Do It 4 Fun! [366]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Drogie funowiczki i drodzy funowicze koniec maja za pasem, do końca roku szkolenego 3 tygodnie, a roku akademickiego 2 + sesja oczywiśćei hehehe w związku z tym mam nadzieję, że będziemy mieć więcej czasu i zapału, aby wspólnie się bawić, happeningować i odwalać różne akcję.
    Tak sobie pomyślałem, że w wakacje możęmy eksplorować z naszymi przedsięwzięciami cała Warszawę i okolice i np. co tydzień robić inną akcję w różnych miejscach. Nie będzie niebezpieczeństwa, że ludziom w Centrum opatrzą się akcje i będzie kicha, bo np. śmigniemy na Skorosze i tam coś odwalimy, Praga, Targówek, Mokotów, no problem, co tydzień coraz bardziej odjechane akcje, a na koniec wakacji MEGA PRZEDSIĘWZIĘCIE ale szczegóły za jakiś czas jak ogarnę pewne kwestie :)

CO WY NA TO???
  • marcin.

może nie co tydzień, ale co dwa to by było super :D
    w końcu jakieś ciekawe miejsce będzie.
  • c

A dlaczego nie co tydzień?
    Skoro w zupełnie innych miejscach to mi pasi.
    Tylko mi trochę Ursus nie pasuje;]
  • Anonim

A co boisz się tam pojechać? xD
  • c

Nie, tylko mi nie pasuje z innych przyczyn, dziewczynko;]
    Dobra nie róbmy OT.
  • Anonim

mi osobiście pomysł się podoba ; )
    będzie trzeba 'zabić' nudę, która nieoczekiwanie nadejdzie

podoba mi się, że w przykładach miejsc Targówek został wymieniony xD
  • c

Mi się Pole Mokotowskie podoba;]
    Chyba nie było tam FM-ów?
  • SnickerS (Przemuś)

nono widzę że ktoś nareszcie pomyślał o wakacjach:D
  • tu się kiedyś coś pojawi

Myślę, że jak najbardziej co tydzień :} jest cała masa osiedli, miejsc, regionów, parków, skwerów, ulic, zaułków i deptaków, gdzie można by robić akcje.

jako wielka wielbicielka Warszawy i komunikacji miejskiej, znana jako chodzący atlas, mogę się zająć dowozem flashmobowiczów, jeśli ktoś nie ufa swoim umiejętnościom orientacji w terenie.
  • Anonim

gosia zna nazwy wszystkich przystanków autobsowych, wszystkie ulice i trasy jakimi jeżdżą wszystkie autobusy! xd jak coś pominąłem proszę o edit
  • mart.

pomysł świetny i z tym żeby robić co tydzień to nie głupi posł, bo luzie wyjeżdżają i dzięki temu każdy mógł by być na takim który by mu odpowiadal :D
  • watermelon

mi pomysł też pasi, wakacje to najlepszy czas na robienie takich akcji, wawa aż się roi od ludzi w tedy :p
  • Anonim

Co tydzien to za czesto.

Reszta ok.
  • marcin.

>'sztef' napisała:
    >mi pomysł też pasi, wakacje to najlepszy czas na robienie
    >takich akcji, wawa aż się roi od ludzi w tedy :p

Warszawa się roi od ludzi spoza Warszawy. A flashmobowiczów może być mało.
  • Anonim

no to teraz trzeba wymyślić i zaprojektować logo cyklu imprez i zacząc realizację, a co do Pól Mokotowskich tam właśnie chcę zrealizować MEGA akcję na koniec wakacji, marzę o jakimś 1000 czy nawet 2000 ludzi :d i myślę, że jest to bardzo realne :D
  • watermelon

cóż też tak myślę, pod koniec ludzie w zwyczaju wracają
  • Stokrotka

no, ale przeciez sa akcje, ktore wychodza dobrze, nawet jak jest 10-20osob... nie wierze, ze tyle sie nie zbierze.
  • watermelon

"no, ale przeciez sa akcje, ktore wychodza dobrze, nawet jak jest 10-20osob" patrz Cicha Imprezka xDD

a jeśli chodzi o akcje , to możemy zebrać jakieś trzy i nazwać " Święta Wakazujna 3- ójka Flashmob" xDD
  • watermelon

*wakacyjna
  • Anonim

tylko 3 ja myślałem o co najmniej 9 :)
| |

Nasza strona: http://www.doit4fun.pl Do It 4 Fun powstało na początku lutego 2009 roku z pomysłu Marcin...

Fotki

Miejsca grona (1)