Dobisz [1995]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .::Użytkownik Nieusuwalny::.

I wszystko jasne.
    Za najciekawsze wpisy nagród nie przewidziano.

P.S.X. Legendom o tym, że ktośtam kiedyśtam puknął panią Globus&Mapa (znaną jako Yo!Bułka), stanowczo dziękujemy. Sorry Ania, nie tym razem...

Za to wszyscy niewtajemniczeni zapewne chętnie dowiedzą się dlaczego prof. Michael ma bana... :-D
    (Przemek, oto pole do popisu...)
  • kljl

:/
  • Michał

on night in bakgkok
  • Grono.Net

bo rocznik 85 zrobił na studniówce, że languście się odechciało robić w szkole?
  • .::Użytkownik Nieusuwalny::.

Ja tam nieeeee wiem... :-D
  • Gazio

Palące sie Rolety, to nasz sprawka :D:D:D
    CCCCCCC To my :P
  • Michał

calyy fortepian w pustych butelkach
  • Grono.Net

ach co sie nie dzialo na tudniowce
    LERKA najebana w 3 dupy wiwijala na patkiecie z kim sie da - swider ma nawet zdjecie jak ja trzema za dupe a ona sie cieszy
    rolety plonace
    zazygany lacznik w instrumencie grajacym - mnostwo pustych butelek- spiewajace fortepiany
    jeden chlopak z klasy 4D zwany ufim tak sie najebal ze cala studniowke prawie przespal i jak sie obudzi to kwiaty jadl l
    pencon jak go wynosili z balu to stoly przezucal i nie chcial wyjsc wiec bylo wesolo
    kwiatek- niosl 3/4 albo pol litra w kieszeni od marynarki i butelka LEKKO wystawala i fotograf zabral ja
    w kuchni znalezli duzo wodki(my na szczescie trzymalismy wode u matki pajaka w specjalnym schoweczku)
    podobno o 21 wszyscy byli najebani ale nie wierze no i jeszcze sie dzialo ale nie chce mi sie juz wiecej pisac bo i tak juz pierdolnelem duzo
  • Grono.Net

Natomiat czemu JANEK MICHAS nie ma wstepu na studniowki to wiedza tylko ci ktorym on to mowil i niech tak zostanie powiem tylko tyle dal ostro na wiwat ale w tym roku juz mogl przyjsc na studniowke wiec wilczy bilet mu cofneli
  • Anonim

Podrywy prof. Peczka( badz Paczka)...chyba pare panienek z mojej bylej klasy wyrywal:)
    Ja nie zdarzylam zaniesc mojego wina do stolowki i w dniu studniowki desperacko musialam wniesc jakos to winko...udalo sie....nie ma to jak litrowa buteleczka w ponczochach pod dluga suknia balowa:P
  • Grono.Net

no to ładny popis daliście :)

pamietam że pęczek wyrywał goffera i coś jej tam pierdolił, jak ja sobie drzemałam.

Ja za to wylądowałam u pielęgniarki, która mi powiedziała, że jak bedzie mi się chciało żeygać to moge do umywalki, nie pierwsza i nie ostatnia na tej studniówce:p
  • Marta

Nie wiem czy pamiętacie, ale w jak siedzieliśmy w naszej sali, w pewnym momencie Basi lub Gośce wytoczyła się pół litrowa butelka wódki spod stołu na sam środek klasy... No i w tym momencie weszła Gołobów...
    I teraz tak: albo nie wiedziała (ale jak tu nie zobaczyc toczących sie %%) albo nie chciała widzieć. W każdym razie niewiele brakowało.
    A z Tobą Natalko, też mieliśmy niezły ubaw :) Drzemałaś sobie na całego :P
    To były czasy...
  • Anonim

Taaa...po ekscesach Natalki to najlepsza pamiatke ma Kaminska ktora ma zdjecie z nawalona Frutka:P
  • Grono.Net

i zerwałam troche dekoracji jak usiłowałam pionowo iść przy ścianie, ale nie ma się czym chwalić:(

wtedy to jeszcze trzeźwa byłam jak przyszła do nas kama!!!!!!
  • Kamyczek

Mi się najbardziej podoba zdjęcie Frutki na samym początku studniówki, jeszcze trzeźwej, na którym wygląda jakby już kończyła mocno wyskokową impreze...
  • Grono.Net

ale sie mnie uczepiłyście!!!

To Ciebie Gofferku Pączek podrywał:p

A czemu reszta tak milczy, czekam na inne opowieści studniówkowe. Jednak chciałabym usłyszeć o Michasiu. Jedyne co słyszałam to że leżał na jakiejść studniówce pod stołem.
| |

XLIV L.O. im. Antoniego Dobiszewskiego w Warszawie, czyli po prostu DOBISZ :) Zapraszamy wszystki...

XLIV Liceum Ogólnokształcące im. Antoniego Dobiszewskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)