-
Anonim
slyszeliscie black sabbath - born again lp z gillanem na wokalu, w sumie slabsza plytka sabbathow ale np zero to hero jest calkiem fajnym numerem, albo trashed... -
Paweł
mam takie pytanie: co ma piernik do wiatraka?
Na tej zasadzie mozemy napisać o miliardach płytek np. Glenna Hughesa oraz innych muzyków działających niegdyś w DP... Sądzę że bardziej odpowiednim miejscem na ten temat jest grono Black Sabbath. -
Jimmy
-
Jimmy
-
-
Paweł
:P No i Gillan szykował jakiś debeściak na którym mieli grać m. in. Janick Gers, Vai i Satriani -
Anonim
co ma piernik do wiatraka ? deep purple bez gillana to nie dp wiec moze to ma piernik do wiatraka ? -
Paweł
No właśnie, więc po co pisać o jakichś projektach pobocznych skoro niewiele mają wspólnego z dp??:> -
Anonim
Dlaczego nie poruszać takich pobocznych tematów? przecież to się wszystko łączy z DP to znaczy że na temat np. Blackmore'a mamy się nie wypowiadać bo już nie jest członkiem Deep Purple? mam born again ukradłem ją kiedyś ze sklepu i uważam że to znakomita płyta. A swoją drogą Deep Purple bez Gillana to też Deep Purple -
Anonim
-
Paweł
Akurat Coverdale to zły przykład:P Dave całkiem sobie radził... Gorzej z jakimiś JL Turnerami itd. -
Jimmy
-
Marcin
Evans też współtwożył niezapomniane DP :-) Nie jestem w stanie powiedzieć, które wcielenie wolę z IG, czy RE. Oba mają w sobie coś wyjątkowego i niepowtarzalnego, czasami szoda mi, że już po 3 płytkach skład się zmienił, ale wtedy In Rock by mógł nie powstać, dziwne to jak się tak zastanowić, bo nie wiadomo jak by brzmiała 4 płyta z Evansem :-) -
Undead
w tym zespole nie grał nikt kiepski, więc po co się wdawać w dyskusje tego rodzau?
Coverdale, Gillan, Evans, Hughes i Turner to wyjatkowi wokaliści! Pozdrawiam!!!