-
Anonim
Hej hej w związku z licznymi apelacjami o zrobienie akcji musicalowej w Warszawie od banderą doit4fun.pl
OGŁASZAM CASTING!!!
Poszukiwane osoby ze zdolnościami wokalnymi, doświadczenie niezbędne!!!
Przyjmuję zgłoszenia tutaj i na PW termin przesłuchań ustalimy wkrótce!!!
DO IT 4 FUN!!! -
marcin.
-
eS
bez doswiadczenia, srednimi umiejetnosciami, ale z duza checia zrobienia czegos takiego i mnostwem dobrego humoru; -) -
Anonim
hmm..... na casting to i ja moge przyjsc :) liczy sie spiewanie w szkolnym chorze? :D -
-
Anonim
Pewnie że się liczy bo warsztat masz :) ja 2 lata w wydziałowym spiewałem, a teraz nie mam czasu i bardzo żałuję :) -
Szkaps
ja moge sie zglosic ale spiewac nieumiem xDD ale moge cos innego porobic jak powiesz to nawet sie przebrac za cos mogę frej ^^ -
niTka
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Ja się dołączam :D muzyczna wlasnie koncze, wiec troche spiewac czasem umiem, ale zadnego wiekrzego doswiadczenia scenowego, czy cos to nie za bardzo :D ale przyjde na casting z checia :D -
♥JA jedyna i niepowtarzalna♥
a ja będę drzewem :P
a tak serio mogę pomóc z chęcią, niedawno całkiem, bo na zeszłym semestrze organizowałam musical i fajnie wyszło :) -
Anonim
to i ja jestem wszechstronnie uzdolniony tancze, spiewam, podskakuje, nasladuje, pajacuje wiec moge byc w komisji:):) -
em
moge tanczyc? prooosze, spiewac nie umiem ale moze jakas sekcja baletowa? :) -
Anonim
hmmm wystarczy żę będziesz robiła chórki a układ się opracuje, bo to przecieżmusical ma być więc i taniec, więc poszukiwane są również osoby TAŃCZĄCE!!! -
Yulie
-
Yulie
-
Szkaps
-
Kamyk
-
olguś88
-
eS
>Freju napisał
>hmmm wystarczy żę będziesz robiła chórki a układ się
>opracuje, bo to przecieżmusical ma być więc i taniec,
>więc poszukiwane są również osoby TAŃCZĄCE!!!
Z tym u mnie o wiele lepiej :-)
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne