-
Anonim
hmm tak mysle wlasnie co by tutaj jutro smiesznego zrobic. macie jakies ciekawe pomysly, historie z lat poprzednich? -
powiedzieć nieobecnym w domu rodzicom że ktoś sie włamał, dawcip głupi ale sprawdzony <lol2>
-
Bukieto
Lepiej powiedzieć im (ale tylko tym którzy jeszcze nie są), że zostaną dziadkami xD -
użytkownik
Jeśli chodzi o rodziców to można powiedzieć tacie/mamie, że ktoś z pracy dzwonił jak ich nie było. I zawsze jest sporo śmiechu jak rodzice oddzwaniają do kogoś i sie pytają co chciał. -
-
Agnieszkilla
ja to co roku dzwonię do rodziców na stacjonarny z komórki i zmienionym głosem mówię że wygrali jakąś wycieczkę i tak im nawijam i mamazawsze się nabiera a kiedyś był brecht bo była reklama ptasiego mleczka i cos tam gadali 'uważaj bo świstak zadzwoni spytać jak Ci smakowało ptasie m,leczko' czy cos takiego a ja zadzwoniłam do rodziców i nawijam ';dzieńdobry tu świstak chcę spytrać o nowe ptasie mleczkp' (moi rodzice akurat takowe wcinali' i miałam z nich potem taką polewkę bo mama nie skumała żę to ja i gadała ze mna 'świstakiem' xD -
graba
zamienić w kuchni sól i cókier miejscami...
piliście kiedyś herbatę w której na szklankę są 2 łyżki soli? :D -
Anonim
zazwyczaj wysyłam smsa do mojej rodzicielki, że wygrała jakąś nagrodę. Raz nawet na papierze Plus Gsm wydrukowałem rachunek na gigantyczną kwotę za połączenia z linią 0-700 oraz USA, potem nadrukowałem na kopercie dane i wrzuciłem do skrzynki :D Mimo,że nie było znaczka zabawa była przeeednia :D -
Julitka;)
No, a niedługo do mnie wpadną rodzice (nie mieszkam z nimi), otworzy im koleżanka i powie, że wyszłam przedwczoraj na imprezę i chyba nieźle zabalowałam, bo jeszcze się nie zjawiłam w domu od tamtego czasu;)
P.S. Dobrze, że ma w razie czego brata lekarza;) -
Anonim
>Bukiet napisał
>Lepiej powiedzieć im (ale tylko tym którzy jeszcze nie
>są), że zostaną dziadkami xD
zastosowalem, mama mi mowi to swietnie bo ja tez jestem w ciazy. pamietali o prima, wiec lipa. -
MM
-
mów do mnie Aniu :)
a ja nabralam mojeglo chlopaka ze moi rodzice chca z nim o czyms powaznym jutro porozmawiac i lepiej zeby sie na to przygotowal psychicznie bo to nie bedzie latwa rozmowa, zebyscie widzieli jak zareagowal (biedaczek) :-) -
Anonim
-
Krzysiek
A ja dzisiaj 9 rano wkreciłem moją była tak:
ja sms:
<jej imie> !! Chciał bym Cie za żonę !! Jak najszybciej !!
ona sms (dosłownie po 1 sekundzie):
?:)
ja sms:
O reke Cie prosze !!
ona sms:
Przez sms?:)
ja sms:
Tak. Przez sms.
ona sms:
Ty zwariowałes? Co Cie tak naszło ?:P
ja sms:
Zgadzaj sie albo coś sobie zrobie!!!
No i w tym momencie dziewcze nie wytzrzymało i dzwoni :
- Co to ma znaczyc? O co Ci chodzi?
- No przecierz napisałem, Za żone Cie che.
- Ale piłeś coś ?
- Nic nie piłem rano jest.
- No ale tak nagle. Nie odzywałes sie ostatnio. Co Cie naszło.
- No ale zgadzasz sie czy nie??
- No ale tak przez smsa, prze telefon?
- No tak.
- To chyba by sie było tzeba spotkac? I tak osobiscie. Nie sadzisz?
- No ale zgadzasz sie czy nie. mów teraz !!!
... tutaj czesci nie pamietam ale mnie jwiecej ja pytałem czy tak czy nie a ona próbowała sie dowiedziec o co chodzi. i cały czas proponowała spotkanie. Wiec ja mówie
- Ok to sie spotkajmy. u Ciebie w domu za tydzie. Osmego. Bo za tydzień jest ósmy. A wiec dziś jest pierwszy. 1 Kwietnia :) Pryma Aprylis!!
- OOOOOO Ty ... Ale dostaniesz jaks sie spotkalmy :)
No ludzie jak sie rozłaczyliśmy rżałem jak młody źrebak:D Nawet przez sekunde piszac tego pierwszego smsa nie pomyslałem że tak sie dziewczyna da wkrecic :):) Bede miał ubaw na cały tydzień :)
Cały dzień smsujemy i sie smiejemy:) A i jeszcze mówiła że po tym pierwszym smsie to słabo jej sie zrobiło az położyc sie musiała :) hehehhe
ja to wredny jestem :) -
Anonim
-
مايكل
ja sie dziś wkręciłem jak typek podjeżdża na miejscówke i mówi że ziomka psy zawinęły i widział jak siedział w suce. od razu konsternacja i telefony do niego, do znajomych o co chodzi. dopiero po jakiś 15 minutach nie wytrzymał i zaczął sie śmiac i każdy zrozumiał o co chodzi. ale to nic, wcześniej wkręcili jego, tylko że przypałowo, bo zadzwonili i powiedzieli że jakią koleś nie żyje i niech przyjeżdża szybko, bo to jakiś jego znajomy, żeby obgadac. Zawijał aż sie kurzyło -
Strayker 270®
yyyy to jakiś żarcik może??
Przychodzi Jasio do mamy i mówi:
-Mamo!! Mamo!! Tata powiesił się na strychu!!
-To nie możliwe!! Szybko pomożesz mi!!
-Aaaaaaaa prima aprilis w piwnicy!! -
ALis•.
wczoraj moja kumpela prubowała mni kit wcisnąć że dziś idzie jajka święcić:D -
Anonim
wow ale śmieszne mój dziadek próbował mi wcisnąć, że czekolada jest w domu jakby mnie to obchodziło XP -
Feniks
Wpadłam do salonu i zaczęłam krzyczeć, że mamy ukochany kot uciekł na dwór. rodzice sie zerwali i polecieli go szukać. po godzinie skapnęli sie, ze to prima aprilis i wrócili do domu:D -
Mariuszek
moja dziewczyna grozila mi zerwaniem. Tylko nerwów się najadłem. Ja dziekuje za takie żarty:P