DEPECHE MODE [1786]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tęczas

wreszcie jakieś konkretne wiadomosci na temat nowej płyty... mam nadzieje że nagrają coś w rodzaju SOFAD... czekam na ta płyte z utęsknieniem ... pozdro for all people
  • sokwir

ach, gdyby flood produkował...
  • EUFORIA

bedzie będzie...a do tego koło kwietnia ukarze się biografia zespołu zatytułowana "Stripped":)
  • Anonim

chodzi Wam o regularny album czy o remixy?

witam się. już się bałem, że nie ma depeszowego grona. no. na szczęście depesze są wszędzie :)
  • zelik

Wygląda na to, że regularny album.
    http://www.depechemode.com/news/ind...
  • Anonim

to świetnie. nieważne w jakim kierunku pójdą. słucham ich od dziecka więc i tak połknę od razu jak pelikan. oczywiście cicha nadzieja, że opamiętają się chłopaki z delikatnością, leciutkim synth-popem i dadzą wszystkim popalić :)
  • Anonim

ja by kciał zeby była tak bardzo ładnie elektroniczno/synhtpopowa a nie zadne tam sofad

;)
  • Anonim

...dokladnie...dM.powrot.do.ko rzeni...??..oby.nie.'drugi'.ex citer.badz.counterfeit2...let' s.play.some.synth...
  • Anonim

"Ben Hillier, producent znany ze współpracy m.in. ze Smashing Pumpkins, Underworld, Erasure czy U2 ma być odpowiedzialny za brzmienie nowego krążka Depeche Mode. Zespół niebawem ma wejść do studia, tymczasem wydająca ich muzykę wytwórnia Mute przygotowuje reedycję wszystkich dotychczasowych płyt DM. Mają być one zremasterowane oraz zgrane w systemie Super Adio CD. Czekamy na nowy album."

info za http://www.nowamuzyka.prv.pl/

pozdro
    radq
  • nowa lepsza oliwia

schvagier:

exciter kojarzy Ci sie z counterfeit2 ????

toż to kompletnie inna muza!

BTW boje sie nowej płyty skoro gore pozwolił gahanowi decydować o kompozycjach :o/

mam nadzieje ze nie wyjdzie szit w stylu solowej płyty gahana
  • Anonim

o ile pamiętam, to podobnie było w przypadku songs... i jakoś na tym nie stracili. ważne, żeby martin napisał pare niezłych piosenek.; ] osobiście nie mam nic do excitera, ale chyba wolałbym, żeby nagrali coś nieco innego; > właśnie bardziej jak songs. albo najlepiej, żeby mnie czymś zaskoczyli (na plus znaczy; ])

ps. a solowy album gahana nie jest tragiczny; chociaż długo mi w playliście nie został
  • Michal

,,Fletch powiedział, że kiedy spotkali się ma pierwszym spotkaniu Dave przyniósł ze sobą 12 utworów i przesłuchali 9 z nich. Było to "trochę jak oglądanie konkursu Eurowizji". W tym czasie Mart miał 5 utworów więc "musi się wziąć ostro do roboty". Na drugie spotkanie Dave przyniósł 5 kolejnych utworów, które są bardzo dobre i zasługują na znalezienie się na albumie. Dave potwierdził, że Martowi bardzo spodobał się jeden jeden z utworów. Reakcja Dave'a to "Wow". Fletch ujawnił też, że kiedy był ostatnio w Grecji zadzwonił do niego Martin i powiedział, że właśnie napisał swój najlepszy utwór w życiu. Był nim tak podekscytowany, że zaśpiewał go Fletchowi przez telefon."
  • Anonim

To by było całkiem ciekawe. Dave ngrał dobrą płytę i jeżeli połączyliby to z pomysłami Martina, to byłoby super. Bo muzycznie Martin ma ciekawsze pomysły co słychać na Counterfeit2.
  • Michal

Dave moze tylko spiewac piosenki MArtina, nie ma bata plyta bedzie straszna!!!!!!!!!!!
  • Anonim

...
    ...speak&spell..i..songsOFfait hANDdevotion...
    ...to.inna.muza...
    ...!mnie.biega.tylko.oto.aby.z agrali.'szybciej'!...
    ...
    ...co.do.nowej.plyty...
    ..cosik.za.bardzo.kombinuja.
    ...!dave.pisze.teksty!...
    .sadze.ze.jako.kolejna..nowa.p lyta.dM.bedzie.czyms.oczywisci e.wyjatkowym..ale.czy.nie.star ci.na.'stary.duchu'.gdzie.wszy scy.wiedzieli.jaka.
    rola.ich.w.grupie...
    ...
    ...pozdro...
    ...
  • *SweetLittleGirl*

schvagier, uważasz, że nowa płyta DM będzie podobna do Paper Monsters?
    Poza tym nie da się zaprzeczyć, że między Spek&Spell a SOFADem istnieje przepaść. Ta pierwsza płyta to takie trochę... disco polo, SOFAD natomiast jest mroczny, tajemniczy
    Co do nowego albumu to... życzę sobie, aby był również w takiej tonacji jak SOFAD.
  • Spajki

ja czekam i czkem na ta płytke nowa i zeby na koncerto przyfruneli do nas :D
  • Angel ?

witam :)
    co prawda nie jestem depeszem ale...........jestem pod dużym wrażeniem ich twórczości....:)
    te klimaty bardzo mi odpowiadają więc często do DM zaglądam ...

pozdrawiam .....
  • ThePesH

"Ta pierwsza płyta to takie trochę... disco polo"

Depeszmoniu co Ty za bzdury wypisujesz !
    Jeśli dla Ciebie to jest discopolo to dziwie sie twemu nickowi...

"Co do nowego albumu to... życzę sobie, aby był również w takiej tonacji jak SOFAD."

Prawdziwe dM skończyło się na szczytowym osiągnięciu jakim jest VIOLATOR ! Za żadne skarby świata nie chciał bym aby nowa płyta była w takowej tonacji !

• Spajki

sokro juz tak sobie wszyscy zycyzmy to ja sobie zycze zeby byla zajebista i wyspasiona i bez zadnych tonacji z inncyh płyt chcoa zeby miął charaktersystyczny Depchowy klimat i sadze ze napenwo ktos znajdzie cos dla siebie na niej
| |

"nie ma nikogo takiego jak Depeche Mode - kto działa tak jak my, w taki sposób jak my to robimy. T...

Fotki

Miejsca grona (0)