-
Paweł Szczepański
oficjalna strona http://www.depechemode.com informuje ze zespol wybral tytul dla nowej plyty...."Playing The Angel"...
musze przyznac ze jest raczej oryginalny i pierwsze odczucia mam bardzo pozytywne....i wydaje mi sie ze decydujacy glos lub dobre argumenty w tej kwesti mial Dave bo jakos tak mi pasuje ten tytul do "Paper Monsters" i piosenek z tej plyty...
co o tym sadzicie ??? -
Anonim
-
*SweetLittleGirl*
Nie ma co się przyzwyczajać? :)
No ale ok, ten tytuł mnie się podobie :) -
ALAN
Wlaśnie,że trzeba się przyzwyczajać. Naj sam przód troche kultury a potem nowa płyta DM. Tak na marginesie to ciekawe co nam chłopaki nowego zapodadzą...Mam nadzieję,że Mart się znowu postarał, a jak Gahan zaśpiewa coś w podobie GOODNIGHT LOVERS to będzie zajebioza. Pozdro dla wszystkich ludzi z Punktu w W-wie... -
-
Anonim
Hm! Raczej nie zaśpiewa, bo zapowiadali, że cofną się w rozwoju i popełnią coś w rodzaju SOFAD albo Violatera. Zaczynam się bać, ale w negatywnym znaczeniu tego słowa, bo nie lubię tych płyt. -
Anonim
Hm! raczej nie zaśpiewają, bo zamierzają cofnąć się w rozwoju i popełnić coś w rodzaju SOFAD albo Violatera. -
Anonim
No i nie ma jak sprawnie działający system o wpół do ósmej rano w niedzielę. wklepiesz jakiegoś posta, to cię oleją. Wklepiesz drugiego, to oba ci wyskoczą! Co na to admini? -
Vedono
admini na to "niemożliwe"; )
byłbym zadowolony gdyb nagrali takąhybryde SOFAD i Violator -
Anonim
Ja niestety mniej. Myslałem, że pójdą śladem "Excitera", który mi się podbał, ale de gustibus...; ))) -
Robu
Coś w stylu Excitera mogłoby być zrobione. Uwielbiam tę płytkę za jej lekkość, chociaż moim zdaniem nie jest to najlepsza płytka. TExcitera to bym streścił tak - When the Body Speak i Freelove. Obie koniecznie live. Nie wiem czy wam ale mi WTBS live podoba sie strasznie. Bo podczas tej piosenki Dave nie skrzeczy. Lubię jak skrzeczy ale jak tu zrobiłby to to by wyszła kupa:))) Rasumując jakaby nie była nowa płyta - niech ma super teksty. -
Robu
a odnosnie tematu - fajny tytuł na płytke. Kojarzy mi się z Martinem z Exciter Tour z tym skrzydełkiem:))) albo z głosem Martina w Sister of night z LA.