-
Kalaa; DD
Jezu świetne są niektóre pomysły , na pewno skorzystam z tego z ketchupem; D .
ja mam taki prosty .
namówić koleżankę żeby zafarbowała sobie włosy . jak się zgodzi to mówisz ja ci przygotuję wszystko już mam wprawę , na ogół wszystkie kolory szamponetek sa takie same więc na talerzyk albo cos wyciskasz jej tą szamponetkę , ale jakąś kolorową np zieloną; p mam zamiar tak koleżankę na obozie załatwic; D -
FRYZJERECZKA-PAULUNIA
Jak ktoś śpi to trzeba włożyć dłoń tej osoby do ciepłej wody, np w szklance. Gwarantowane że się posiusia do łóżka. A jakby sie obudziła ta osoba z tego powodu że się posiusiała to jesli się zapyta o szklanke z wodą to zawsze mozna powiedzieć że się akurat z niej piło wodę. hehehe; ) -
Ziomalka xD
Najlepiej to jak ktoś śpi. pomalowac lakierem do paznokci. najlepiej to kolegowi. lub pastą natrzec rękę <pastadozebów> i wtedy piurem pogilgotac nos ale bezie ubaw -
Ziomalka xD
ja tak zrobiłam kuzynowi. spałam z siorką u kuzynki i kuzyn mój przyjechał. oglądaliśmy film. on zaspał pomalowałyśmy mu paznokcie . rano wstaje i poszedł z nimi do kościoła . jaki żal:) ale ubaw !!!!!!!
skorzystajcieeee! -
-
Julia Szymańska
Napisać na kartce " Niestety ale twój samochód np. opel z rejestracją cb76497g7 zostanie odholowany, ponieważ stał na niedozwolonym miejscu " Polecam wydrukować tą kartkę, ponieważ rodzice moga się domyśleć że to ich dzieci.