Do It 4 Fun! [366]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Drogie Misiówki i Drogie Misiaki

Wak4cje Prodżekt czas zacząć!!!
    Na dzisiejszym spotkaniu, naradzie wojennej, powstało kilka projektów, które stopniowo będziemy realizować w pewnych odstępach czasowych, nie zdradzę, jakie to będą akcje i proszę innych wtajemniczonych o nieodkrywanie tajemnicy, a co niech pozostali mają mega niespodzianki.

Pierwsza akcja nosi nazwę:

Pidż4ma Party

odbędzie się w w najbliższy wtorek 30.06
    zbiórka o godz. 12:45 na Paletni, tam dowiedzie się jaki jest szczegółowy plan działania.

O co chodzi, otóż zabieracie ze sobą:
    pidżamę/koszulę nocną/to w czym śpicie
    poduszkę/misia przytulaska/to z czym śpicie
    szlafrok/gazetę/szczoteczkę do zębów/kapcie/
    kubek na kawę/albo cokolwiek innego, co kojarzy wam się ze straszną czynnością czyli porannym wstawaniem
    co najmniej 2 bliety jednorazowe na komunikację, może być bilet dobowy, albo karta miejska jeśli ktoś ma oczywiście, bo będziemy jeżdzić metrem

po zbiórce dzielimy się na dwie grupy, jedna jedzie z Centrum do Metra Plac Wilsona, druga do Metra Wilanowska (oczywiście jedziemy incognito), tam przebieramy się w nasze sypialniane stroje, możecie je mieć pod ubraniem właściwym, ale będzie też czas żeby np. pójść do toalet w metrze i tam się przebrać i w takich strojach obydwa zespoły ładują się do metra i jadą do centrum, tam wysiadamy, rozchodzimy się po stacji, po sklepach w galerii handlowej w metrze i o konkretnej godzinie (szczegóły na miejscu) wychodzimy na Patelnię i się rozchodzimy na 4 strony świata :)

Mam nadzieję, że pomysł przypadł Wam do gustu i zobaczymy się we wtorek, zabierzcie znajomych.

Freju
  • BEREK!

hm?
    I skończy się mój lans fotkami z metra w szlafroku z poduszka i kawą:(
    Ja protestuje!
  • Anonim

Oj Tomciu nawet nie skojarzyłem twojej fotki jak dzisiaj wpadaliśmy na pomysł akcji, ale cóż, życie jest brutalne, zapraszamy do wspólnego łażenia po metrze w dziwnym stroju hehehe :)
  • Sebol

najlepiej tylko jeżeli kawa (lub inny napój) nie był gorący żeby nie poparzyć nikogo.

Ja zabieram swoją sexi piżamkę, wyborczą i swoje bambosze i jakiś kubeczek z kawą. No i dziewczynę oczywiście :)
  • BEREK!

Fun jest nieprzeciętny,ale chyba akurat wtedy mam Sebie pomagać w jednym projekcie,wiec wątpię bym sie zjawił.

Pozdr
  • Anonim

Jako, że czas naglił, a Freju poprosił mnie o zrobienie plakatu: tak i oto on jest! Tylko tak jak zaznaczyłem w opisie, Marcin go jeszcze nie widział, więc nie radzę go jeszcze kopiować, bo może okazać się do poprawienia. Kiedy wszystko będzie ok, to dam znać. Pozdrawiam.
  • marcin.

dzień wcześniej wyjeżdżam, coś ostatnio nie mam szczęścia co do flashów i podobnych akcji. :(
  • Anonim

Plakat jest mega smerfastyczny!!! 100% profeski, zatwierdzam bez zastrzeżeń, kopiować, avatarować, drukować i rozwieszać, słowem promocja na maksa :) :) :)
  • Anonim

http://www.wykop.pl/link/201756/pid...

wykopywac!!!!!
  • Anonim

ja idę! :D
  • Patyczak

@lutrix
    widze ze juz zmasowana akcja reklamowa :D nawet na wykopie XD liczysz na wykop efekt? :>
  • Anonim

dokładnie
  • kaciubek

Będę oczywiście! Tylko małe pytanko. Skoro mamy się przebierać na miejscu to znaczy że potrzebny jest jakiś plecak albo torba na rzeczy. I co potem z tym plecakiem/torbą w szlafroku? Jakoś kiepsko to wygląda; p
  • Sebol

>kaciubek napisał
    >Będę oczywiście! Tylko małe pytanko. Skoro mamy się
    >przebierać na miejscu to znaczy że potrzebny jest jakiś
    >plecak albo torba na rzeczy. I co potem z tym
    >plecakiem/torbą w szlafroku? Jakoś kiepsko to wygląda; p

ja biorę dziewczynę żeby trzymała mi plecak i robiła foto :)
  • Anonim

jejku plecak mozesz miec na plecach, nie bedzie to wygladało jakos dziwnie..
  • Sebol

>lutrix napisał
    >jejku plecak mozesz miec na plecach, nie bedzie to
    >wygladało jakos dziwnie..

właśnie będzie bo kto nosi plecak będą w szlafroku.

Zawsze możesz już przyjechać w pidżamie :D
  • kaciubek

Dla mnie żaden problem, ale zepsułbym zabawę; ]
  • Anonim

moim marzeniem było przejść się w piżamie po mieście xD no ale ja nie mogę przyjść :/
    mam nadzieje że dobrze będziecie się bawić ; )
  • BEREK!

Co zrobić z ubraniem?

Inwencji trochę.. ludziska!

Bierzesz poszewkę na poduszkę,po przebraniu się, ubranie składasz i do poszewki,tak by całość wyglądała jak poduszka,człowiek z poduszka w piżamie wygląda lepiej njz z plecakiem:D

TAADAM!

p.s. zawsze zostaje bagażnik samochodu,jak ktoś ma samochód;P
  • kaciubek

Zajebiaszczy pomysł zaiste! Można dopisać do ogłoszenia bo nie każdy na to wpadnie.
| |

Nasza strona: http://www.doit4fun.pl Do It 4 Fun powstało na początku lutego 2009 roku z pomysłu Marcin...

Fotki

Miejsca grona (1)