DIZAJN [1943]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • мιsнка

dam, tudzież się podejmę....
  • Prot Haładaj

W związku z uruchomieniem mojej Manufaktury Sitodruku na tekstyliach jestem zainteresowany kupnem interesujących, spektakularnych
    - wzorów nadruków wielo i jedno kolorowych
    - haseł będących kanwą nadruków z przekazem (humorystyczne, prześmiewcze, ideologiczne, postępowe etc.)
    - briefów opisujących mix ilustracji i hasła

Każdy wykorzystywany utwór będzie wynagrodzony.
    Przewiduje dwie opcje rozliczania projektów: umowa o dzieło z przekazaniem praw autorskich lub umowa licencyjna wynagradzana wg sprzedaży egzemplarzowej.

Zainteresowanych współpracą zapraszam do pisania na adres:
    biuro@manufaktura-sitodruku.pl
    lub kontaktu wg danych z profilu.

Zapraszam
    Prot Haładaj

PS. Zainteresowanych komercyjnym wykorzystaniem sitodruku do 6ciu kolorów na tekstyliach również zapraszam do współpracy.
  • Prot Haładaj

Współpraca przedstawia się następująco:
    wybierasz wzory
    wysyłasz je do mnie
    ja je wrzucam do katalogu gdzie każdy wzór ma nadany numer
    jeśli Twój wzór, hasło, koncept (utwór w rozumieniu ustawy o prawie autorskim) zostanie wykorzystany (lub jego procentowa część) mój przedstawiciel kontaktuje się z Tobą i podpisuje umowę oraz wypłacane jest Ci wynagrodzenie na ustalonych zasadach.
  • Prot Haładaj

Hej!
    Opisany przeze mnie temat jest cały czas aktualny.
    Cały czas wszyscy chętni nadsyłają swoje projekty. Nadeślij i Ty.
    Jeśli masz jakiekolwiek pytania również napisz maila!
  • ToD

Praktyka

Witam serdecznie
    Poszukuję osoby do współpracy przy projekcie mebli biurowych.
    Meble wykonane z użyciem linoleum firmy FORBO.
    http://www.forbo-flooring.pl/defaul...
    Firma BALMA wykorzystuje ten materiał w nowej linii SIMPLIC.

Jestem studentem technologii drewna i zależy mi na stronie wzorniczej mebli. Dokumentacja techniczno-rysunkowa nie będzie stanowić problemu. Projekt nie wiąże się z korzyściami finansowymi.
    Meble byłyby zaprezentowane na targach meblowych w czerwcu w Poznaniu. Pierwsza opcja to wydruki wizualizacji, chyba że uda się pozyskać firmę gotową wyprodukować prototypy.

Pytania proszę słać na skrzynkę gronową.
    Pozdrawiam
  • basic_style

Zapraszam do współpracy osoby projektujące i "tworzące" według własnych projektów, począwszy od ubrań, torebek i dodatków, aż po przedmioty do wystroju wnętrz:
    http://www.ellefant.pl

Proszę napisać kilka słów o sobie i wraz z przykładowymi zdjęciami swoich prac przesłać na adres:
    galeria@ellefant.pl

Zapraszamy:))) to Wy tworzyć będziecie galerię:)
  • Anonim

daj się znaleźc;)

freelancer, ilustrator z poczuciem humoru znajdzie czas i dużo świeżych pomysłów, żeby zrobić Tobie dobrze:)
    zapraszm na portfolio on line: bymi.carbonmade.com

pozdrawiam
    BYMi
  • Anonim

Witam!
    Wykonam prace plastyczne: malarstwo w różnych technikach (olej, akryl, akwarela, pastel), o różnej tematyce: pejzaż, portret, akt, reprodukcje, martwa natura, abstrakcja, rysunek (ołówek, węgiel, piórko, tusz), handmade, malarstwo na szkle, a także w okolicach Kielc/Suchedniowa, Skarżyska malarstwo na ścianie
    część moich prac można zobaczyć na: http://xjeanettex.digart.pl/
    w razie zainteresowania proszę o kontakt na nr gg: 6736447, lub e-mail: zaneta.uba@gmail.com
  • *ao*

