)...juppiii.... to cio - do zobaczenia ajjt??? cmokam
  • Gretchen Ross

Ou gee!

Poplyniemy! A jak! :)
  • Anonim

a poplywam w sob:)
    milego chlupania;)
  • asjia

właśnie wstałam. jestem z siebie dumna, bo w miare wcześnie;) a na otwarciu byłam jak remiksowali chicks on speed i Aps nawet widziałam
  • Anonim

eh...no to mnie juz nie bylo chyba;/

ale spotkalam milutka parke tam, o:)
  • Gretchen Ross

How sweet... to o nas ?; )

Sykurmolarnir ? A Ciebie tosmy nie widzieli...

Btw. nie ma to jak spontaniczne spotkania grona w wiadomym miejscu :]
| |

Pielgrzymie, usiądź, odpocznij... wyraź się :] Grono miłośników pielgrzymowania do jednego...

Fotki

Miejsca grona (1)