-
*Małgosia*
podajcie przynajmniej 3 rzeczy.
mnie:
- wypominanie różnych rzeczy chociaż on tez był winny
- nie słuchanie tego co mówie
- interpretowanie po swojemu rzeczy które wyglądały całkiem inaczej -
Anonim
-jesnego dnia gadaja z toba a drugiego wyklinaja i w ogole udaja ze cie nieznaja!! -
Nathalie K
- jezeli usłyszeli cos od osoby "trzeciej" to odrazu o tym plotkuja jak baby -
sEb...
przepraszam!ze weszłem na to grono.ale chce wiedziec jacy my jesteśmy -
-
Anonim
- nie słuchanie tego co mówię....tzn. Ty się nagadasz a koleś się zapyta "co mówiłaś"...jestem spokojną osobą z natury ale to mnie wyprowadza z równowagi !!!
Co jeszcze....???
- krytykowanie dziewczyn tzn. komentarze pt: ta to za gruba, ta chuda, ta za mała, a tamta za głupia...jeszcze inna ma krzywe nogi albo nie jest zgrabna lub nie ma twarzy modelki.....niech spojrzą na siebie, dobrze, że wszyscy chłopcy są bardzo wyjściowi -
B.
do kolegi
mówi sie (pisze) wszedłem
- twierdzenie, że miejsce kobiety jest w kuchni a meżczyzna ma byc panem i władcą (nie ejstem feministką ale to mnie absolutnie wyprowadza z równowagi)
- wtedy, gdy zapominaja, że kobieta to nie jest ich w własność
- gdy usmiechają sie pod nosem, gdy na nich krzyczę
- gdy po raz kolejny usmiechają sie głupio, bo znowy na jakieś zupełnie niewinne słowo obudziło sie w nich skojarzenie z sexem
jeszce cos wymyśle -
Weronika
tylko 3..??
-To że zawsze obrucą wszystko tak ze wyjdzie że to moja wina....>:[ nawet jeśli wiedzą że sie mylą
-Ta ich chora duma, po klutni sie nie odezwą bo sa zbyt dumni a Twoi znajomi będa Ci odradzac pierwszy krok bo to była jego wina....i wtedy jest klops
- Ta ich zbyt duża pewność siebie...że jacy to oni nie są, przystojni,wysportowani, błyskotliwi i nieomylni....że wszystkie panny na nich lecą( wtedy sie czuje tak jakbym powinna przed nim klękać i mu dziękować ze zwrócił na mnie swoja uwage i że ze mną jest....dla mnie to chore;/ ) -
*Małgosia*
bardzo mnie tez wkurza kiedy cos obiecuja a potem tego nie dotrzymuja... a czasami konca tego nie widac!!! -
*Małgosia*
wiesz jesli masz ochote to nie musisz wymieniac 3, mozesz po prostu na nich ponarzekac, kazdemu to sie przyda; p -
.joola.
-to że najczęściej są egiostami
-nie słchają tego co sie do niech mówi
-nie umieją słuchać krytyki!!
-nie patrzą na wnętrze tylko na wyglad
-uważają ze są silni
-nie umieją być wrażliwi
-nie rozumieją dziewczyn i nie chcą ich rozumieć bo chcą ja tylko przelecieć!!
itp -
Anonim
Co jak co, ale brudu za paznokciami u faceta nie zniosę........ochyda -
Weronika
-zgadzam sie że są najczęściej egoistami
-nawet jeśli im powiesz co w nich sie Tobie nie podoba to i tak myślą że są boscy
-myślą że są we wszystkim najlepsi, że nie -potrzebują niczyjej pomocy nawet jeśli widać że jest im trudno wykonać prostą czynność;/ np po wypadku
-jeśli sie czymś wzruszysz albo stało się coś strasznego na Twoich oczach to mówią że jesteś histeryczką (czyli zgadzam się że nie są wrażliwi)
-uważają że wszystkie laski na nich lecą;/
-o panne sie starają a jak jush jest ich to im wszystko zwisa i nagle sie zmieniają;/
-jak jush mają panne nawet krótko to uważają że im sie sex NALEŻY;/
-w większości zależy im właśnie tylko na seksie;/
mogłabym wymieniać i wymieniać, jak coś sobie przypomne to dopisze -
mrt.
NInawidzę jak faceci:
- często zachowują się jak dzieci- biją się na zarty, albo coś...
-wstydzą się okazywać uczucia....
-mają"trudności" z przyznaniem się do błędu...
-uważają, że są od nas lepsi
-popisują żeby się przypodobać...
- traktują nas przedmiotowo
-dyskryminują dziewczyny....]
<może na początek to wystarczy...; P> -
hoheh
a ja nienawidze:
- jak za bardzo okazuja uczucia
- chca spedzac z kobieta 24 godziny na dobe
- nie maja wlasnego zycia...zadnych pasji
- oczekuje, ze stanie sie jednym jedynym mezczyzna, z ktorym rozmawiasz, na ktorego patrzysz i do ktorego sie usmiechasz
- wszedzie wesza zdrade, podstep, spisek
- mowia, ze juz nie beda, a za 3 min robia to samo
- ehh... -
...
Nienawidze:
-bezsensownej zazdrości
-uważania że należe tylko do niego
-jak sprawia mi przykrość a za chwile przeprasza, a następnego dnia to samo.... koszmar :/
-gdy mnie nie słucha
-przechwalania się co on ma.. nie imponuje mi to
-podejścia "ta panna to na jeden raz"
-gdy udaje kogoś innego
-gdy wszystkich krytkuje.. NIE MA LUDZI IDEALNYCH :/ -
Krall
- uważają, że to oni są najlepsi i wszystko ma być dla nich lub, że nie da się ich "wymienić"
-Nie słuchają co się do nich mówi
- wszystko interpretują na swój własny sposób - nie ważne że mylnie
- ty masz być zawsze na zawołani, a on "jeśli mu się zechce..."
-mówią "wszystko co im łaskawa ślina na jezyk przyniesie" nie zważając na cudze uczucia
-zdradzają
- plotkują gorzej niż kobiety, przy okazji knują intrygi
- a przedewszystkim albo pokazują że nic ich nie obchodzisz albo wręcz przeciwnie
jest dużo więcej ale jak tak o tym myślę to robi mi się niedobrze więc reszta kiedy indziej ^^ -
monster
-
monster
pierwsze meisiace oblewaja fala smsow, telefonami, prezentami, a przez nastepne lata nie chce mu sie nawet pojsc do kina >:( -
ρaulina.
wszyscy faceci mają tą samą strategię!! czyli rozkochać i rzucić!! i to jest w nich najgorsze... -
Seniura; )
A mnie najbardziej denerwuje gdy są w gronie kolegów i udają że cię nie widzą !!