-
Anonim
Drogie funowiczki i drodzy funowicze koniec maja za pasem, do końca roku szkolenego 3 tygodnie, a roku akademickiego 2 + sesja oczywiśćei hehehe w związku z tym mam nadzieję, że będziemy mieć więcej czasu i zapału, aby wspólnie się bawić, happeningować i odwalać różne akcję.
Tak sobie pomyślałem, że w wakacje możęmy eksplorować z naszymi przedsięwzięciami cała Warszawę i okolice i np. co tydzień robić inną akcję w różnych miejscach. Nie będzie niebezpieczeństwa, że ludziom w Centrum opatrzą się akcje i będzie kicha, bo np. śmigniemy na Skorosze i tam coś odwalimy, Praga, Targówek, Mokotów, no problem, co tydzień coraz bardziej odjechane akcje, a na koniec wakacji MEGA PRZEDSIĘWZIĘCIE ale szczegóły za jakiś czas jak ogarnę pewne kwestie :)
CO WY NA TO??? -
marcin.
może nie co tydzień, ale co dwa to by było super :D
w końcu jakieś ciekawe miejsce będzie. -
c
A dlaczego nie co tydzień?
Skoro w zupełnie innych miejscach to mi pasi.
Tylko mi trochę Ursus nie pasuje;] -
Anonim
-
-
c
Nie, tylko mi nie pasuje z innych przyczyn, dziewczynko;]
Dobra nie róbmy OT. -
Anonim
mi osobiście pomysł się podoba ; )
będzie trzeba 'zabić' nudę, która nieoczekiwanie nadejdzie
podoba mi się, że w przykładach miejsc Targówek został wymieniony xD -
c
-
SnickerS (Przemuś)
-
tu się kiedyś coś pojawi
Myślę, że jak najbardziej co tydzień :} jest cała masa osiedli, miejsc, regionów, parków, skwerów, ulic, zaułków i deptaków, gdzie można by robić akcje.
jako wielka wielbicielka Warszawy i komunikacji miejskiej, znana jako chodzący atlas, mogę się zająć dowozem flashmobowiczów, jeśli ktoś nie ufa swoim umiejętnościom orientacji w terenie. -
Anonim
gosia zna nazwy wszystkich przystanków autobsowych, wszystkie ulice i trasy jakimi jeżdżą wszystkie autobusy! xd jak coś pominąłem proszę o edit -
mart.
pomysł świetny i z tym żeby robić co tydzień to nie głupi posł, bo luzie wyjeżdżają i dzięki temu każdy mógł by być na takim który by mu odpowiadal :D -
watermelon
mi pomysł też pasi, wakacje to najlepszy czas na robienie takich akcji, wawa aż się roi od ludzi w tedy :p -
Anonim
-
marcin.
>'sztef' napisała:
>mi pomysł też pasi, wakacje to najlepszy czas na robienie
>takich akcji, wawa aż się roi od ludzi w tedy :p
Warszawa się roi od ludzi spoza Warszawy. A flashmobowiczów może być mało. -
Anonim
no to teraz trzeba wymyślić i zaprojektować logo cyklu imprez i zacząc realizację, a co do Pól Mokotowskich tam właśnie chcę zrealizować MEGA akcję na koniec wakacji, marzę o jakimś 1000 czy nawet 2000 ludzi :d i myślę, że jest to bardzo realne :D -
watermelon
-
Stokrotka
no, ale przeciez sa akcje, ktore wychodza dobrze, nawet jak jest 10-20osob... nie wierze, ze tyle sie nie zbierze. -
watermelon
"no, ale przeciez sa akcje, ktore wychodza dobrze, nawet jak jest 10-20osob" patrz Cicha Imprezka xDD
a jeśli chodzi o akcje , to możemy zebrać jakieś trzy i nazwać " Święta Wakazujna 3- ójka Flashmob" xDD -
watermelon
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne