-
kazuya
nie wiem czy juz mozna pytac ale tak z ciekawoci moze sprobuje:
KTO JEDZIE NA KONCERT DIR'a DO BERLINA ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ???????????????
tak sobie pomyslalam ze jak juz sa w Berlinie i znamy sie z sieci to moze sie tu (bo ja jestem w Berlinie) spotkamy w dzien koncertu? pokaze wam miasto xD; -
ヒメコ
ja! ja! *macha lapka*
z tego co liczylismy, z Polski powinno byc ok. 50 osob (minimum) -
Aki
-
mousee
ja tez jade, ale my sim osobno juz chyba zgadamy ne ^^ a co do pozostalych, to napewno spotkamy sie na koncercie ^o^ -
-
A-neko is big in Japan
-
kazuya
na direngrey.gower.pl (czyli stronka mousee) moze kazdy looknac kto kce sie z nami spotkac ^^ jak juz mowilam tam, wysle kazdemu link z mapa na ktorej bedzie zaznaczone miejsce spotkania....
zapraszam wszystkich na wesole spotkanie w Berlinie -
mousee
oj czuje ze bedzie sie dzialo XD
napewno beda dziewczyny z Francji i cos mi tam napomknely o kims z Brazylii ^^;; -
Luti/ / Guś
-
kazuya
*pets luti* nie plakaj <daje chusteczke>
jakos to bedzie ^^
mousee, mam juz w glowie miejsce gdzie sie spotkamy - podesle ci linki na twa strone. jeden z dokladnym obrazkiem ColumbiaHalle i drugim z miescem na meeting - moze jeszcze rozklad pociagow U- i S-Bahn ^^ -
kazuya
dla zaciekawionych i tych ktorzy jada do Berlina:
nie daleko mojego mieszkania jest taki sobie ladny, malutki hotelik o nazwie CityLight. Jak na warunki panujaca w Berlinie ten jest nawet bardzo tani - 42 euro za noc i do tego jest wliczone sniadanie. za pokoje dla kilka osob juz taniej!
http://www.citylight-hotel.de/eng/i...
hotel ma super polaczenie i do ColumbiaHalle jest od niego jakies 30minut. Pod nosem jest i super mozliwosc na zakupy i tania jadke.
pozatym stoi moja propozycja ze spotkam sie z kazdym kto kce sie ze mna i mousee spotkac i zawioze bezposrednio pod Halle i po koncercie jeszcze pojade cos wypic w przytulnej knajpce......
kto jest zainteresowany, niech pisze do mnie na mail'a bo musze wiedziec ile ludzi sie zbierze - czym wiecej tym lepjej!!!! -
Luti/ / Guś
.... aleeeeeeee jak będzie jush po wszystkim to opowiecie jak było??!! prawda ??!! wszystko ze szczegółami !! ^^ -
mousee
-
kazuya
byle bys wiedziala, kofanie:
po koncercie ciagne cie na drinka ^^
dzis bylam pod ColumbiaHalle i stwierdzilam ze
1.) jest latwo dojechac....
2.) z zewnatrz wydaje sie male.....
3.) jest potwornie brzydkie ..... ^^;;;;
zastanawia mnie jak na tej ulicy kce sie pomiescic TYLE ludzi (no, ok TYYYLE ich nie bedzie bo wydaje sie male).....
-
mousee
i przed koncertem tez ^___________^
wieczorem przed koncertem jak przyjade, mam sie spotkac z kolezanka z Francji, wiec sobie razem na jednego skoczymy; D -
kazuya
ehh-----
to kiedy ty masz zamiar przyjechac????
pamietaj ze w Hali nie ma mozliwosci zostawiac bagazu a ja nie bede pedzic przez cale miasto (bo na to sie zdaje xD; )
do piatku masz tu byc bo w sobote mozez zapomniec ze po ciebie na dworzec pojade.
ale ja mam lekki inny planik przed koncertem; D i ty mnie za to zabijesz ale bede to miala gdzies *-*
*juz fruwa w 7 niebie* -
mousee
nie przyjade w dniu koncertu, nawet nie ma mowy! ja ciagle mam cichutka nadzieje ze neo tokyo zrobi to samo co na koncercie despairsow i zorganizuje meeting z fanami w swoim sklepie :]
mialam na mysli dzien przed koncertem, tzn. piatek wieczore. i bede pewnie jechac tym samym pociagiem co ostatnio, czyli wyladuje w Berlinie jak juz bedzie baaaardzo ciemno ^^
jaki plan? O.o;; ty przestan mnie sraszyc ><; -
Anonim
-
Ja bym nawet chiala ale starsi mnie nie puszcza BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
kazuya
Tets, to moze sie spotkamy????
mam nadzieje ze przyjedzie jeszcze wiecej fanow bo Berlina ktorzy sie z nami spotkaja........ -
Niech mnie ktos adoptuje i zabierze do Berlina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!