- 1
- 2
-
Anonim
bylo bosko bylam juz pod collumbia hall o 2 w nocy przestalm 16 godzin w upale i zarze ale sie oplacalo oczywiscie zajelam pierwszy rzad pozdro dla wszystkich fanow j-rock koncert w paryzu juz w sierpniu bede tam na pewno -
kazuya
mousee:
a my tam bylysmy 3 godziny przed i Mori dostala sie w pierwszy rzad przed Die'a a ja w drugi przed KaoKao i Toto HIYA!
MOZE i bym pierwszy zaliczyla ale jak sie skonczyl 1 encore poszlam sie napic i wyladowalam w pierwszym rzedzie, ale na balkonie. Dziewczyny z hiszpanii byly tam jako pierwsze o 9 rano w piatek _^_ A pozniej sie dziwic ze przez caly koncert, co minute ochrona wyciagala jakas zemdlona fanke/fana. Zaczeli padac jak muchy juz przed Columbia Hall. Nie wiem czy to bylo tak madre tyle tam sterczec zeby pasc jak kloda jeszcze przed wejsciem do hali. -
Anonim
coz,ale bylam w pierwszym rzedzie i zero omdlenia:) to sie nazywa jazda coz wprawdzie kiedy wracalam do warszawy wypalilam dwa cygara z warzaenia i troche zle sie poczulam -
kazuya
mousee:
pierwszy rzad mialy czym oddychac, drugi (i czasem trzeci) przynajmniej dostawal wode ale pozostali to totalna porazka -
-
Panthera
no dobra a jak sie udal sam koncert? Bo jakso tak nikt nic nie mowi...? -
Anonim
Panthera - to jest masochizm wiesz? ja tam nie jestem pewna czy chcę wiedzieć co straciłam; ) ale słyszałam, ze Totchi na koncercie wyglądał okropnie - jak ćpun :( a co z resztą? -
Panthera
a ja chce wiedziec bo najpier bylo duze halo a teraz cisza... heh. Po pozwala mi snuc mroczne rozne przypuszczenia; ) -
A-neko is big in Japan
Hmm, co by tu powiedzieć :)
Ludzi masa, połowa tej masy mdlała (Taa, gorset fajnie wygląda, ale gorzej z oddychaniem :D)
Ja może w pierwszym rzędzie nie byłam (ba, byłam w ostatnim na balkonie) ale widok miałam przedni, zdarłam sobie gardło :)
Wszyscy ożywili sie na Child Prey'u, a Diru to chyba najbardziej był ucieszony na Umbrella...grali głównie kawałki z nowej płyty i to w pierwszej kolejności, a Child'a zagrali już na pożegnanie :)
O Shinyi nie mam co powiedzieć bo nie patrzyłam na niego...Jakoś tak wyszło. Kaoru robił fajne miny do tłumu, Toshiya jak zwykle wyglądał sexy, Kyo jak zwykle się rzucał po scenie :) a Die wyrzucił tyle tyle tyle tyyle kostek w tłum! Normalnie wtedy żałowałam że mnie nie ma na dole...Tak właściwie to rzucali wszystkim co mieli pod ręką XD Nie no, poleciały kostki, butelki, ręczniki i pałeczki... Z tego co wiem, to jakaś polka ma ręcznik Kyo, ale głowy nie dam...
Ogółem nie było źle, choć wolę chyba odmrażać sobie tyłek w zimie niż nie móc oddychać w czasie takiego upału ~_~
BTW: Co się stało w końcu z flagą? Ktoś wie? -
A-neko is big in Japan
A, no i ja byłam pod Columbia Halle już ok. 12 ale często stamtąd odchodziłam (po wodę, na spacer czy żeby porobić zdjęcia; ) ) -
ヒメコ
ale oni nie grali umbrella ^^"'''''''''''''''
a flaga.....hehehehehe
jak linek zemdlala w kolejce, to ja troche stracilismy z oczu. zostala szybko odnaleziona, jednak zbyt brudna :/
robimy 3 podejscie! XD -
A-neko is big in Japan
Nie? No to shame on me co to było XD
Ow, no cóż, do 3 razy sztuka :]
A potem ją spotkałam, powiedziała że musiała kupić bilet drugi raz...co za głupota (ze strony bodyguardów bramkowych) :/ -
ヒメコ
wiem, dobrze, ze kase miala!
