- 1
- 2
-
Anonim
Alocha!!!
Cieszę się, że akcje z W4kacje Prodżekt tak fajnie wychodzą, tym razem chcę Was zaprosić na akcję stricte flashmobową, co? gdzie? kiedy? i jak?
Co?
Akcja pod kryptonimem Crunch th4t!
Gdzie?
Najpierw autobus lini 522 odjeżdżający z przystanku Centrum - spod Galerii Centrum w kierunku Placu Bankowego, następnie metro z Ratusza doCentrum.
Kiedy?
Najbliższy poniedziałek 20.07.09 godzina 18:19 - o tej godzinie zgodnie z rozkładem 522 odjeżdża z Centrum w kierunku Bankowego.
Jak?
Obieramy w domu duuużo marchewek, zabieramy ze sobą, chowając w torebkach, plecakach, kieszeniach, etc.
Przychodzimy na przystanek, wsiadamy do autobusu. Zamykają się drzwi autobus rusza, a my wyciągamy marchewki i zaczynamy je głośno i oscentacyjnie chrupać, zupełnie jak Królik Bugs :) Następnie na Bankowym przesiadamy się do Metra i to samo robimy w drodze do Centrum, w Centrum wychodzimy i rozchodzimy się na 4 strony świata :)
Zaproście znajomych :) niech też sobie pochrupią :)
What's up dock :) -
-
Anonim
-
-
Sebol
-
marcin.
-
Anonim
>Martin. napisał
>Na tym postaram się być, w końcu jakiś normalny FM.
i zabawny :-)) -
Anonim
-
Anonim
-
PsychoPata.
-
marcin.
-
Anonim
-
marcin.
Ale ja pytam tak na serio :P
Bo za dużo nie mogę, ale żeby nie było tak że przyjdę, zjem swoje w minutę a resztę czasu się będę nudził. :P -
Anonim
-
-
Sebol
-
Anonim
>Martin. napisał
>Ale ja pytam tak na serio :P
>Bo za dużo nie mogę, ale żeby nie było tak że przyjdę,
>zjem swoje w minutę a resztę czasu się będę nudził. :P
ile marchewek zdążysz zjeść od Centrum do Bankowego i od Mtera Ratusz do Metra Centrum - tyle weź -
Anonim
>Freju napisał
>>Martin. napisał
>>Ale ja pytam tak na serio :P
>>Bo za dużo nie mogę, ale żeby nie było tak że
>przyjdę,
>>zjem swoje w minutę a resztę czasu się będę nudził.
>:P
>
>ile marchewek zdążysz zjeść od Centrum do Bankowego i od
>Mtera Ratusz do Metra Centrum - tyle weź
wez wiecej, na pewno ktos bedzie chcial zezrec twoja marchewke!; =-) -
Wu.
nie będzie mnie; ______;
ale życzę dobrej zabawy :d
zjedzcie za mnie marchewkę :3 -
Anonim
Witam Witam, oto plakat do kolejnej akcji; ]
Jak zawsze, ktoś kto zajmuje się organizacją przyjdzie, zobaczy i powie, czy wszystko się zgadza. ^^ -
Anonim
wszystko OK Hubert znów odwaliłeś kawał dobrej roboty - PLAKAT ROZSYŁAĆ NA 4 STRONY ŚWIATA -
marcin.
eej, a duży ten autobus wyjeżdża z centrum?
bo jak mały będzie i przyjdzie dużo osób to się nie pomieścimy.
- 1
- 2