Dekaefka [97]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • HR Kompilacji Warszawskiej

Dekaefka jest tworzona dla Was, dlatego bardzo nas ciekawi, jak ją postrzegacie, co Wam się w niej podoba i co ją odróżnia od innych tego typu wydarzeń.
    Może macie też jakieś uwagi, coś chcielibyście nam powiedzieć, zasugerować.
    Piszcie!
  • Maryl.

dzień! zmienić!
  • koka

przyjmujemy namiętnie do świadmości...ale czy oby godzina może się zachować (oby przyzwoicie) ?
  • mania_ania

Jak dla mnie jest ok jeśli chodzi o dzień i godzinę.

Trochę tylko się obawiam, że nawet największa sala Kinoteki nie pomieści wszystkich chętnych na kolejnych seansach - ale to raczej plus, że jest takie zainteresowanie :-)
  • koka

ponieważ 'jest wiele możliwości' proponuję z powodu szturmujących tłumów- po prostu mówić znajomym 'wiesz...no chciałabym żebyś ze mną poszedł...ale wiesz...odwołali dekaefkę' i wtedy idziesz i siadasz wygodnie :)
    albo zrobimy w ogóle raz w miesiącu cały tydzień dekaefowy żeby wszystkim pasowało :)
    trzeba będzie także zastrzec by przychodzić z własnym krzesełkiem :)
  • Maryl.

mogę siedzieć na podłodzew, byle nie we wtorek.

[chyba się powtarzam]
  • niezły gnój

>Maryl. napisała:
    >mogę siedzieć na podłodzew, byle nie we
    >wtorek.
    >
    >[chyba się powtarzam]

też to zauważyłas?? :]
  • Maryl.

tak, odkrywcze, nieprawdaż; )?

no, bo mi zależy, tak, tak, tak mi zależy.
  • koka

osobiście uważam, że godzina '20' jest upadła...na głowę!
    przecież rysują się arcyciekawe dyskusje, z których część ludzi musi wyjść, ponieważ po ludzku, następnego dnia ubiorą szaty codzienności i ruszą ochoczo tudziez mniej do placówek oświatowych, pracowniczych.
    czy tylko ja owoż sądzę?
  • Anonim

nie tylko..oj nie tylko...
  • Martes

No coz, taka siła wyższa...
  • Anonim

ale to jednorazowo czytak juz bedzie??
  • Libra-śmiercią karane

a ja jestem za wtorkiem o 19.00 i mam szczerą nadzieję,że ten termin pozostanie! :)
  • srola

o ja też.
  • Martes

Niestety, godzina 20 będzie już na stałe, a i środa zapewne też. Wiem, że to trochę późno i w ogóle, ale tak niestety być musi. Mam nadzieję, że mimo to będziecie przychodzić i z nami dyskutować.
  • Libra-śmiercią karane

tyle,ze dyskusje będą o godzine obcięte :(
    Kieśli rozumiem - był krótki ale jesli bedzie filmik trwajacy dłuzej to nie wiem czyto wyjdzie bo wychodzić z kina ok 23... :|
    Pozostawiam Wam tą kwestię do przemyślenia...
  • Martes

Wiemy o tym, ale godzina 20 na razie zostaje.
  • Tomasz

MI tam godzina 20 w pełni pasuje bo we wtoriki o 19 koncze angol :P

Ola napisała zeby wkręcać znajomych ze seansu niema czyzby to była aluzja do mojej osoby :D :P
  • Martes

??
  • koka

Tomaszu zamieszanki nie rób bo mi krzywdę zrobią :)
    ale przyprowadzać znajomych! pamiętajcie każdy kilogram obywatela się liczy!
    do zo w śro :)
  • 1
  • 2
| |

Dyskusyjne spotkania filmowe tworzone przez Kompilację Warszawską. W Kinie Luna oglądamy dobre ...

Miejsca grona (0)