Do It 4 Fun! [366]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie wiem czy wiecie, ale urzędasy chcą wyrazić zgodę na częściową zabudowę Pól Mokotowskich, nie będę się o tym rozpisywał, możecie pogrzebać w Necie i znaleźć co nieco na ten temat. Faktem jest, że 18 czerwca będą głosować w ratuszu odnośnie wydania tejże zgody. Nie pozwólmy na to, gdzie będziemy się pawić i organizwać duże akcje.

18 czerwca o godzinie dwunastej cała Warszawa zbierzmy się pod ratuszem. Pokażemy że Warszawiacy nigdy nie wyrażą zgody na zabudowywanie terenów zielonych w swoim mieście. NIKT nie będzie bogacił się naszym kosztem i kosztem naszej stolicy! Jeśli chcą nam zabrać miejsce spacerów, zabaw, pikników, przejażdżek rowerowych i przechadzek z dziećmi to pokażemy im, że biernie przyglądać się nie będziemy. O dwunastej pod ratuszem zrobimy wielki piknik, rolki, rowery, badminton, freesbie, skakanki, wózki dla dzieci, zabawki prosto z piaskownicy i wszystkie inne spacerowo-piknikowe przyrządy, oczywiście wraz z ich właścicielami. Zapraszam na „stołeczny piknik” w obronie warszawskiej zieleni, w obronie tego, co nam mieszkańcom się należy! Kiedy pracownicy ratusza będą wychodzili na przerwę lunchową przywita ich Warszawa, bawiąca się pod ich oknami. Pokażemy, że jeśli nie wybronią Pola Mokotowskiego od zalania betonem to spacerować pod ratuszem będziemy!

Pobawimy się spędzimy wspólnie czas i przy okazji możę wywalczymy ocalenie Pól Mokotowskich!

Przekażcie tę informację pocztą pantoflową, a plakat umieśćcie w avatarze :)
  • Kama ^^

Przeczytałam, przekazałam. I może się pojawie; )
  • Kasia

nie pojawie się.
  • c

A ja będę, aczkolwiek będę musiał się zerwać z przeciekawej wycieczki do Wilanowa;]
  • Dżesika .

SPOCZKO FOCZKO
  • Natkers

kto jest zajebisty! kto?

MY!

uratowaliśmyyyyyyyyyyyyyyyy!
  • Anonim

Exactly :)
  • c

I nawet nas Pani Prezydent poparła:D
| |

Nasza strona: http://www.doit4fun.pl Do It 4 Fun powstało na początku lutego 2009 roku z pomysłu Marcin...

Fotki

Miejsca grona (1)