-
Anonim
Ktoś doradzi ??; ) oczywiscie chodzi o ww rzeczy zwiazane z Tioesto :P
-
◄tOmki►™
Dj Tiesto In Concert - jest to zapis koncertu. Ja mam akurat wersje zripowana do avi :( i zajmuje ona 3CD(innej nie znalazlem). W miare mozliwowsc szukaj wersje DVD. POLECAM!! -
Anonim
In Concert ... taaak słyszałemw wiele dobrego o tym zapisie :) jak bede grzeczny moze niedługo bde miec dostep .... :) dziex za info :) -
◄tOmki►™
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Anonim
pinkpop sredni
jednak TIC i TIC2 to jest to
a cos na live polecam na prawde zajebisty wystep z tego roku Tiesto_at_Dam_Square_Amsterdam _Jan_ 6_ 2005
kocham go:> -
◄tOmki►™
-
Anonim
Dj Tiesto - Another Day At The Office
polecam jest to film reportaż o tym jak wyglada pare minut z jego zycia... kilkanascie imprez, wypowiedzi ludzi, wywiady, jego studio, record shop, itp... -
Anonim
-
espeer
No masz racje Opium Tiesto_at_Dam_Square_Amsterdam _Jan_ 6_ 2005
Przegina..!!! jest to jeden z moich ulubionych setow Jak by ktos chcial sciagnac zapraszam do linka na mojej stronie.. =] -
PaVo
apropo filmow jest film z trance sensation z bodaj ze 2000 teisto tam w qlimaxie zapuscil zajebisty kawalek ktoregi niestety nie znam wykonawcy jesli ktos kojazy badz zna niech napisze bede wdzieczny -
Anonim
zmieniam zdanie na temat pinkpop-nie taki dobry jakna damie ale jest git:) -
˙·٠•●Wozio●•٠·˙
no wiedziałem a nawet mam in concert z 2003 to jest imprezka a sama wstawka prezentacja oj zadrzało zerduzko jak tego słuchałem. a potem live akt z różnymi gwiazdami oj jak ja bym chciał sie znaleść na takiej imprezce plotki chodziły ze ma tiesto na sunnrise sie pokazać a amfitaatrze ael to chyba jeszcze nei teraz bo za słabo zorganizowani jesteśmy ale mam nadzieje ze niebawem zawita do polski i meni wtedy tam nei moze zabraknąć :) tak jak chyba osób z tego grona :) bedzi to w tedy takie nasz wspóne świeto :)
pozdrawiam