a spis utworow:
Merciless Cult
C
朔-saku-
Jesus Christ R'n R
Machiavellism
Garbage
The Final
孤独に死す、故に孤独。-kodoku ni shisu, yueni kodoku-
Dead Tree
愛しさは腐敗につき -itoshisa wa fuhai nitsuki-
悲劇は目蓋を下ろした優しき鬱 -higeki ha mabuta wo oroshita yasashiki utsu-
Audience Killer Loop
The III D Empire
Beautiful Dirt
Mr. Newsman
Spilled Milk
鼓動 -kodou-
蝕紅 -shokubeni-
Obscure
Increase Blue
Child Prey
秒「」深 -byou「」shin-
btw, http://www.jrockmafia.prv.pl <-- tutaj sobie fajnie dyskutujemy na tematy rozne. zaprasam; PPP -
mousee
o rajuś, nawet nie zauwazylam ze tyle tego bylo O.o;;; jakos tak mi czas szybko zlecial, jedyne co dobrze pamietam to the final a pozniej child prey i byou shin XD
a przy okazji zauwarzylyscie w jaki sposob fani dali dir'owi do zrozumienia ze nie znaja child prey? XDD masakra! -
ヒメコ
mow jasniej prosze? :>
(i tak lepiej niz na kagerou, gdzie niektore niemki nie wiedzialy, na co przyszly ^.~) -
mousee
no to z kagerou to juz rzeczywiscie porazka =.=
a z child prey chodzi mi o refren. Fani spiewaja "aaaa!", Kyo drze sie child prey i tak na zmiane. To a powinno byc 3 razy a za czwartym cos w rodzaju "chuchuchuru". niestety wiekszosc darla sie "a" 4 razy co bylo wyraznie slychac XD ale to chyba jedyna rzecz ktora mnie tak udarzyla. nie licac juz tego ze wiekszosc nie znala tekstow withering to death ale przyznaje sie bez bicia ze ja tez do tej wiekszosci naleze ^^;;; -
ヒメコ
w child prey jest wooooooo~w. faktycznie o raz za duzo spiewali, chociaz ja tez sie raz przylapalam na dodatkowym razie, mimo, ze piosenka jest jedna z moich ulubionych i znam jej tekst dosc dobrze XD -
Anonim
nie chce byc upierdliwa:) ale bede czy widzialas w zyciu cpuna? no chyba nie fakt byl padniety jak snieta ryba ale chyba kazdemu sie zdarza:) -
Panthera
kraj kwitnącej wiśni - Obstawiam, ze Zophiel widziala, w naszym kraju naprawde o to nie trudno. wystarczy np. odwiedzac dworce lub miejsca niedalko nich. W sumie to dosc smutne.
tak, kazdy mzoe byc padniety, a wtedy raczje zbyt dobrze sie nie wyglonda. -
Aki
Przy takim upale to ja im się nie dziwię że byli wykończeni. tak samo się nie dziwię, że ludzie padali jak muchy =.= -
Suzuha
Po pół roku temat znowu ożywa:p. Koncert był cudowny *_*! Miałam nadzieje że zagrają Drain away... 30 maja w jakiejś niemieckiej gazecie napisali że zemdlało 50 osób... a na j-music europa jest wywiad wktórym Kaorek mówi, że Kyo się martwił... jaki kochany ^^. Wiecie może kiedy będzie następny koncert w Europie? Bo ja zamierzam się zaopatrzyć w golarke, nożyczki i dorwać Toto.
Hmm... mądra byłam bo do Berlina przyjechałam bez zarezerwowanych biletów XD. Bo wykupili; (. Ale siora zadzwoniłado Neo Tokyo. Miałam bilet nr 0999! (a siora nr 1000. Ładne numerki, nie?) Kocham j-rockowe koncerty
- 1
- 2