Do It 4 Fun! [366]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej hej w związku z licznymi apelacjami o zrobienie akcji musicalowej w Warszawie od banderą doit4fun.pl

OGŁASZAM CASTING!!!

Poszukiwane osoby ze zdolnościami wokalnymi, doświadczenie niezbędne!!!
    Przyjmuję zgłoszenia tutaj i na PW termin przesłuchań ustalimy wkrótce!!!

DO IT 4 FUN!!!
  • marcin.

to ja bym się zgłosił.
  • eS

bez doswiadczenia, srednimi umiejetnosciami, ale z duza checia zrobienia czegos takiego i mnostwem dobrego humoru; -)
  • Anonim

hmm..... na casting to i ja moge przyjsc :) liczy sie spiewanie w szkolnym chorze? :D
  • Anonim

Pewnie że się liczy bo warsztat masz :) ja 2 lata w wydziałowym spiewałem, a teraz nie mam czasu i bardzo żałuję :)
  • Szkaps

ja moge sie zglosic ale spiewac nieumiem xDD ale moge cos innego porobic jak powiesz to nawet sie przebrac za cos mogę frej ^^
  • niTka

tez chce przyjsć na casting:)
  • Anonim

Ja to moge jako manekin robic... :D albo rekwizyt jakis :D
  • Anonim

Dobre trzeba będzie sie ogarnąc i do roboty.Efekty mogą byc fajne :)
  • Anonim

Ja się dołączam :D muzyczna wlasnie koncze, wiec troche spiewac czasem umiem, ale zadnego wiekrzego doswiadczenia scenowego, czy cos to nie za bardzo :D ale przyjde na casting z checia :D
  • ♥JA jedyna i niepowtarzalna♥

a ja będę drzewem :P
    a tak serio mogę pomóc z chęcią, niedawno całkiem, bo na zeszłym semestrze organizowałam musical i fajnie wyszło :)
  • Anonim

to i ja jestem wszechstronnie uzdolniony tancze, spiewam, podskakuje, nasladuje, pajacuje wiec moge byc w komisji:):)
  • em

moge tanczyc? prooosze, spiewac nie umiem ale moze jakas sekcja baletowa? :)
  • Anonim

hmmm wystarczy żę będziesz robiła chórki a układ się opracuje, bo to przecieżmusical ma być więc i taniec, więc poszukiwane są również osoby TAŃCZĄCE!!!
  • Yulie

ja tez chetnie na casting przyjde :P
  • Yulie

jesli chodzi o taniec to wierz ze na mnie mozesz liczyc :D
  • Szkaps

haha o potanczyc to ja moge xDD
  • Kamyk

A ja mogę popatrzeć :D
  • olguś88

frejowym pomysłom zawsze
    TAK :)
  • eS

>Freju napisał
    >hmmm wystarczy żę będziesz robiła chórki a układ się
    >opracuje, bo to przecieżmusical ma być więc i taniec,
    >więc poszukiwane są również osoby TAŃCZĄCE!!!

Z tym u mnie o wiele lepiej :-)
| |

Nasza strona: http://www.doit4fun.pl Do It 4 Fun powstało na początku lutego 2009 roku z pomysłu Marcin...

Fotki

Miejsca grona (1)