- 1
- 2
-
HR Kompilacji Warszawskiej
Dekaefka jest tworzona dla Was, dlatego bardzo nas ciekawi, jak ją postrzegacie, co Wam się w niej podoba i co ją odróżnia od innych tego typu wydarzeń.
Może macie też jakieś uwagi, coś chcielibyście nam powiedzieć, zasugerować.
Piszcie! -
Maryl.
-
koka
przyjmujemy namiętnie do świadmości...ale czy oby godzina może się zachować (oby przyzwoicie) ? -
-
mania_ania
Jak dla mnie jest ok jeśli chodzi o dzień i godzinę.
Trochę tylko się obawiam, że nawet największa sala Kinoteki nie pomieści wszystkich chętnych na kolejnych seansach - ale to raczej plus, że jest takie zainteresowanie :-) -
koka
ponieważ 'jest wiele możliwości' proponuję z powodu szturmujących tłumów- po prostu mówić znajomym 'wiesz...no chciałabym żebyś ze mną poszedł...ale wiesz...odwołali dekaefkę' i wtedy idziesz i siadasz wygodnie :)
albo zrobimy w ogóle raz w miesiącu cały tydzień dekaefowy żeby wszystkim pasowało :)
trzeba będzie także zastrzec by przychodzić z własnym krzesełkiem :) -
Maryl.
mogę siedzieć na podłodzew, byle nie we wtorek.
[chyba się powtarzam] -
niezły gnój
>Maryl. napisała:
>mogę siedzieć na podłodzew, byle nie we
>wtorek.
>
>[chyba się powtarzam]
też to zauważyłas?? :] -
Maryl.
tak, odkrywcze, nieprawdaż; )?
no, bo mi zależy, tak, tak, tak mi zależy. -
koka
osobiście uważam, że godzina '20' jest upadła...na głowę!
przecież rysują się arcyciekawe dyskusje, z których część ludzi musi wyjść, ponieważ po ludzku, następnego dnia ubiorą szaty codzienności i ruszą ochoczo tudziez mniej do placówek oświatowych, pracowniczych.
czy tylko ja owoż sądzę? -
Anonim
-
-
Anonim
-
Libra-śmiercią karane
a ja jestem za wtorkiem o 19.00 i mam szczerą nadzieję,że ten termin pozostanie! :) -
-
srola
-
Niestety, godzina 20 będzie już na stałe, a i środa zapewne też. Wiem, że to trochę późno i w ogóle, ale tak niestety być musi. Mam nadzieję, że mimo to będziecie przychodzić i z nami dyskutować.
-
Libra-śmiercią karane
tyle,ze dyskusje będą o godzine obcięte :(
Kieśli rozumiem - był krótki ale jesli bedzie filmik trwajacy dłuzej to nie wiem czyto wyjdzie bo wychodzić z kina ok 23... :|
Pozostawiam Wam tą kwestię do przemyślenia... -
-
Tomasz
MI tam godzina 20 w pełni pasuje bo we wtoriki o 19 koncze angol :P
Ola napisała zeby wkręcać znajomych ze seansu niema czyzby to była aluzja do mojej osoby :D :P -
-
koka
Tomaszu zamieszanki nie rób bo mi krzywdę zrobią :)
ale przyprowadzać znajomych! pamiętajcie każdy kilogram obywatela się liczy!
do zo w śro :)
- 1
- 2