Dir en grey [335]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kazuya

nie wiem czy juz mozna pytac ale tak z ciekawoci moze sprobuje:

KTO JEDZIE NA KONCERT DIR'a DO BERLINA ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ???????????????

tak sobie pomyslalam ze jak juz sa w Berlinie i znamy sie z sieci to moze sie tu (bo ja jestem w Berlinie) spotkamy w dzien koncertu? pokaze wam miasto xD;
  • ヒメコ

ja! ja! *macha lapka*
    z tego co liczylismy, z Polski powinno byc ok. 50 osob (minimum)
  • Aki

nie dobijajcie mnie T_T
  • mousee

ja tez jade, ale my sim osobno juz chyba zgadamy ne ^^ a co do pozostalych, to napewno spotkamy sie na koncercie ^o^
  • A-neko is big in Japan

Ja będę, ja będę! Wraz z 2-ma innymi koleżankami :)
  • kazuya

na direngrey.gower.pl (czyli stronka mousee) moze kazdy looknac kto kce sie z nami spotkac ^^ jak juz mowilam tam, wysle kazdemu link z mapa na ktorej bedzie zaznaczone miejsce spotkania....
    zapraszam wszystkich na wesole spotkanie w Berlinie
  • mousee

oj czuje ze bedzie sie dzialo XD
    napewno beda dziewczyny z Francji i cos mi tam napomknely o kims z Brazylii ^^;;
  • Luti/ / Guś

;_; dlaczego ja nie jeda ??!! >< niech mnie ktos przemyci
  • kazuya

*pets luti* nie plakaj <daje chusteczke>
    jakos to bedzie ^^

mousee, mam juz w glowie miejsce gdzie sie spotkamy - podesle ci linki na twa strone. jeden z dokladnym obrazkiem ColumbiaHalle i drugim z miescem na meeting - moze jeszcze rozklad pociagow U- i S-Bahn ^^
  • kazuya

dla zaciekawionych i tych ktorzy jada do Berlina:
    nie daleko mojego mieszkania jest taki sobie ladny, malutki hotelik o nazwie CityLight. Jak na warunki panujaca w Berlinie ten jest nawet bardzo tani - 42 euro za noc i do tego jest wliczone sniadanie. za pokoje dla kilka osob juz taniej!
    http://www.citylight-hotel.de/eng/i...
    hotel ma super polaczenie i do ColumbiaHalle jest od niego jakies 30minut. Pod nosem jest i super mozliwosc na zakupy i tania jadke.
    pozatym stoi moja propozycja ze spotkam sie z kazdym kto kce sie ze mna i mousee spotkac i zawioze bezposrednio pod Halle i po koncercie jeszcze pojade cos wypic w przytulnej knajpce......
    kto jest zainteresowany, niech pisze do mnie na mail'a bo musze wiedziec ile ludzi sie zbierze - czym wiecej tym lepjej!!!!
  • Luti/ / Guś

.... aleeeeeeee jak będzie jush po wszystkim to opowiecie jak było??!! prawda ??!! wszystko ze szczegółami !! ^^
  • mousee

jasne! zaraz sie skleci jakis pamietnik, albo blog XD
  • kazuya

byle bys wiedziala, kofanie:
    po koncercie ciagne cie na drinka ^^

dzis bylam pod ColumbiaHalle i stwierdzilam ze

1.) jest latwo dojechac....
    2.) z zewnatrz wydaje sie male.....
    3.) jest potwornie brzydkie ..... ^^;;;;

zastanawia mnie jak na tej ulicy kce sie pomiescic TYLE ludzi (no, ok TYYYLE ich nie bedzie bo wydaje sie male).....

• mousee

i przed koncertem tez ^___________^
    wieczorem przed koncertem jak przyjade, mam sie spotkac z kolezanka z Francji, wiec sobie razem na jednego skoczymy; D
  • kazuya

ehh-----
    to kiedy ty masz zamiar przyjechac????
    pamietaj ze w Hali nie ma mozliwosci zostawiac bagazu a ja nie bede pedzic przez cale miasto (bo na to sie zdaje xD; )
    do piatku masz tu byc bo w sobote mozez zapomniec ze po ciebie na dworzec pojade.

ale ja mam lekki inny planik przed koncertem; D i ty mnie za to zabijesz ale bede to miala gdzies *-*
    *juz fruwa w 7 niebie*
  • mousee

nie przyjade w dniu koncertu, nawet nie ma mowy! ja ciagle mam cichutka nadzieje ze neo tokyo zrobi to samo co na koncercie despairsow i zorganizuje meeting z fanami w swoim sklepie :]
    mialam na mysli dzien przed koncertem, tzn. piatek wieczore. i bede pewnie jechac tym samym pociagiem co ostatnio, czyli wyladuje w Berlinie jak juz bedzie baaaardzo ciemno ^^

jaki plan? O.o;; ty przestan mnie sraszyc ><;
  • Anonim

No i ja jade na koncert.
  • Jaz Nezukiro

Ja bym nawet chiala ale starsi mnie nie puszcza BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • kazuya

Tets, to moze sie spotkamy????
    mam nadzieje ze przyjedzie jeszcze wiecej fanow bo Berlina ktorzy sie z nami spotkaja........
  • Jaz Nezukiro

Niech mnie ktos adoptuje i zabierze do Berlina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!