by Disco Inferno [44]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • butterfly

http://grono.net/user/forum-show.js...
    a może to się wam spodoba ... a innym niekoniecznie ... mam nadzieję że nie skończy się jak ze złymi :)
  • mamkalosze

teraz będziesz miała nalot młodocianych neurotyczek co to piszą wiersze o chlastaniu kabli wzdłuż
  • mamkalosze

też fajnie

:D
  • butterfly

pewnie tak ... ale będę wywalać systematycznie :)
    jak mnie dopadnie natchnienie to jeszcze cos założę:)
  • mamkalosze

może i ja coś założę...
  • butterfly

załóż i na własnej skórze doświadcz wątpliwych uroków moderowania ...
  • mamkalosze

dużo pracy, muszę najpierw pomyśleć co zrobić, żeby się za bardzo nie musieć wysilać...
  • NoktowizoR

ja z jednego grona ktore zalozylem zrezygnowalem (to grono poswiecone mojemu liceum - bylem przerazony tym jacy ludzie teraz tam chodza... to straszne jak hiphopowa maniera opanowala teraz ludzi) a drugie, zwiazane z moja dzielnica - Powislem - wylecialo w kosmos, bo mialem dosc idiotow ktorzy je opanowali... zaczelo sie od kasowania bzdurnych teamtow to sie lament podniosl ze chuj ze mnei i mam wpierdol... napisalem do administratorow grona i wywalili w kosmos.
  • mamkalosze

aach Nokto, kurwa nie rób mi tego i nie nadawaj tej manierze miana hip hopowej, hip hop na powierzchni umarł a to co jest to jakieś chuj wie co....
  • butterfly

ja radomskiemu plastykowi grona nie założe , bo tam teraz same pseudo punku i pseudo rasta chodzą .... kto widział punola w glanach za 800 zł i koszuli bigstara ?
  • mamkalosze

punk w koszuli big stara? :D

• butterfly

na własne oczy widziałam ... i glanach sthilla ...
  • mamkalosze

no dobra, wbrew przedpremierze, też se pierdykne lansik

http://grono.net/user/pubcomm-showo...
  • mamkalosze

wbrew temu co jest napisane, istnieją już wątki,
    zapraszam na wycieczkę, nie zgubcie się jak będę miał więcej czasu na net