-
butterfly
http://grono.net/user/forum-show.js...
a może to się wam spodoba ... a innym niekoniecznie ... mam nadzieję że nie skończy się jak ze złymi :) -
mamkalosze
teraz będziesz miała nalot młodocianych neurotyczek co to piszą wiersze o chlastaniu kabli wzdłuż -
mamkalosze
-
butterfly
pewnie tak ... ale będę wywalać systematycznie :)
jak mnie dopadnie natchnienie to jeszcze cos założę:) -
-
mamkalosze
-
butterfly
załóż i na własnej skórze doświadcz wątpliwych uroków moderowania ... -
mamkalosze
dużo pracy, muszę najpierw pomyśleć co zrobić, żeby się za bardzo nie musieć wysilać... -
NoktowizoR
ja z jednego grona ktore zalozylem zrezygnowalem (to grono poswiecone mojemu liceum - bylem przerazony tym jacy ludzie teraz tam chodza... to straszne jak hiphopowa maniera opanowala teraz ludzi) a drugie, zwiazane z moja dzielnica - Powislem - wylecialo w kosmos, bo mialem dosc idiotow ktorzy je opanowali... zaczelo sie od kasowania bzdurnych teamtow to sie lament podniosl ze chuj ze mnei i mam wpierdol... napisalem do administratorow grona i wywalili w kosmos. -
mamkalosze
aach Nokto, kurwa nie rób mi tego i nie nadawaj tej manierze miana hip hopowej, hip hop na powierzchni umarł a to co jest to jakieś chuj wie co.... -
butterfly
ja radomskiemu plastykowi grona nie założe , bo tam teraz same pseudo punku i pseudo rasta chodzą .... kto widział punola w glanach za 800 zł i koszuli bigstara ? -
mamkalosze
-
butterfly
-
mamkalosze
-
mamkalosze
wbrew temu co jest napisane, istnieją już wątki,
zapraszam na wycieczkę, nie zgubcie się jak będę miał więcej czasu na net