Dębki [1423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jakies pecyficzne miejsce?? u kurów czy pestilenców?? :)
  • Anonim

ja albo w domu sisotry faceta,albo u białków,albo na polu namiotowym u sołysów:))
  • Anonim

KEMPING KASZUB.....tylko i wyłącznie :)
  • Anonim

Działeczka na tyłach Marriotu :))
  • Anonim

Moja przyczepka aj!
  • Danilo

• Henri Landru

wlasnie, porzadek musi byc!!
  • Anonim

sorry...
  • PL/us

ja mam zajebisty domeczek na rybackiej..ah..bedzie sie dzialo..tylko zeby pogoda dopisala!!
  • Anonim

na kępce ... :D
  • Anonim

na działce rodziców... to właściwie już ciut za znakiem "Dębki". Dom, któremu bardziej pasuje określenie szopa, chwiejny wychodek a woda tylko w pompie i słona więc o picia trzeba nosić z "miasta" ewentualnie wozić ze stacji w Odargowie jak akurat jest samochód na składzie... wieczory przy świtle świec, bo prądu tez nie ma... Super klimat!
  • Anonim

wlasmie podalas definicje domku na kępce :P

fakt : jest zajebiscie
  • Rivenna

Jeshu...jak zobaczyłam te grono i patrzę ile ludzi tu siedzi to mi szczęka opadła...nie wiedziałam że tyle ludzi jeździ do tej zapadłej dziury !!! 8-O; )
    W sumie fakt faktem że ja ciągle tam znajomych widuję których nie widziałam sto lat. A jeżdżę do samych Dębek od urodzenia czyli koło 17 lat :D. Moi rodzice to pewnie już ze 30... najlepiej jak mi opowiadają jak był jeden sklep :).
    I love Dębki!!! :D
    A zatrzymujemy się zawsze u Kurów dokładnie w domu który jest drugim domem za barem kormoran po lewej patrząc od ulicy. Always and forever. Możecie mnie tam spotkać w sierpniu bo jeździmy zawsze w drugim tygodniu sierpnia
    pozdrówka i do zobacznia :D
  • asia

siema......ja tez tam bywam od dziecinstwa...... polecam !!!!! :D
  • Lucas

U Greenów...obok spożywczak jest gdzie zawsze fajne panny sprzedaja:D
  • Tosia

Ja też zawsze tam wszystkich widuje i jak zobaczyłam grono pood tytułem "Dębki"
    -zatkało mnie.
    Seryjnie.
    Aż tyle ludzi tam jezdzi :O
  • Jahlove

Na działce u lipkowicza graniczącej z kurczakiem
  • Anonim

Na Kubusiu Puchatku :)
  • Izabela

Kaszub, co roku w tej samej przyczepie :>
  • mmmmmmmqrczak

A ja mieszkam w Kurczaku :)