-
Anonim
1 kwietnia czyli w ten piatek dlugo oczekiwane ( od roku; )) oficjalne otwarcie mekki!!! bedzie zajebiscie.... i hope.... -
кaro
-
Good bad or ugly?
po pierwsze impreza jest już dzis, nastepna w piatek, nastepna w sobote... - czyli w czwartek.... po drugie ..gadamy o tym chyba na 3 z 5 wszystkich watków na gronie :] aczkowleik post "czysto" o tym tez sie przyda...
Karola...
Stay dirrrty jest w pitek.. przyleź... wiem że zpapierniczasz tam jak mały pociąc aczkowleiok chwila wytchnienia tez Ci sie nalezy :) -
кaro
chwila wytchnienia bedzie w sobote :P
jezu..... i to chyba bedzie moje ostatnie wyjscie do 19 maja :( :P >> taki jest plan :P
-
-
Good bad or ugly?
ow morde kwiecień mamy.... to bedziemy Ci przynosić do Twojej samotni w wysokiej wieży bluzy przesiakniete zapachem dymu i piwa :P i troche powietrza w słoiku :P :] -
кaro
no wlasnie kwiecien ja 18 mam pierwsza mature:/
sis mi przynosi takie zapaszki :P:P -
Gretchen Ross
-
кaro
-
Gretchen Ross
Tylko to troche zbrodniarskie niesc piwo otwarte z Mekki przez cale miasto; ) -
кaro
-
Good bad or ugly?
-
кaro
hihi....pod domem wlasnie nie ma za bardzo gdzie...wiec jestescie zmuszeni doniesc :P:P:P -
Gretchen Ross
-
Anonim
karola...czepiasz sie zapaszkow?? jakich znow zapaszkow...sama jak przylazisz z klubu to smierdzisz na km. fajami....o! -
Anonim
...yyyy...no to cudnie...popłyniemy sobie w piateczek w drooooodze....:)...juppiii.... to cio - do zobaczenia ajjt??? cmokam -
Gretchen Ross
-
Anonim
-
asjia
właśnie wstałam. jestem z siebie dumna, bo w miare wcześnie;) a na otwarciu byłam jak remiksowali chicks on speed i Aps nawet widziałam -
Anonim
eh...no to mnie juz nie bylo chyba;/
ale spotkalam milutka parke tam, o:) -
Gretchen Ross
How sweet... to o nas ?; )
Sykurmolarnir ? A Ciebie tosmy nie widzieli...
Btw. nie ma to jak spontaniczne spotkania grona w wiadomym miejscu :]