Witam,

Zapraszam do współpracy w zakresie wstawienia rękodzieła do nowo otwartego sklepu Upominkownia.pl

http://www.upominkownia.pl

Proszę o informację na sklep@upominkownia.pl

Pozdrawiam i zapraszam,
    Agnieszka Ostrowska
  • mic

Chcesz nauczyć się modelowania bryłowego w Unigraphics albo w SolidWorks?

tel 793 997 912

20zł/h
  • pionek AGORY

mam nadzieję że na oryginalnych programach skoro na tym zarabiasz...
    :|
  • Maed 16 Wersów Label

Stowarzyszenie 16 Wersów zaprasza do wzięcia udziału w projekcie Synteza Stylów, który jest wielopłaszczyznowym projektem artystycznym, finansowanym z grantu przyznanego przez Warszawę.
    Projekt składa się z dwóch modułów, czyli dwóch oddzielnych wydawnictw zawierających
    - muzykę,
    - materiał video
    - fotografię
    - grafikę.
    gdzie muzyka jest tą dziedziną od której wychodzimy.

Poniższa informacja dotyczy konkursu na oprawę graficzną.

Do każdego z wymienionych wyżej wydawnictw ma powstać inspirowana muzyką oprawa graficzna: okładka CD, ulotka oraz dodatkowe materiały promocjne, do indywidualnego ustalenia.

Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą przy tego typu eksperymencie, prześlij nam swoje zgłoszenie wraz z portfolio. Do dwóch osób których styl będzie najbardziej odpowiadał (w ocenie muzyków i naszej) klimatowi wydawnictw, odezwiemy się z propozycją udziału w tym projekcie.

Udział w Syntezie Stylu ma charakter non profit, aczkolwiek wiadomo, że chcielibyśmy współpracować z najlepszymi - w związku z tym graficy zaangażowani w ten projekt mogą liczyć na współpracę w przyszłości. Rocznie realizujemy około 10 projektów, w większości z nich udział dla grafika związany jest z wynagrodzeniem.

Obydwa wydawnictwa będą szeroko promowane w środowisku muzyki niezależnej, zostaną również wydane w formie fizycznej.

Linki do utworów będących podstawą projektu:
    http://16wersow.pl/syntezastylu/Mod...
    http://16wersow.pl/syntezastylu/Mod...
    (linki są zabezpieczone hasłami- żeby je dostać należy napisać maila lub zadzwonić na numer podany powyżej)

Zgłoszenia do projektu przesyłajcie pod adres kontakt@16wersow.pl.

Pozdrawiamy
    Stowarzyszenie 16 Wersów
  • lugio

Agencja BMC poszukuje:

GRAFIKA KREATYWNEGO

projektowanie katalogi, materiały BTL, materiały POS - szeroka kreacja
    Miejsce pracy: Warszawa
    Region: mazowieckie

Opis stanowiska:

Projektowanie i produkcja

Wymagania:

kreatywność, nieszablonowość,doświadczenie

· znajomość programu Adobe Photoshop CS na poziomie zaawansowanym;

· dobra znajomość programu Adobe Illustrator CS;

· umiejętność czytania media planów oraz przekładania ich na kreację;

· znajomość typów form reklamowych.

Oferujemy:

· stałe zlecenia;

· pracę w młodym i kreatywnym zespole;

· pracę dla ciekawych klientów;

· dużą samodzielność w działaniu, współtworzenie sukcesu firmy;

· satysfakcjonujące wynagrodzenie wraz z atrakcyjną ścieżką rozwojową

Zgłoszenia: portfolio proszę przesyłać na mail: biuro@bmc.media.pl
    ps: Możliwość pracy zdalnej
  • oskar patt

witam, poszukuje kreatywnej osoby(teren, warszawy) z uzdolnieniami graficznymi/ plastycznymi- mile widziani studneci ASP oraz grafiki, która podejmie się współpracy nad nowatorskim projektem powstającym w centrum warszawy.
    początek to projekt logo/ etykiety do produktu nowo wchodzącego na rynek.

portfolio(bez CV) prosze słać na: oskar.patt@gmail.com