Do It 4 Fun! [366]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pojaw się 19-ego wrzesnia przed godziną 16-stą na stacji metra Swiętokrzyska. Tym razem zegarków nie musimy synchornizować, wszyscy obserwujemy zegar na stacji metra. Miej ze sobą w ukryciu rzeczy, które na codzień wiszą na domowych suszarkach - różnego rodzaju ręczniki, majtki, t-shirty, skarpety i innego rodzaju ubrania. Oczekuj na najbliższy ROSYJSKI pociąg w kierunku Kabat o godzinie 16-tej lub tuż po niej. W tym momencie pojawiają się dwie ważne sprawy.
    1. Jeżeli metro podjedzie o 15:59 to czekamy na następne.
    2. Jeżeli podjedzie NIEROSYJSKI pociąg, to czekamy dalej na stacji.
    Gdy już podjedzie rosyjski skład, wsiadamy do DRUGIEGO i TRZECIEGO wagonu, licząc oczywiście od strony maszynisty. Jeżeli uczestników będzie zbyt wielu, to atakujemy wagon czwarty. Zaraz po zamknięciu się drzwi, wyciągamy rekwizyty i wieszamy je.. na poziomych rurkach, służących do trzymania się podczas jazdy. Chociaż wszystko jest suche, to i tak staramy się nasze "pranie" wysuszyć dmuchając w nie z całych sił! Gdy pociąg zatrzyma się na stacji Politechnika, wtedy szybko zabieramy nasze rekwizyty i jak gdyby nigdy nic opuszczamy wagony.

Jak zwykle skrocona wersja, wiecej na wgfm.pl

Do zobaczenia!

Co prawda nie nasza grupa, ale bawić się można :)
  • Anonim

Wpadamy; ]
  • kaciubek

jacha!
  • Maja

:D no proste
  • c

no będę:)
  • tu się kiedyś coś pojawi

Dupa wołowa, muszą to organizować w Dzień Transportu Publicznego? :(
  • Anonim

mnie raczej nie będzie... WCG ważniejsze
  • Sebol

>lutrix napisał
    >mnie raczej nie będzie... WCG ważniejsze

WCG - co to?
  • Anonim

World Cyber Games
  • maciek

załapałem się tam kiedyś na vip'a :P
  • Anonim

no i?
  • maciek

to było stwierdzenie, nie idzie za tym nic, o co można by dopytać.
| |

Nasza strona: http://www.doit4fun.pl Do It 4 Fun powstało na początku lutego 2009 roku z pomysłu Marcin...

Fotki

Miejsca grona (1)